Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert
 • Aktivitet inkludert

Skattejakt i Warszawa med vodkasmaking

 • Storbyferie
 • 3 netter
 • Warszawa
pris fra kr 2 299
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Velg mellom 2, 3 eller 4 netter på Hotel Campanile inkl. frokost, fly t/r fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Tromsø, Kristiansand eller Ålesund og transport t/r mellom flyplassen og hotellet og vodkasmaking. Pris er p.p. i rom for 2.

Bli med på en uforglemmelig tur til Polens vakre hovedstad og bli kjent med den lokale folkesjelen med vodkasmaking og sightseeingtur! Beundre flere av Warszawas imponerende severdigheter på veien mellom tre barer i tre vidt forskjellige bydeler med smaking av ti polske vodkaer! Lær samtidig om Polens historie, skikker og kultur fra din lokalkjente guide og sjåfør som tar deg fra sted til sted i en autentisk Retro Fiat 125p. Dykk dypt i polske tradisjoner med en annerledes storbyferie!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter i dobbeltrom på Hotel Campanile
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Warszawa fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Tromsø, Kristiansand eller Ålesund
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Vodkasmaking i tre barer med smaking av 10 vodkatyper
En autentisk polsk storbyferie

I tillegg til dette tilbudets hovedrolle, vodkasmakingen, kan du bruke resten av tiden til å spasere langs gaten Trakt Krolewski som leder deg gjennom gamlebyens fargerike fasader og bli sjarmert av kaféene langs Nowy Świat. Beveg deg også mot studentenes Powiśle, hvor du finner livlige barer, rimelige restauranter og morsomme butikker. Prisene i Warszawa er vanligvis 50% av de norske, så benytt anledningen til å nyte god mat og drikke, eller å kjøpe alt fra klær til suvenirer og håndarbeid. Skap hyggelige minner på storbyferie i Warszawa!

Hotel Campanile Warszawa

 • Hotel
 • Warszawa, Polen
Property

Hotel Campanile Warszawa er et moderne hotell, bare 1,5 km fra Warszawa sentralstasjon og 2,5 km fra hovedgaten Nowy Świat. I nærheten av hotellet finner du mange barer, restauranter og butikker. Her får du servert en god frokost hver morgen, slik at du er godt forberedt for en spennende dag med sightseeing. Hotellet har også gratis Wi-Fi, restaurant, bar og parkering.

 • +6
Les mer
Room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Rommene er koselige med komfortable senger. Alle dobbeltrom er utstyrt med et skrivebord, te- og kaffekoker, TV, gratis Wi-Fi og eget bad.

Severdigheter i Warszawa

Dette bør du ikke gå glipp på storbyferien din!

 • Chopin Concerts in Royal Łazienki Park - fra sommer til høsten, kan du nyte gratis Chopin-konserter i den vakre byparken. Konsertene holder like ved Chopin statuen og begynner 21. Mai til 24 September.
 • Multimedia Fountain Park: Hver fredag og lørdag kl. 21:30 til 30. september kan du se showet Sirens of Warsaw, et spektakulært med musikk, film og spesialeffekter og fontener i et lysshow. Hvert show varer i ca. en halvtime, og er verdt å få med seg for alle aldre.
 • Łazienki - en av de vakreste slotts- og parkanleggene i Europa. Denne fotgjengervennlige, grønne oasen ble etablert på 1600-tallet. Her finner du Palasset på vannet, som ble bygget til Polens siste monark, og fungerte som hans sommerresidens.
 • Fryderyk Chopin Museum - la deg fascinere av komponistens liv og verk i dette multimedia-museet som er et av Polens mest moderne. Museet ble pusset opp til 200-årsjubileet for Frédéric Chopins fødsel.
 • Old Town Observation Terrace - for en fantastisk panoramautsikt over byen og elven Vistula
 • Polin - besøk det jødiske museet og lær om det jødiske folks liv og forfølgelse under andre verdenskrig.
Den inkluderte vodkasmakingen

Du blir først hentet på hotellet, hvor du får servert en polsk vodka med smak av urter. Deretter går turen videre til Muranów-distriktet for et besøk til en bar som er fra 60-tallet, hvor du nyter den spesielle atmosfæren. Du lærer om hvordan kommunismen påvirket det polske samfunnet.

På veien til din neste bar stopper du ved Palace of Culture and Science, et landemerke og symbol på den polske kommunismen. Den neste baren ligger på den andre siden av Warszawa, og på veien dit beundrer du det pittoreske sentrum og krysser elven Vistula via en bro. Baren er av den bohemske sorten i Praga-distriktet, som er som en litt mer mystisk del av byen. Guiden din forteller deg noen spennende historier fra dette området.

Den neste baren på veien ligger i Powiśle-distriktet, hvor du får servert en helt spesiell sitronvodka. Etter dette blir du tatt med til hotellet eller du kan fortsette å utforske Warszawas natteliv.

Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 12 år og en baby opptil 3 år per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-12 år bor gratis på hotellet (obs! i eksisterende senger, med foreldrene) og betaler full pris på flyet.
Barn 13-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Internett

Gratis WiFi

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Fasiliteter


Heis
Restaurant
Bar

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Transport

Transporten venter på deg flyplassen med en TravelBird-skilt, en skilt med ditt navn eller ved et bestemt møtested.
Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Hotellet ligger 1,5 km fra Warszawa sentralstasjon og 2,5 km fra hovedgaten Nowy Świat. Transport er inkludert i dette tilbudet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret