Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Litauens lille hovedstad

 • Storbyferie
 • Vilnius
pris fra kr 1 559
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev en storbyferie i Vilnius! Bo 2, 3, 4 eller 5 netter med frokost på Artagonist Art Hotel. Inkl. et Vilnius City Pass og fly t/r!

Litauens sjarmerende hovedstad har alt du ønsker deg for en vellykket bytur! En eventyrlig gamleby, god mat, rimelig øl og shopping! I livlige Vilnius er det også festivaler, konserter og kulturopplevelser til høst, vinter, vår og sommer. Med et 24-timers bykort får du også med deg mye på kort tid, en perfekt start på reisen din. Nyt minipausen din i gjestfrie Vilnius!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter i dobbeltrom på Artagonist Hotel
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Vilnius (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Vilnius City Pass
Storbyferie til Vilnius

Lituauens historiske hovedstad har vært bebodd i mange tusen år, før den ble kronet til hovedstad i 1323 da hertugen Gediminas steg ned fra hesten sin og byttet bosted fra Trakai til Vilnius. Historiens vingesus finner du igjen i hele byens atmosfære, med arkitektur fra alle tidsepoker, interessante muséer, historiske torg og tradisjonsrike kultur. I tillegg til spennende historie og kulturopplevelser får du også med deg alt det andre som tilhører en storbyferie i et baltisk land; rimelig shopping, og et mangfold av restauranter, kaféer og barer. Nyt lunsjen i en bypark, opplev den livlige atmosfæren eller sett av tid til en konsert eller en festival. En minipause i Vilnius skal nytes!

Artagonist hotel

 • Hotel
 • Vilnius, Litauen
Hotel inside

Kunsteriske Artagonist Art Hotel er et 4-stjerners hotell som ligger perfekt til i en autentisk 15. århundres bygning, midt i Vilnius vakre gamleby. Hotellets resepsjon, restaurant og bar er innredet med malerier, kunstinstallasjoner og skulpturer. Hotellets bar tilbyr en nydelig utsikt over den anerkjente Pilies-gaten. Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Hotellet ligger en 3-minutters spasertur fra rådhusplassen, St. John Church og Cathedral Square. Fra flyplassen er det 7 km til hotellet, og 3 km fra sentralstasjonen. Buss 88 går til gamlebyen og det går tog til sentralstasjonen. Det er også rimelig og enkelt å ta en taxi.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +5
Les mer
room

Klassisk dobbeltrom

2 personer | Rom

Rommene er innredet med håndlagde kunstverk av litauiske kunstnere. Hotellets rom tilbyr også klimaanlegg, gratis Wi-Fi og satellitt-TV, samt eget bad.

Tips til reisen din!

 • Restaurant Neringa: Gå innom byens eldste restaurant fra 1959, der det serveres litauiske retter i tradisjonell stil. Det hyggelige lokalet er innredet med mosaikk, veggmalerier og har også en fontene.
 • Bernardine Park: Slå deg ned i byparken Bernardine, kun en 10 min spasertur fra hotellet. Nyt solen og folkelivet ved en av de to kaféene med uteservering. Elven Vilnia renner igjennom byen, og omgir seg med fine hager, og utendørs sjakkbrett hvis du vil underholde deg selv med et slag sjakk.
Ditt inkluderte City Pass

Dette tilbudet inkluderer et Vilnius City Pass, som er gyldig i 24 timer fra første gang det aktiveres. Kom deg enkelt til byens flotteste høydepunkter og museer. Du får også rabatter på blant annet sykkelutleie og en rekke kafeer og restauranter.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell (arrangeres på egen hånd)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet.
Barn får en rabatt på hotelloppholdet og kan overnatte i ekstraseng. Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har 1 rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er tilgjengelig i allmenne rom mot betaling.

Fasiliteter

Restaurant
Bar

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Beliggenhet

Hotellet ligger i gamlebyen av Vilnius, bare en 3-minutters spasertur fra rådhusplassen, St. John Church og Cathedral Square. Fra flyplassen er det 7 km til hotellet, og 3 km fra sentralstasjonen. Buss 88 går til gamlebyen og det går tog til sentralstasjonen. Det er også rimelig og enkelt å ta en taxi.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret