Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Aktivitet inkludert

Vakre Vilnius og mystiske Trakai!

 • Storbyferie
 • Vilnius
pris fra kr 3 019
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Miniferie i Vilnius med dags utflukt til det historiske Trakai slottet! Reisen inkluderer opphold på 4* hotell i 2-5 netter med frokost midt i gamlebyen, 24 timers Vilnius kort, og fly t/r Vilnius. Pris er p.p. i rom for 2.

Pakk kofferten og bli med på en spennende weekend i livlige Vilnius. Denne vakre byen er fylt av autentisitet og rike kulturperler. Fantastiske restauranter og barer, mangfoldige shopping muligheter og gater som yrer av historiske severdigheter, i tillegg til en yndig arkitektur er bare noe av det Vilnius har å tilby. Du vil elske Litauens trivelige hovedstad!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter i klassisk dobbeltrom på Artagonist Hotel****
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Vilnius fra Stavanger, Harstad/Narvik, Trondheim, Oslo, Kristiansand eller Bergen
 • Dagsutflukt til Trakai slottet inkl. transport
 • 24 timers Vilnius kort som gir deg tilgang til flere av byens severdighet
Fargerike Vilnius

Litauens hovedstad, Vilnius, er en fargerik kombinasjon av moderne fasiliteter og historiske perler. Vilnius praktfulle klostre og kirker har gjort at hele gamlebyen har vært påpekt av UNESCO World Heritage List siden 1994. I tillegg er den litauiske hovedstaden et mekka for kunst og kulturelskere - besøk det bohemske Užupis distriktet, hvor du vil finne et mangfold av forskjellige kunstgallerier fra både lokale og internasjonale kunstere. Husk også å prøve Litauens spennende kjøkken, som i Vilnius, er en kombinasjon av kulinariske og tradisjonelle retter. Nyt dine Vilnius-retter med en forfriskende lokalbrygget øl.

Artagonist hotel

 • Hotel
 • Vilnius, Litauen
Hotel outside

Kunsteriske Artagonist Art Hotel er et 4-stjerners hotell som ligger perfekt til i en autentisk 15. århundres bygning, midt i Vilnius vakre gamleby. Hotellets resepsjon, restaurant og bar er innredet med malerier, kunstinstallasjoner og skulpturer. Hotellets bar tilbyr en nydelig utsikt over den anerkjente Pilies-gaten. Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Hotellet ligger en 3-minutters spasertur fra rådhusplassen, St. John Church og Cathedral Square. Fra flyplassen er det 7 km til hotellet, og 3 km fra sentralstasjonen. Buss 88 går til gamlebyen og det går tog til sentralstasjonen. Det er også rimelig og enkelt å ta en taxi.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +5
Les mer
room

Klassisk dobbeltrom

2 personer | Rom

Rommene er innredet med håndlagde kunstverk av litauiske kunstnere. Hotellets rom tilbyr også klimaanlegg, gratis Wi-Fi og satellitt-TV, samt eget bad.

Vilnius kortet

Dette tilbudet Vilniuskortet, som er gyldig i 24 timer fra første gang det aktiveres, kan du utforske byens flotteste høydepunkter og museer.

 • Ved å bestille dette tilbudet, får du med deg Vilniuskortet, som er gyldig i 24 timer fra første gang det aktiveres. Med dette kortet får du tilgang til byens flotteste høydepunkter og museer. De andre fordelene med Vilniuskortet er at du får også rabatter på blant annet sykkelutleie og en rekke kafeer og restauranter. Hotellets hyggelige resepsjon gir deg gjerne litt "inside tips" om den elskede byens beste severdigheter.
En dagstur til Trakai Castle

La deg imponerende av Litauens naturskjønne landskap av friske, turkise innsjøer og frodige, grønne skoger. I løpet av dagen kan du leve deg inn historisk fortelling med et ekte eventyrslott. Du vil få muligheten til å utforske det vakre Trakai slottet i sine 800 år, har eksistert i forskjellige former, bosatt av middelalderske kongelige til adelsmenn fra barokkens gylne tid. En lokal guide vil vise deg slottets hemmeligheter. Lev deg inn i majestetiske omgivelser du aldri vil glemme!

Denne turen arrangeres på reisens 2.dag, og er allerede inkludert i prisen. Utfluktens transport vil være en minivan, og du vil bli plukket opp klokken 11:00. Turen tar ca. 4 timer. Billetter vil bli levert sammen med andre reisedokumenter. Husk å skrive dem ut, og ta de med på turen.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet
Barn får en rabatt på hotelloppholdet og kan overnatte i ekstraseng.

Rullestolbrukere

Hotellet har 1 rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant
Bar

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Hotellet ligger i gamlebyen av Vilnius, bare en 3-minutters spasertur fra rådhusplassen, St. John Church og Cathedral Square. Fra flyplassen er det 7 km til hotellet, og 3 km fra sentralstasjonen. Buss 88 går til gamlebyen og det går tog til sentralstasjonen. Det er også rimelig og enkelt å ta en taxi.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret