Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Aktivitet inkludert

Miljøvennlig tur og matgleder i Tallinn

 • Storbyferie
 • Tallinn
pris fra kr 5 479
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Miljøvennlig reise til fargerike Tallinn! Bo 2 eller 3 netter på ekslusivt og sentralt økohotell med frokost. Du får også en guidet omvisning av byen med spennende matopplevelser. Reisen inkluderer fly t/r fra Stavanger, Harstad/Narvik, Trondheim, Oslo Gardermoen, Molde, Bergen og Haugesund. Pris er p.p. i rom for 2.

Du kan gjøre en enorm forskjell ved å velge miljøvennlig på din neste reise. Aldri har det vært så lett å skjemme seg selv bort, med god samvittighet. Samtidig som du spaserer langs smale, brosteinsbelagte gater og idylliske hus i middelalderske Tallinn, gjør du jordkloden glad med et miljøvennlig opphold på et luksuriøst hotell. På denne reisen vil du i tillegg støtte lokale matprodusenter ved å fordype deg i det fantastiske estiske kjøkkenet, med en guidet matopplevelse i hjertet av gamlebyen. Unn deg en unik og givende storbyopplevelse for deg selv og for verden!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 eller 3 netter på Original Sokos Hotel Viru**** Green Key Award
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Tallinn fra Stavanger, Harstad/Narvik, Trondheim, Oslo Gardermoen, Molde, Bergen og Haugesund
 • Guidet tur i gamlebyen og lokal mat-opplevelse
 • Tilgang til Café Amigo nattklubb

Original Sokos Hotel Viru

 • Hotel
 • Tallinn, Estland
Hotel

Dette moderne hotellet ligger nærme sentrum, og du har flere severdigheter og shoppingmuligheter i nærheten. I tillegg er det ca en 13-minutters spasertur fra Toompea, en 15-minutters spasertur fra Aleksander Nevski katedral, og 3 km fra barokkpalasset Kadrioru.
Hotellet tilbyr en smakfull frokostbuffé. Andre fasiliteter inkluderer 3 badstuer, boblebad og innendørs basseng. Det finnes også 3 barer og 2 restauranter, samt en livlig nattklubb.

 • +-2
Les mer
Double room

Standard dobbeltrom

2 personer | Rom

De moderne rommene har flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi. Du finner i tillegg kaffe og te fasiliteter og noen av rommene tilbyr en fantastisk utsikt. Rommene er utsmykket i behagelige farger og utstyrt med rene og pene bad.

Guidet tur og lokal matopplevelse

Ikke bare bor du på et miljøvennlig hotell, på denne reisen støtter du lokale matprodusenter ved å oppdage det fargerike estiske kjøkkenet. Nyt 6-7 mat-og drikke stopp kombinert med en guidet tur i Tallinns gamleby. Du vil oppleve steder som middelalderske tematiske tavernaer, gatemarked, økologisk matbutikker, delibutikker, typisk estisk-matrestauranter og hemmelige vinterrasser i gamlebyen. Du vil også nyte litt ekstra kultur på Hellemann Tower og L & M Estonian Drinking Culture Museum. Aller inngangsavgifter er inkludert og turen vil bli ledet av en lokal profesjonell guide. Utflukten starter i gamlebyen kl 12:00, og varer i ca 3 timer.

Green Key Award

Dette hotellet har blitt æret med Green Key Award

Green Key-prisen er den ledende standarden for kompetanse innen miljøansvar og bærekraftig drift i reiselivsnæringen. Det prestisjefylte miljømerket representerer en forpliktelse fra hotellet, om at de holder de strenge kriteriene som stiftelsen for miljøutdanning fastsetter.

En grønn nøkkel står for hotellets løfte til sine gjester at hotellet drives på en økovennlig måte.
Green Key-etableringen, bidrar til å gjøre en forskjell på miljønivå, og gjør det lettere for folk å velge miljøvennlige hotellopphold. De høye miljøstandardene som forventes av disse hotellene, opprettholdes gjennom streng dokumentasjon og hyppige revisjoner.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 personer og 1 barn per rom

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-3 år bor gratis på hotellet og betaler fullpris på flyet.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Heis

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Hotellet ligget nærme sentrum og du har shopping og sightseeing i nærheten. Fra flyplassen kan du ta en taxitur på ca 12 minutter, eller du kan hoppe på den kollektive transporten som er tar ca 20 minutter.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret