Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Radisson i romantiske Riga

 • Storbyferie
 • Riga
5 Vurderinger
pris fra kr 2 019
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Se Riga fra et nytt Radisson-hotell! Bo 2-5 netter på Park Inn by Radisson med frokost og fly t/r + 24t City Riga Pass.

Vandre som en hertug eller hertuginne i Rigas fargerike gater og føl historiens vingesus blant den unike blandingen av middelalder, art nouveau og neoklassisk arkitektur. Med City-passet får du rabatter på muséer og sightseeing-turer til de viktigste severdighetene, som er en perfekt mulighet til å oppdage byens velkjente skatter. Rigas sentrum er også lite og lett å utforske til fots på vei til restauranter, kaféer eller byparkene. I tillegg bor du på et helt nytt Radisson-hotell med moderne fasiliteter for å hvile ut etter en hel dag med opplevelser!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter på Park Inn by Radisson Riga Valdemara
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Riga (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • 24 timers City Riga Pass
Opplev Riga

Hva vil du få med deg på en storbyferie? En sjarmerende gamleby og skjønne brosteinsgater? Å pirre smaksløkene med tradisjonell mat og drikke? Vandre i spennende muséer? Uansett hva du ønsker deg, er Riga et rimelig alternativ hvor du kan få med deg alt dette og mer uten å tømme lommeboken! Med noen netter på et helt nyåpnet Radisson hotell, er alt lagt til rette for at du kan nyte Riga, en storby med sjarmen til en småby!

Park Inn by Radisson Riga Valdemara

 • Hotel
 • Riga, Latvia
Restaurant

Park Inn by Radisson Riga Valdemara er et helt nytt hotell, bygget i 2016. Hotellet ligger på vestsiden av Daugava og har en god forbindelse til gamlebyen og severdigheter. Her kan du nyte et måltid på restauranten, se utsikten fra terrassen og komme i form på treningsstudioet. Restaurant og bar Bocca Buona tilbyr italienske retter og et stort utvalg viner. Det går også an å benytte romservice og resepsjonen er døgnåpen. Nærmeste busstopp for å dra til gamlebyen er rett ved og bussen tar ca. 15 min. Flyplassen er 7 km fra flyplassen. Det er enkelt og rimelig å ta en taxi til hotellet.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +5
Les mer
Double room

Dobbeltrom standard

3 personer | Rom

Rommet ditt har aircondition, flatskjerm-TV, vannkoker og et eget bad med dusj eller badekar og inkl. toalettartikler og lån av hårføner. Fra rommet har du utsikt over enten Daugava-elven eller byen.

TravelBirds tips

I tillegg til de store severdighetene, bør du også ta en titt på dette på reisen din:

 • Fazenda er en hyggelig restaurant kun 450 meter fra hotellet. På menyen står en fusion mellom middelhavsmat og latviske, tradisjonelle retter. Opplev den spesielle atmosfæren og den koselige middelhavsdekoren.
 • I Riga er det mange kaféer som fortjener utmerkelsen "Byens beste kaffe", men for en rustikk atmosfære og egenbrent kaffe er Rocket Bean Roastery et perfekt sted for kaffepausen.
 • AB Dambis er originalt en 550 meter lang halvøy laget av sement for å skille havnen fra elven Daugava, men brukes i dag som et grøntområde for innbyggerne. I tillegg kan du her få en flott utsikt over Riga.
 • Gaten Miera Street Republic er hipstergaten i Riga med mange restauranter, kaféer, barer og til og med et mikrobryggeri.
Riga City Pass

For at du problemfritt skal oppleve så mye som mulig på 24 timer av ditt opphold i Riga, har vi inkludert et City Pass for deg, som inkluderer gratis offentlig transport, rabatter på sightseeing-turer og muséer, og lavere priser i enkelte restauranter.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn (0-12 år) per rom.

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-12 år bor gratis på hotellet i seng med de voksne
Barn 12-17 år regnes som voksne

Babyseng er tilgjengelig, vennligst kontakt kundeservice hvis du ønsker babyseng.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Treningsstudio
Terrasse

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Beliggenhet

Nærmeste busstopp for å dra til gamlebyen er rett ved og bussen tar ca. 15 min. Flyplassen er 7 km fra flyplassen. Det er enkelt og rimelig å ta en taxi til hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret