Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Kulinarisk kos i idylliske Alsace

 • Storbyferie
 • 2 eller 3 netter
 • Sausheim
pris fra kr 2 879
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Miniferie i Alsace: 2 eller 3 netter inkl. frokost, 1x 3-retters middag, 2x glass musserende vin og adgang til svømmebasseng. Du flyr t/r fra Ålesund, Kristiansand, Trondheim, Sandefjord, Oslo Gardermoen eller Bergen. Pris er p.p. i rom for 2.

Gå ikke glipp av nydelige kulinariske opplevelser og Alsace-regionens berømte viner! Opplev byen Mulhouse, gå en tur blant vakre bygninger fra Middelalderen og se Rhinlandets praktfulle arkitektur. Du bor på et 4-stjerners hotell og skjemmes bort med et glass musserende vin og en 3-retters gourmet middag!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 eller 3 netter i dobbeltrom på Golden Tulip **** Mulhouse Basel
 • Frokostbuffé
 • Fly t/r Basel fra Ålesund, Kristiansand, Trondheim, Sandefjord, Oslo Gardermoen eller Bergen.
 • 1 x 3 retters middag (drikke til middagen er ikke inkludert)
 • 2 x glass av Crémant d'Alsace
 • Adgang til utendørs svømmebasseng, tennisbaner og treningrom
Ytterligere tilvalg
 • 5x vinsmaking
Vakre Alsace og Mulhouse

Byen Mulhouse er en liten kulturperle i Alsace. Gå i de brosteinsbelagte gatene og nyt synet av de fargerike små byhusene. Her kan dere nyte de lokale spesialitetene og deilige viner og bli klokere på regionens rike historie. Besøk Mulhouses historiske sentrum, og se rådhuset fra 1552, som er oppført i rhinsk renessansestil, besøk kirken Saint-Étienne med fine spir og flotte vinduer, eller se Saint-Jean-kapellet, som har tilhørt Malteserordenen.

Hotel Golden Tulip Mülhausen-Basel

 • Hotel
 • Sausheim, Frankrike
Hotel

Det flotte 4-stjerners hotellet er helt nyrenovert og innredet etter feng shui-prinsippene med utgangspunkt i elementene jord, luft, ild og vann. Hotellet har en hyggelig restaurant, hvor dere spiser en smakfull 4-retters middag under oppholdet. Hver morgen våkner dere opp til en lekker frokostbuffé, og dere har mulighet for til å ta en svømmetur i hotellets store utendørs svømmebasseng, eller utfordre hverandre med et slag tennis på hotellets tennisbaner. Hvil ut på den solrike terrassen eller spill petanque i skyggen.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +8
Les mer
Room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Dere bor på et lyst og romslig rom med en king size-seng, en sovesofa, TV, gratis WiFi, hårføner, safe og eget bad med dusj eller badekar og toalett.

TravelBird Tips!

 • Alsace er regionen i Frankrike som var inspirasjonen for landsbyen til Belle i Skjønnheten og udyret. Se de ekte, fargerike husene i levende eventyr.
 • Mulhouse vært sterkt preget av tekstilindustrien, og var i 1800-tallet Frankrikes tekstilsentrum, så gjør et stopp ved byens tekstilmuseum og se et vell av fargestrålende stoffer.
 • Kunstinteresserte kan besøke det 700 m² store utstillingsarealet Kunsthalle, som er dedikert til moderne kunst. Mulhouse ligger tett på Alsaces vinrute og kun 20 minutter i bil fra Basel i Schweiz, så du har god mulighet for en dagstur eller to.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne, og 2 barn fra 0-16 år + 1 baby fra 0-2 år per rom.

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn opptil 16 år bor gratis inkl. frokost og betaler for middagen på stedet.
Babyseng er gratis, avhengig av tilgjengelighet.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt på hotellet for 11€ per natt, men du må selv betale og undersøke om det er lov å ta med kjæledyr på flyet.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Spaanlegg
Svømmebasseng

Parkering

Parkering er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Beliggenhet

Hotell ligger i byen Sausheim i Alsace, 5 km fra Mulhouse, og rett ved grensen til Tyskland.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret