Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert

Rolig & harmonisk ferie i vakre Kroatia

 • Solreiser
 • Tisno
pris fra kr 9 459
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Unn deg en ferie ved Kroatias naturskjønne kyst: 7 netter på Hotel Borovnik med halvpensjon, inkl. fly t/r fra Oslo og flytransport mellom fly og hotell. Pris er p.p. i rom for to.

Dalmatia er et krystallklart kystområde som strekker seg fra Zadar til Dubrovnik. Et dryss av idylliske landsbyer listet på UNESCOs verdensarvsliste, majestetiske fjell, frodige furutrær og friske vingårder er bare noe av det du kan forvente deg på denne reisen. Hotellet ditt ligger nærme det glitrende havet i glansbildebyen Tisno på øyen Murter. Her vil du møte en rik historisk arv, azurblå bukter, små steinhus og pittoreske gater, fylt av fiolettfargede blomster. Kos deg i Kroatia!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 netter på Hotel Borovnik
 • Halvpensjon (frokost og middag)
 • Fly t/r fra Oslo
 • Flytransport mellom hotell og flyplass
 • Gratis WiFi
Forelsk deg i Tisno

Yndige steinhus, røde tak, et fantastisk kjøkken og en frisk sjøluft er noe av det som kjennetegner Tisno. Denne landsbyen ligger delvis på det kroatiske fastlandet og delvis på øya Murter. I det sjåføren slipper deg av på hotellet vil du kjenne en indre ro og glede. Sjekk inn på hotellet, len deg tilbake og slapp av ved bassenget, ta en tur langs de historiske brosteinsgatene, eller nyt de vakre strendene som ligger en liten hyggelig spasertur
fra hotellet. Den neste uken vil bli himmelsk!

Hotel Borovnik

 • Hotel
 • Tisno, Kroatia
Pool © Hotel Borovnik

Hotel Borovnik ligger bare 500 meter fra stranden i Tisno på Murter Island. Hotellet har basseng, badstue og spa, terrasser og rom med klimaanlegg, satellitt-TV og minibar. Om kveldene vil musikalsk underholdning bli tilbudt på terrassen. Både båt og scooterutleie tilbys. Du kan også slappe av ved å spille dart, bordtennis, biljard eller trene på hotellets treningsstudio.
Hotel Borovnik har en egen flott restaurant og bar.

 • +9
Les mer
room © Hotel Borovnik

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Dobbeltrommene er nylig oppusset i lyse farger og utstyrt med airconditioning, flatskjerm TV, minibar, telefon og gratis WiFi. Alle rommene har i tillegg et privat bad med dusj eller badekar, gratis toalettsaker og hårføner.

Trippeltrom

3 personer | Rom

Trippeltrommene er nylig oppusset i lyse farger og utstyrt med airconditioning, flatskjerm TV, minibar, telefon og gratis WiFi. Alle rommene har i tillegg et privat bad med dusj eller badekar, gratis toalettsaker og hårføner.

TravelBird Tips!
 • Begynn oppholdet med en tur til den praktfulle barokke kirken Den Hellige Ånd fra år 1548, er kan du oppleve Kroatias arkitektoniske og kulturelle fortid.
 • Krka - Krka er en spektakulær naturspredning, bare en kort båt eller busstur fra den nærliggende landsbyen Sibenik. Dette skogkledde området kommer med syv fossefall, øyer, innsjøer, vannmøller og vakre gamle klostre.
 • Kornati - Den unike og imponerende nasjonalparken Kornati består av 140 øyer som sprer seg over et lite område på 35 kilometers lende og 14 kilometers bredde. Dette er en enestående naturperle. Området kan kun nås med båt, og turistbåter drar fra Vodice, Pirovac og Šibenik.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt (ca 10-20 kr per voksen per natt i Kroatia, barn 12-17 år ca 6-10 kr per natt, som betales på plassen. Barn under 11 betaler ikke turistskatt)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 16 år og 1 barn opptil 8 år per dobbeltrom

Maks 3 voksne og 1 barn opptil 16 år og 1 barn opptil 8 år per dobbeltrom

Reiser du med større grupper? Kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet!

Barnerabatt

Barn under 2 år får 100% rabatt på hotellpakken og betaler spedbarn billett på flyet
Barn 2-7 år får 100% rabatt på hotellpakken og betaler full pris for flyturen
Barn fra 8-10 år får 50% rabatt på hotellpriser og betaler full pris for flyturen
Barn 11-16 år får 20% rabatt på hotellpriser og betaler full pris for flyturen
Barn 17 år og eldre regnes som voksne og betaler full pris
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Spaanlegg
Svømmebasseng

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Beliggenhet

Hotel Borovnik ligger bare 500 meter fra stranden i Tisno på Murter Island. Flytransporten vil bruke ca 50 minutter mellom flyplass og hotell.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret