Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Aktivitet inkludert

Matkurs og miljøvennlig hotell i Roma

 • Opplevelse
 • Roma
pris fra kr 8 549
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Nyt en kulinarisk reise til evighetsbyen, Roma. Bo 2, 3 eller 4 netter på et miljøvennlig design hotell og bli med på en guidet tur gjennom Romas fargerike markeder, lær i tillegg å lag en ekte italiensk pizza . Reisen inkluderer fly t/r fra Stavanger, Bergen, Oslo eller Trondheim. Pris er p.p. i rom for 2.

Kaller alle matelskere og miljøbeviste sjeler! Vi er stolte over å introdusere den første reisen i vår økologiske reisekategori, og turen går til himmelske Roma. Her bor du sentralt på et økologisk hotell, og på reisens 2. dag vil du, sammen med en liten gruppe, lære om Romas entusiastiske matkultur. Du vil få muligheten til å fordype deg i det tradisjonelle og moderne italienske kjøkkenet, treffe herlige mennesker på Romas lokale matmarkeder, og i tillegg lærer du å lage ekte italienske pizzaer. Bon Appétit!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter i dobbeltrom på Orange Hotel
 • Fly t/r Roma fra Oslo Gardermoen, Stavanger, Bergen eller Trondheim
 • Roma mattur med autentisk pizza, bondemarkeder, og smaking av italienske spesialiteter
Matreise til Roma

Sammen med en liten gruppe, starter turen ved en av Romas mest livlige piazzaer, Campo de 'Fiori. Bondemarkedet her er fylt av lokale råvarer og tradisjonelle retter fra det omkringliggende området. Du kan lære alt om sesongmessig italiensk mat fra ekspertene, og vil bli introdusert til en spesiell familie som har drevet favorittvognen på markedet i over 100 år. Markedet inneholder en rekke smaksprøver, og du kan fortape deg i ferskpresset olivenolje, parmesanost, mozzarella, hjemmelaget pasta og ferske grønnsaker. Etter å ha sett hvor Romas mat kommer fra, er det på tide å se hvordan den brukes. På et lokalt pizzeria ruller du din egen pizza med ferske, lokale ingredienser.
La Bella Vita, det gode liv fortsetter etter pizzaene med italienske godbiter og ekte espresso. Guiden vil også gi deg videre innsidetips om når, hvor og hva du bør spise for resten av turen.

Orange Hotel Roma

 • Hotel
 • Roma, Italia
Hotel Orange Balcony

Dette miljøvennlige, og fasjonable hotellet ligger i en flott oransje mursteinbygning, sentralt i Roma, i det eksklusive Prati området, og ligger bare en 6-minutters spasertur fra Petersplassen og i nærheten Vatikanmuseene. Hotellet er 100 prosent økologisk og fokuserer på smarte økoløsninger og stilig design. Fasiliteter inkluderer en à la carte-takterrasse, en bar og en lobbysalong samt en terrasse med boblebad og hage. WiFi er gratis over hele hotellet, og sykler kan leies.

 • +-2
Les mer
Hotel Orange Bedroom

Dobbeltrom

3 personer | Rom

De behagelige og økovennlige rommene tilbyr en blanding av stilfull art deco og moderne innredning fra midten av århundre. Rommene har Wi-Fi og flatskjerm-TV, og eget bad.

Andre TravelBird tips om Roma

Utforsk en av Europas mest fantastiske byer:

 • Stå opp tidlig og ta alle klassiskerne på en dag- Vatikanstaten, Colosseum, Fontana di Trevi og Spansketrappen. Alle er en "must", mens du er i Roma.
 • Via Veneto (Villa Borghese) - Romas store bypark finner du nordøst i byen. Du kan bruke en hel på dag på å utforske dette fantastiske området. Bli fortryllet av vakre fontener, storslått arkitektur og en unik, romantisk atmosfære som får tiden til å virke stille.
 • Giolitti – Denne iskrembutikken har vært åpen i over 100 år, og er beryktet for å servere verdens beste italienske is. Du kan finne den lille butikken nærme Pantheon.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Matreise til Roma

Sammen med en liten gruppe, starter turen ved en av Romas mest livlige piazzaer, Campo de 'Fiori. Bondemarkedet her er fylt av lokale råvarer og tradisjonelle retter fra det omkringliggende området. Du kan lære alt om sesongmessig italiensk mat fra ekspertene, og vil bli introdusert til en spesiell familie som har drevet favorittvognen på markedet i over 100 år. Markedet inneholder en rekke smaksprøver, og du kan fortape deg i ferskpresset olivenolje, parmesanost, mozzarella, hjemmelaget pasta og ferske grønnsaker. Etter å ha sett hvor Romas mat kommer fra, er det på tide å se hvordan den brukes. På et lokalt pizzeria ruller du din egen pizza med ferske, lokale ingredienser. La Bella Vita, det gode liv fortsetter etter pizzaene med italienske godbiter og ekte espresso. Guiden vil også gi deg videre innsidetips om når, hvor og hva du bør spise for resten av turen.

Lære å lage Pizza på et Roma pizzeria
All matsmaking under turen
Turen er ledet av en lokal ekspert

Turen varer ca 3,5 timer og avsluttes på en siciliansk kafe, hvor du også vil få smake noen himmelske mini cannolis!

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt € 6 per person per natt
 • Frokost hver morgen (kan legges til ved bestilling)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Pris

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn (opptil 3 år) per rom.

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-3 år bor gratis på hotellet
Barn fra 4 år regnes som voksne

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant
Bar

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Beliggenhet

Hotellet ligger sentralt Roma, i det livlige Prati-området.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret