Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert
 • Aktivitet inkludert

Jeepsafari og solferie i Algarve

 • Solreiser
 • Albufeira
pris fra kr 10 989
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bli med på jeepsafari på Algarvekysten! 5, 7, 10 eller 14 netter på Hotel Topázio med frokost, fly t/r fra Stavanger, Oslo eller Bergen, dagsutflukt med Jeep Safari, guide og lunsj og transport mellom flyplass og hotell. Pris er p.p. i rom for 2.

Turkise badestrender: sjekk. Vakker middelhavs arkitektur: sjekk. Safari: sjekk! Ja, du leste riktig, vi sender deg på en unik sommerferie i Algarves naturskjønne omgivelser. Her venter det action-fylte eventyr og en heldags utflukt med jeep-safari over elver, bakker, sand og enger. I tillegg kan du forvente deg noen av Europas vakreste strender, triveligste bargater, og ikke minst Portugals fantastiske kjøkken, som sammen med et glass Medronho, er rene himmelen!

Tilbudet inkluderer:
 • 5, 7, 10 eller 14 netter på Hotel Topázio
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Faro fra Stavanger, Oslo Gardermoen eller Bergen
 • Dagsutflukt med jeepsafari, guide og lunsj
 • Transport mellom flyplass og hotell
Albufeira

Hvitkalkede middelhavshus, lukten av ferskgrillet sjømat og en glitrende kystlinje... idylliske Albufeira er som et postkort av Portugal. Milevis av strender, gylne klipper som stuper ned i det blå havet, søte og blomstrende gater fylt av hyggelige kafeer, bakerier, og små butikker. Algarves Albufeira garanterer fine feriedager og nydelige sommerkvelder.

Hotel Topázio

 • Hotel
 • Albufeira, Portugal
Appartementen

Dette moderne hotellet ligger en 10-minutters spasertur fra Praia da Oura og 2,4 km fra Praia dos Pescadores. De avslappede rommene har enkel innredning og er utstyrt med balkonger. Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, DVD-spiller og minibar. På eiendommen finner du en snackbar ved siden av bassenget med solterrasse, samt en minigolfbane og en hage.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +2
Les mer
Appartementen

Leilighet med 1 soverom og hageutsikt

3 personer | Leilighet

Disse komfortable leilighetene har ett soverom med em dobbeltseng, klimaanlegg, et fullt utstyrt kjøkken, stue og bad med badekar og badeprodukter.

Tweepersoonskamer

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Disse moderne og romslige rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, klimaanlegg, eget bad med dusj og hårføner, samt. en egen balkong.

Studio

Studio med hageutsikt

2 personer | Studio

Disse komfortable studioene med utsikt over hagen har en fullt utstyrt kjøkkenkrok, en dobbeltseng, bad med dusj og hårføner og TV, telefon og klimaanlegg.

Jeepsafari

Klar for et action-eventyr utenom det vanlige? På den 3. dagen av oppholdet ditt, vil din guide møte deg i hotellresepsjonen, og ta deg med på en jeep tur gjennom Algarve. I en 4x4 konvoi som klatrer de bratteste åser, krysser brusende elver, og kjører gjennom det ville landskapet som en drøm. På veien vil du oppleve naturens spektakulære interiør. I tillegg vil du stoppe i den vakre landsbyen, Alte. Sammen med gruppen spiser du lunsj på en tradisjonell restaurant (inkludert i prisen), deretter fortsetter dere til et autentisk gårdsdestilleri, hvor du kan fordype deg i både Medronho og økologisk syltetøy.

 • Sjåføren / guiden (som snakker engelsk, fransk og tysk) vil hente deg i resepsjonen på hotellet kl 08:30, turen varer i ca 8 timer, og du vil være tilbake på hotellet mellom kl 16:30 og 17:00. Denne utflukten er gjort i små grupper sammen med andre reisende.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 5 år per dobbeltrom
Maks 2 voksne og 1 barn opptil 12 år per studio
Maks 3 voksne og 1 barn opptil 12 år per leilighet

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn opptil 5 år kan overnatte gratis på hotellet
Barn fra 6 til 12 år får 50% rabatt på hotellet

Babyseng

Hotellet har babysenger (avhengig av tilgjengelighet)

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Jeepsafari

Varighet: ca 8 timer (fra 08:30 til 16:30 / 17.00)
Inkluderer sjåfør / guide
Lunsj på en lokal restaurant (3-retters med vann og vin)
Besøk på en lokal gård, drikke
Språk: fransk, engelsk, tysk
Minimum alder: 3 år

Du vil motta kupongen sammen med dine reisedokumenter, vennligst print den ut og ta den med deg på reisen.

Fasiliteter

Bar
Svømmebasseng

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret