Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Ren luksus med 5* på Sør-Mallorca

 • Solreiser
pris fra kr 9 809
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

7, 10 eller 14 netter på Zafiro Palace Palmanova***** på Mallorca inkl. halvpensjon, gratis WiFi, fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Ålesund, Haugesund, Harstad, Tromsø, Haugesund og Kristiansund. Pris er p.p. i rom for 2.

Vil du tilbringe din neste solferie i luksus? På Sør-Mallorcas vakre kyst nyter du livet i sus og dus på et nytt og ekstravagant luksushotell med hele 5 stjerner. Len deg tilbake og kos deg ved bassengkanten eller vandre langs stranden og det krystallklare havet! Ta med deg solkrem, badetøy og solhatt, og nyt livet til det fulle i dette ferieparadiset!

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter i suite på Zafiro Palace Palmanova*****
 • Halvpensjon
 • Fly t/r Mallorca fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Ålesund, Haugesund, Harstad, Tromsø, Haugesund og Kristiansund
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Velkommen til Mallorca!

Skap gode minner på din neste solferie på Mallorca! Hvite sandstrender, endeløse palmer, krystallklart sjøvann, men også kupert landskap, kalksteinsklipper, pittoreske landsbyer og deilige viner - ta med din kjære eller noen gode venner, og tilbring etterlengtet tid sammen i luksuriøse og livlige omgivelser!

Zafiro Palace Palmanova

 • Hotel
 • Balearic Islands, Spania
Hotelanlage

Dette nye 5-stjerners hotellet tilbyr alt du kan ønske deg for en luksusferie! I tillegg til mange flotte bassengområder, inkludert 5 svømmebassenger, et barnebasseng og et basseng for voksne, har området også et unikt spa- og velværesenter med badstue, massasjefasiliteter og gratis tilgang til treningssenteret. Maten nyter du på Culinary, en bufférestaurant og fire temarestauranter, barer og kafeer som serverer nasjonale og internasjonale retter. For golfentusiastene blant dere, har hotellet tilgang til noen av de beste golfbanene i Mallorca. Hovedstaden Palma er bare 15 minutters kjøring fra hotellet, og stranden er innen gangavstand. Så hva venter du på? Pakk kofferten og bli med til luksushotellet Zafiro Palace Palmanova !

 • +10
Les mer
Junior Suite

Junior Suite

3 personer | Rom

I denne fantastiske suiten er det nok av plass til avslapning, og du kan boltre deg over 43m². På soverommet finner du en kingsize-seng og en sittedel. Du kan også nyte den fine terrassen.

TravelBirds tips!

Mallorca er mer en strand og svømmebasseng! Se forslag til hva du kan gjøre i løpet av turen her:

 • Kalksteinsgrotten "Dragens hule" ligger i utkanten av Porto Cristo (ca 2 timers kjøring fra hotellet) hvor Martel ligger, den største underjordiske innsjøen i Europa, og en av de største i verden.
 • Action på reisen: Rappelering, klatring, fotturer, svømming og mer. Mallorca er fantastisk for deg som liker å holde deg aktiv, og i tillegg til vannsport og fotturer, er øya godt egnet for juving. Det er flere leverandører på øya, som ta deg dit det er best forhold.
 • Et besøk til øyas hovedstad må selvsagt stå på planen. Palma de Mallorca (20 minutters kjøring fra hotellet) er definitivt verdt turen. Beundre den mektige katedralen La Seu, den gotiske Bellver borg og de arabiske badene.
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maksl 3 voksne og 1 barn fra 0- 12 år i Junior Suite.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet
Barn 2-12 år får 60% rabatt på hotellet
En 3. person fra 13 år år får 20% rabatt
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Beliggenhet

Hotellet befinner seg i Sør-Mallorca, ca. 15 minutters kjøring vest fra Palma de Mallorca.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret