Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Aktivitet inkludert

Venezia med Murano-øya & guidet tur

 • Opplevelse
pris fra kr 5 479
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bo på et palazzo i Venezias historiske bykjerne i 2, 3, 4 eller 5 netter inkl. frokost, utflukt til øya Murano og en walking tour med guide + 1x flaske musserende vin på rommet og fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Ålesund, Haugesund, Kristiansand, Molde, Harstad og Tromsø. Pris er p.p. i rom for 2.

Venezia er en by alle bør se minst en gang i livet! La deg fortrylle av de historiske gatene, rustikke broer, pompøse palasser og vakre kanaler. Du bor i stil på et elegant palazzo fra 1300-tallet, kun en gåtur fra Piazza San Marco. På reisen er to ekstra utflukter inkludert: glassblåserøya Murano, hvor den idylliske båtturen på veien dit er en severdighet i seg selv! Din neste utflukt er en walking tour som gir deg sjansen til å se mange severdigheter med en guide, slik at du blir godt kjent med byen allerede fra dag 2!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter i Classic dobbeltrom på Palazzo Contarini della Porta di Ferro
 • Frokost hver morgen
 • Utflukt til øya Murano
 • Den hellige Markus' Basilika walking tour
 • Fly t/r Venezia fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Ålesund, Haugesund, Kristiansand, Molde, Harstad og Tromsø
 • 1x flaske musserende vin på rommet
Opplevelsesrik storbyferie i Venezia

Venezia regnes for å være Italias vakreste og mest romantiske by, et endeløst paradis for romantikere. I tillegg er et besøk hit er et must for deg som er interessert i historie, arkitektur eller italiensk mat og vin. Nyt den atmosfæren langs de sjarmerende kanalene og smak tradisjonelle italienske retter på de lokale restaurantene. Det er duket for en storslagen storbyopplevelse helt utenom det vanlige!

Palazzo Contarini della Porta di Ferro

 • Hotel
 • Metropolitan City of Venice, Italia
Garden

Du bor i et historisk palass fra 1300-tallet, kun 900 meter fra Piazza San Marco. Du kommer sikkert til å bli inspirert til å oppdage byens severdigheter! Her finner du en vakker hage, en gammel venetiansk innredning med krystallkroner fra Murano samt en enestående utsikt over San Francesco-kanalen. I denne luksuriøse atmosfæren og med dette sentrale beliggenhet kan du umiddelbart dykke ned i det venetianske livet og oppdage byens unike skjønnhet.

Les mer
Zimmer

Classic Rom

2 personer | Rom

Classic-rommene har plass til 2 personer og er innredet med fliser- eller marmorgulv, TV, eget bad med bad eller dusj og hårføner samt en vakker utsikt over San Francesco-kanalen.

De inkluderte utfluktene:

Disse utfluktene er inkludert og gir deg en sjanse til å bli godt kjent med Venezia:

 • Den hellige Markus' Basilika walking tour: Denne inkluderte turen tar deg med til de viktigste stedene i Venezia med lokal guide, uten køene. Utforsk de arkitektoniske mesterverkene på Markusplassen, Doge-palasset, Sansovino-biblioteket, klokketårnet, og Sukkenes bro med tilhørende fengsler. Guiden vil gå i dybden om Venezias skjebne da de gikk glipp av New World handelsruter, og rollen historiske figurer som Casanova og Marco Polo har spilt for byen. Touren starter klokka 11:15, og du må møte 15 minutter før foran Correr Museum, motsatt av Den hellige Markus Basilika.
 • Utflukt til glassblåserøya Murano: Under oppholdet ditt er en utflukt til øya Murano, kjent siden sent på 1200-tallet for sin glassblåserkunst. Her kan du blant annet se hvordan glassblåserne lager vaser, pyntegjenstander, smykker og annet glasshåndverk. Murano er også verdt et besøk for sine vakre gater, broer og palass samt for den vakre båtturen fra Venezias sentrum til øyas havn. Utflukten skjer daglig mellom kl. 9:30 og 15:00. Du hentes av din båttransport fra hotellet og kjøres til Murano på ca 10 minutter. Vel fremme får du ta del i en halvtimes rundtur på en av øyas glassfabrikker med en engelsktalende guide. Etter rundturen kan du tilbringe resten av dagen som du vil. Ta for eksempel båten (egen kostnad) til nærliggende øya Burano, kjent for sine fargerike hus, eller utforske Murano på egen hånd for å senere ta vanntaxi tilbake til Venezia (billetter kan kjøpes ved kaien).

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Tips til festival 15. og 16. juli

Redentore Feast er en festival i Venezia som i 2017 faller på lørdag 15. juli til søndag 16. juli. Den kombinerer religion med underholdning og tiltrekker mange besøkende spesielt takket være det fantastiske fyrverkeriet på San Margo torget lørdag kveld. På søndag er det en regatta på Giudecca. Dette er virkelig en folkefestival hvor du blir kjent med litt av den venetianske kulturen.

Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne + 1 baby (0-2 år)

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-3 år betaler ca. 95 NOK per natt på hotellet (avhengig av valutakurs)
Barn 4-12 år får 40% rabatt på hotellet
Barn 13-17 får 20% rabatt på hotellet

Internett

Gratis WiFi.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Fasiliteter

Frokostsal

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Beliggenhet

Hotellet ligger kun 900 meter fra Piazza San Marco.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret