Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Aktivitet inkludert

Spahotell og guidet utflukt i Tallinn

 • Storbyferie
 • 4 netter
 • Tallinn
pris fra kr 2 139
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Unn deg et spaopphold i Tallinn! Bo 2, 3 eller 4 netter på Kalev Spa med frokost, massasje og en guidet utflukt med sightseeing i Tallinn! Flyet ditt går fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Molde, Harstad eller Tromsø. Pris er p.p. i rom for 2.

Ta med deg en god venninne eller din bedre halvdel på et spahotell i sjarmerende Tallinn! Denne byen er en velkjent spaby, der du får mye mer for pengene enn i Norge. Nyt noen timer i svømmebassenget eller en deilig spabehandling, før du tripper ut i Tallinns skjønne gater. I tillegg venter en guidet utflukt som viser deg Tallinns høydepunkter, med Kadriog-parken og kyststedet Pirita med sine strender og 600 år gamle ruiner. Kombiner en pause fra hverdagen med avslapping og velvære med en spennende storbyferie i nye omgivelser!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter i standard dobbeltrom på Kalev Spa
 • Frokost hver morgen
 • En guidet utflukt i Tallinn med luksusbuss
 • Fly t/r Tallinn fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Molde, Harstad eller Tromsø
 • Tilgang til vannpark (fra oktober 2017 - før det kan du fritt benytte deg av Braavo eller Tallink Hotels fasiliteter)
 • Tilgang til treningsstudio og svømmebasseng
 • 1 havvitamin aromamassasje 45 min per person
 • 1 x massasjeseng 15 min per person
 • 10% rabatt for ytterligere spabehandlinger

Kalev Spa Hotel

 • Hotel
 • Tallinn, Estland
terrace

Kalev Spa Hotel tilbyr et bredt utvalg av spabehandlinger og massasje (åpent frem til april 2018), og har også byens største badeland (merk at vannlandet er stengt frem til høsten 2018). Hotellets restaurant, Linda, serverer internasjonale retter med mange sunne alternativer. De romslige rommene ved Kalev Spa Hotel sikrer deg en god natts søvn.

Kalev Hotel & Waterpark ligger i gamlebyen i Tallinn Kanuti Park. Tallinn havn-og jernbanestasjon ligger en 10-minutters spasertur unna. Fra flyplassen er det mange måter å komme seg til sentrum. Ta for eksempel linje 2 til A. Laikmaa. Derfra er det ca. 10 min. å spasere til hotellet eller en kort taxitur.

Det er mulig å bestille spabehandlinger og massasje frem til april 2018. Vannlandet, basseng, sauna og treningsfasiliteter er stengt frem til høsten 2018.

 • +7
Les mer
room4

Standard dobbeltrom

3 personer | Rom

Rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger og plass til ekstra senger. Alle rommene har TV, mini-bar, lounge. Badet finner du badekåper, dusj eller badekar og hårføner.

Tips til reisen din!

Gå ikke glipp av dette på reisen:

 • Gamlebyen: Som enhver baltisk by er også Tallinns gamleby et arkitektonisk vidunder! Bli med tilbake i tid og fordyp deg i spennende historie.
 • Alexander Nevski katedralen: På Toompea-åsen ligger denne pompøse katedralen som er Estlands russisk-ortodoks hovedkatedral, bygget under det russiske tsar-emperium rundt år 1900 til ære for Prinsen av Novgorod, Alexander Yaroslavich Nevsky, som ledet det berømte slaget på innsjøen Peipsi i 1242.
 • St. Catherine's passage: Dette er en ekte middelaldersk gate med noe så spesielt som gravsteiner på husveggene. Dette er perfekt for deg som vil oppdage noe av det mest autentiske du finner i Tallinn.
 • Rataskaevu 16: Denne restauranten er en lokal favoritt såvel som hos turister, med sin velsmakende mat og vennlige service - her er alle velkomne.
Inkludert sightseeing med guide

Oppdag den fortryllende byen Tallinn med denne fascinerende 2,5 timers utflukten. Turen begynner med en 1 timers naturskjønn tur med luksusbuss, til den berømte Kadriorg-parken, hjemmet til barokkstil Kadriog-palasset. Deretter reiser du til kystbyen Pirita og beundrer vakre strender, passerer de 600 år gamle ruinene av Pirtia-klosteret. Du vil da ta en spasertur gjennom Tallinns gamleby, som ligger på UNESCOs verdensarvliste.

Høydepunkter: Toompea Castle, Alexander Nevsky Cathedral, lokal apotek, som er den eldste apoteket i Europa med registre som går tilbake til 1422, rådhus, inngangsgebyr er inkludert og lokal guide.
Avgangstid: 10:30
Varighet: 2,5 timer
Hentested: Sokos Viru Hotel, Viru väljak 4, 10111 Tallinn
Retursted: Rådhusplassen i gamlebyen

Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell (les hotellbeskrivelse for mer informasjon)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn eller 1 voksen i ekstraseng per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant
Spaanlegg
Svømmebasseng

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Vannlandet er åpent fra okt. 2017

OBS! Merk at vannlandet er stengt for oppussing frem til oktober 2017, men du nyter de samme fasilitetene som på Kalev ved hotellene Bravvo og Tallinka.

Beliggenhet

Kalev Hotel ligger i gamlebyen i Tallinn og har utsikt over parken Kanuti. Havnen og jernbanestasjonen i Tallinn ligger en 10-minutters spasertur unna. Du har mange flyforbindelser å velge mellom fra Norge: Estonian Air flyr til Tallinn fra Oslo Gardermoen hver dag og fra Trondheim Værnes 5 ganger i uken. Norwegian har avganger til Tallinn 3 ganger i uken. Ryanair flyr fra Rygge tre ganger i uken. Air Baltic flyr fra diverse norske byer via Riga til Tallinn.

Adresse Kalev Spa Hotel & Waterpark
Aia 18
10111 Tallinn
Estland

Vilkår & Betingelser

1. Denne reisen er kun gyldig for den valgte datoen på Kalev Spa Hotel & Waterpark. 2. Avbestilling er mulig mot et avbestillingsgebyr, se TravelBirds vilkår og betingelser for mer informasjon. 3. TravelBird forbeholder seg retten til å foretå eventuelle endringer i dette arrangementet. 4. Eventuelle ekstra utgifter (gebyrer og turistskatt) betales på hotellet og denne bekreftelsen gjelder ikke for disse utgiftene. 5. For dette tilbudet gjelder TravelBirds vilkår og betingelser: http://travelbird.no/vilkar-og-betingelser

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret