Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert
 • Shuttlebuss inkludert
 • Reiseguide inkludert

Eksklusivt hotell i hjertet av London

 • Storbyferie
 • London
pris fra kr 3 589
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bo i hjertet av London i 2, 3 eller 4 netter med frokost, tilgang til Private Members' Club og fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Ålesund, Haugesund, Kristiansand, Kristiansund, Molde, Harstad og Tromsø + transport t/r mellom flyplass og hotell. Pris er p.p. i rom for 2.

Den ultimate storbyferien får du i London! Ta inn den unike atmosfæren, sett smaksløkene på prøve på en førsteklasses restaurant, la deg rive med av joviale briter på en brun pub og gi lommeboken en utfordring på shopping! På planen er også å vandre langs godbiten Thames, beundre majestetiske Big Ben, legge turen innom dronningen på Buckingham Palace og legge pikniken til Hyde Park! Med et eksklusivt hotell i hjertet av London er alt du ønsker deg for en storbyferie bare rett rundt hjørnet. I tillegg kan du føle deg som en VIP i hotellets eksklusive medlemsklubb. Få i pose og sekk på denne spennende storbyferien!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter i Devonshire Club & Hotel
 • Frokost hver morgen
 • Tilgang til Private Members' Club
 • Fly t/r London fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Ålesund, Haugesund, Kristiansand, Kristiansund, Molde, Harstad og Tromsø
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
London calling!

London trenger ingen introduksjon! For en hyggelig storbyferie er du kommet på riktig sted! Her finner du virkelig noe for alle. Kulturelskere kan nyte utallige muséer og ved de utallige historiske monumentene. Shopoholikerne kan slippe seg løs i talløse butikker og markeder, gastronomer kan smake og nye og kjente smaker på de mange gode restaurantene, kaffebarene og koselige kaféene.

Devonshire Club & Hotel

 • Hotel
 • London, Storbritannia
Property

Bo i et luksuriøst hotell i det finansielle distriktet i hjertet av London, som er ditt hjem på denne storbyreisen. Høydepunkter som Brick Lane (ca. 800 meter) og Tower of London (ca. 900 meter) liggen rett ved hotellet. Hver morgen nyter du en engelsk frokost. Det er også en bar hvor du etter en dag full av inntrykk kan du sette deg ned med en drink i hånden. Har du ekstra energi kan du også benytte deg av treningsrommet.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +7
Les mer

Club Room

2 personer | Rom

Club Room er ca. 19 m² stort og utstyrt med en queensize dobbeltseng, et privat bad med bad eller dusj, flatskjerm-tv, minibar og aircondition.

Club Suite

2 personer | Suite

Club Suiten er ca. 34 m² stort og utstyrt med en kingsize dobbeltseng, privat bad med badekar eller dusj og hårføner, flatskjerm-tv, minibar og aircondition.

Deluxe Club Room

2 personer | Rom

Deluxe Club Room er ca. 28 m² stort og utstyrt med
en kingsize dobbeltseng, privat bad med bad eller dusj og hårføner, flatskjerm-tv, minibar og aircondition.

Superior Club Room

2 personer | Rom

Superior Club Room er ca. 21 m² stort og utstyrt med en kingsize dobbeltseng, et privat bad med bad eller dusj og hårføner, flatskjerm-tv, minibar en airconditioning.

Tips til hotellets omgivelser

 • Kultur er overalt i London! Muséer, historiske bygninger, monumenter og enda mer! Noen høydepunkter befinner seg en gåtur fra hotellet ditt: St. Paul's Cathedral (ca. 1,6 km) og Tower of London (ca. 900 meter).
 • London er en shoppingby med boutiques, merkebutikker og markeder over hele byen. Besøk for eksempel Ludgate Hill eller vandre rundt i det innendørs markedet Leadenhall Market.
 • På en storbyferie må du selvsagt også bli kjent med ny mat og drikke. Her har både Jamie Oliver og Gordon Ramsay restauranter.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 2 personer per Club Room og Super Club Room
Maks 3 personer per Club Suite og Deluxe Club Room

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne i Club Suite og Deluxe club kamer:
Et barn fra 0 tom 15 år bor gratis på hotellet.
Et barn fra 16 tom 17 år får rabatt, avhengig av reisedato og varighet.

Rabatt for en 3.person

En 3. person per Club Suite og Deluxe Club Room får rabatt avhengig av dato og lengde på opphold.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Fasiliteter

Heis
Medlemsklubb med bar

Internett

WiFi er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Beliggenhet

Hotellet ligger i hjertet av London, ca. 900 meter fra Tower of London. Avstand til London Heathrow er det ca. 30,6 km og fra London Stansted er ca. 54,9 km.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret