Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Aktivitet inkludert

Jul, luksus og sjokoladetur i Brussel

 • Storbyferie
 • Brussel
pris fra kr 4 179
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Sjokoladesightseeing i sjokoladens hjem by! Bo 2, 3 eller 4 netter på 5* Hotel Warwick Brussels midt i Brussels hjerte! Reisen er inkl. frokost, sen utsjekking og fly t/r fra Oslo Gardermoen, Bergen, Stavanger eller Trondheim. Pris er p.p. i rom for 2.

Unn deg koselig førjulstur med topp julestemning. Bli kjent med Belgias vakre hovedstad og spaser blant koselige julegater. Kanskje unn deg et ekte fransk gourmetmåltid på en førsteklasses restaurant. Se en rekke vidunderlige arkitekturstiler blandet elegant med hverandre. Lev som en kongelig på et 5-stjerners luksushotell, kun et stenkast fra verdensarven Grand Place i hjertet av denne storbyens deilige sjarm og stolte atmosfære. Fordyp deg i den belgiske sjokoladekulturen med guidet sightseeing gjennom Brussels rike sjokoladearv.

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter i premiumrom på Hotel Warwick*****
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Brussel fra Oslo Gardermoen, Bergen, Stavanger eller Trondheim
 • Sen utsjekking til kl. 14.00
 • Guidet Sjokoladesightseeing i Brussel
Velkommen til Brussel!

Brussel utstråler en raffinert eleganse og en historisk sjarm kombinert med en stolt storbyatmosfære. Byens kontraster er fascinert og her kan man beundre alt fra moderne EU-kvartaler og vakre parker til stilige jugendbygninger og gylne husfasader.

Warwick Brussels

 • Hotel
 • Brussel, Belgia
Warwick Brussels Junior Suite

5-stjerners Hotel Warwick (tidligere Royal Windsor Hotel Grand Place) tilbyr deg et luksuriøst og stilfullt opphold i Brussels hjerte! Det enestående og UNESCO-listede torget Grand Place ligger bokstavelig talt rundt hjørnet og rundt ditt hotell finnes det utallige museer, pittoreske boutiques, fine restauranter og klassiske ølbarer. Du reiser smidig mellom flyplass og hotell med tog ettersom den nærmeste togstasjonen, Gare Centrale, kun ligger 400 meter fra hotellet.

Hotellet imponerer med sin klassiske, nesten kongelige eleganse. Innredningen er tidløs og vakker i marmor og tre. Her finner du til og med badstue og treningsstudio, og hver morgen nyter du en rikelig frokostbuffé i hotellets restaurant. Avslutt en opplevelserik dag på byen med en drink på hotellets elegante takterrasse med utsikt over byens sentrum.

 • +5
Les mer
Warwick Brussels Premium Room

Premiumrom

2 personer | Rom

Du bor på et stilrent og nyrenovert premiumrom med elegant innredning i varme toner. Her finner du en komfortabel dobbeltseng, luksuriøse sengeklær, gratis WiFi, flatskjerm-TV, safe samt kaffe- og tekoker. Det moderne badet er utstyrt med dusj eller badekar, hårføner, badekåpe og tøler.

Tips i Brussel

Julemarkeder i Brussel starter fra 24. November! Her er vår andre Brussel-favoritter:

 • Brussel vrimler av museer og gallerier som Magritte-museet og Galerie de la Reine, men for en unik opplevelse styrer du stegene mot Musikkmuseet, som ligger kun noen minutter til fots fra ditt hotell. Her kan du se over 800 musikkinstrumenter og en audioguide som spiller musikk under ditt besøk. I museets øverste etasje finnes det en stilig lunsjrestaurant som tilbyr en herlig utsikt over Brussel
 • Shoppingmulighetene i byen er uendelige! I elegante boutiques på stilige Avenue Louise, vandre rundt blant antikkbutikker og vintagebutikker i Marolles-kvarteret eller handle på den sentrale shoppinggaten Rue Neuve med kjente og internasjonale merker
 • Besøk genuine belgiske barer som romantiske Goupil le Fol, dokketeaterbaren Toone eller baren Au Bon Vieux Temps som ser ut som en gotisk kirke
 • Ettersom du bor så sentralt kan du til og med smidig ta en gåtur forbi det pompøse kongelige palasset og den intilliggende parken om været tilater det!
 • På tide med middag? Smak på lokale spesialiteter på sentralt beliggende restauranter som Fin de Siècle eller Chez Léon
Sjokoladesightseeing

Hvis du elsker sjokolade, vil Brussel ikke skuffe deg. Den belgiske hovedstaden har en overflod av sjokoladebutikker som vil imøtekomme alle dine ønsker. I de kongelige galleriene finner du butikkene med alle viktige sjokolade merkene i Belgia. På turen vil du besøke et sjokoladeverksted som viser deg hvordan alle disse søte delikatene blir produsert. Deretter forlater du senteret og fortsetter oppdagelsen av Brussel med buss. Gratis hotellhenting og avgang er inkludert. Turen tar 3,5 timer, du vil oppdage alt du trenger å vite om belgisk sjokolade. Turen tar plass på tirsdager, torsdager og lørdager klokken 14.00.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell (må arrangeres på egenhånd - se under "Beliggenhet" nederst på siden)
 • Turistskatt på 4,64 € per person per natt som betales på stedet
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn (0-11 år) per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-11 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Internett

Gratis WiFi

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Treningsstudio
Sauna

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Hotellet ligger i sentrale Brussel, ca 400 meter fra Brussels sentralstasjonen Gare Centrale.

I tilfelle du lander på flyplassen Brussels Zaventem kan du ta toget til Gare Centrale (ca 16 minutter). Med taxi tar det ca. 15 minutter - pris: ca 40€ én vei utenom rushtrafikk).

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret