Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Spennende rundreise i Marokko

Rundreise 7 netter Marokko

per person fra kr 5 689
basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Eksklusiv oppdagelsesreise i Marokko og Sahara: 6 netter på hotell og 1 natt i glampingtelt. Reisen inkluderer blant annet kamelriding og ørkensafari i jeep, all transport og fly t/r fra Oslo, Bergen, Kristiansand, Trondheim eller Stavanger. Pris er p.p. i rom for 2.

Tenk deg å våkne opp under blinkende stjerneskudd i Sahara, plante føttene dypt ned i den varme ørkensanden og trekke inn duften av eksotisk krydder i et forlokkende arabisk eventyr. Vi gjør drømmen om 1001 virkelig med en nydelig reise gjennom det magiske Keiserlandet, Marokko.

Tilbudet inkluderer:
 • 4 netter i dobbeltrom på Riad Aliya/Riad Sedaka/Riad Harak (eller lignende) i Marrakech inkl. frokost
 • 1 natt i dobbeltrom på Kasbah Dades i Dades inkl. frokost
 • 1 natt i luksustelt ved Bivouac Merzouga Experience i Sahara inkl. halvpensjon
 • 1 natt i dobbeltrom på Riad Madu i Merzouga inkl. halvpensjon
 • Fly t/r Marrakech fra Oslo, Bergen, Trondheim, Kristiansand eller Stavanger
 • Tilgang til utendørs basseng på alle hotell
 • Utflukter med engelsktalende guide (inkl. transport):
 • Ørkensafari i jeep på dag 3
 • Kamelriding i Sahara på dag 3
 • All transport på rundreisen
Ytterligere tilvalg
 • ATV kjøring i Sahara
 • Lunsj i Nomade landsby + 4x4 transport
 • Buggy-utflukt
 • Marrakech med ekspertguide
Kort oppsummering av reisen

På en rundreise fordelt over 7 netter med spennende utflukter, overnatter du på forskjellige luksushoteller rundt om i Marokko, i tillegg får du 1 eksotisk natt i luksustelt.
Reisen starter i fargerike Marrakech, hvor du bor tilsammen 4 netter (1 natt ved ankomst, og de 3 siste nettene). Etter første natt i Marrakech, reiser du videre til UNESCO byen Dades og bor 1 natt på majestetiske Hotel la Kasbah. På reisens 3. dag vil du få oppleve Sahara, og du sover 1 natt i luksustelt under stjernene, her blir det også autentisk middag rundt bålet i leiren. Deretter fortsetter reisen mot Merzouga - og du bor 1 natt på luksushotellet Riad Madu. Herfra vender du tilbake Marrakech og bor de 3 siste nettene av reisen på luksuriøse Hotel Aliyia.

 1. Dag 1: Velkommen til Marrakech!

  Strekk bena etter flyturen og se deg omkring, for du er i Marrakech! Forbered deg på fargerike dager med nord afrikansk mystikk og magi.. ditt marokkanske eventyr begynner nå.
  På flyplassen blir du ønsket velkommen av en sjåfør, som kjører deg til ditt første hotell. Du bor den første natten i bydelen Kasbah, som er ca en 15 minutters kjøretur fra flyplassen. Kasbah er også kjent som 'den Røde By', og byr på et hav av fantastiske severdigheter.
  Avhengig av ankomst tid, kan du allerede nå begynne å utforske Kashbas henrivende labyrinter av smale gater, duftene og pulserende markeder og vakre arkitektur. Kanskje smutt forbi den maleriske Dyers 'Souk, som ligger tett på Medinaen. Sørg også for å få en god natt søvn på ditt fine hotell, for imorgen går reisen videre til utrolige Dades.

  Riad Aliya -> Hôtel la Kasbah de Dades Ex Chems 311.7 km

  Swimming pool

  Riad Aliyaeller lignende

  Hotel Marrakech, Marokko

  I nærheten av de berømte Saadian gravene og kun 20 minutters gange fra Djemaa el Fna finner dy flotte Riad Aliya. Her er det lov å slappe helt av, nyte en myntete på tradisjonelle terrasser og ta forfriskende bad i hotellets flotte basseng. Fra hotellets takterrasse kan du ta inn den vakre utsikten over den "røde byen" mens du spiser en god frokost. Restaurantens kjøkken bruker sesongens råvarer i et variert utvalg av klassiske marokkanske delikatesser. Ditt eksklusive dobbeltrom har gratis WiFi og et eget bad.

  Les mer
 2. Dag 2: UNESCO-sightseeing i Dades

  Etter en god frokost på Riad Aliya, vil sjåføren kjøre deg til din neste destinasjon i en bil delt med en gruppe, nemlig Dades. Den vakre strekningen fra Marrakech til Dades tar ca 4 timer. Du ankommer Atlasfjellene i Dades Gorge hvor du sjekker inn på ditt neste hotell. Merk at turen i seg selv, er en hel opplevelse verdt, her får en spektakulær utsikt av et unikt og varierende landskap som utfolder seg i en bildeskjønn collage.
  Med minibussen reiser du opp de bratte veiene mot skogen Toufliht Tizi n 'Tichka, som ligger på en 2260 meters høyde i Atlasfjellene, lngs veien og utover dalen, kan du spotte idylliske Berber-landsbyer som sprer seg over fjellene. Når du når Ait Ben Haddou, blir det tid til å spise lunsj. "Ksar", i Ait Ben Haddou, er en av ​​de mest berømte attraksjonene i Ounila dalen og er listet på UNESCO's verdensarvsliste. Du får mulighet til å komme tett på Ksar og se de historiske, røde jordbygningene. Deretter fortsetter reisen via Ouarzazate, "Rosendalen" og "De tusens Kasbahs rute." De poetiske navnene lever opp til virkeligheten, for i Rosendalen dyrkes tusenvis av roser som blomstrer i all verdens farger, mellom april og juni. Du ankommer din destinasjon og Hotel Kasbah de Dade sent på ettermiddagen, og du kan bruke resten av dagen på å bli kjent med vakre Dades.

  Hôtel la Kasbah de Dades Ex Chems -> Riad Madu 246.4 km

  hotel

  Kasbah de Dades

  Hotel Boumalne Dades, Marokko

  Dette majestetiske hotellet har et utendørsbasseng, som er åpent hele året. Hotellet er fylt med vennlig personale og en herlig terrasse med solsenger, parasoller og utsikt over hagen. Få en drink i baren, eller nyt hotellets marokkanske delikatesser på den autentiske restauranten. Rommet er innredet i typisk marokkansk stil med garderobe, eget bad og klimaanlegg. Nyt i tillegg en fantastisk utsikt over Atlasfjellene med noe søtt til kaffen.

  Les mer
 3. Dag 3: På oppdagelse i Sahara

  På rundreisens 3. dag går turen til verdens mest anerkjente ørken, Sahara. Saharas ørkenlandskap er så fredelig at hver en tanke overdøves av en herlig stillhet. Et møte med ørken kan være en harmonisk og spirituell opplevelse som er meget meditativ.
  Du blir hentet på hotellet og kjørt til Merzouga og i dag blir det også en spennende utflukt med Jeep gjennom ørkenen. Du vil krysse de enorme sanddynene i Erg Chebbi og herfra blir det en opplevelse med riding på kamelryggen.

  Neste destinasjon er den fantastiske teltleiren, her overnatter du en natt under stjernene, i en eksklusiv teltleir, ved daggry vil de trofaste kameler sørge for å bringe deg tilbake gjennom ørkenen. Kamelriding i soloppgangen er en svært givende opplevelse som presenterer den ville skjønnheten av nomadelivet.

  Riad Madu -> Riad Madu 0.0 km

 4. Dag 4: Merzouga — ørkenens port

  Rundreisens 4. dag begynner som sagt på kamelryggen i soloppgangen, og fotsetter mot Merzouga, hvor du vil sjekke inn på det vakre Riad Madu hotellet, her får du velfortjent hvil og en smakfull frokost i hotellrestauranten. Kanskje ta en forfriskende dukkert i hotellets flotte utendørs basseng? På ettermiddagen blir du servert din inkluderte middag, og de vennlige personale er klar for å gjøre sitt ytterste for at du skal få det beste oppholdet.
  Resten av dagen står du fritt til å gjøre det du måtte ønske.

  Har du også kjøpt en ATV-utflukt pakke (som er nevnt i ytterlige tilvalg) samt lunsj og besøk til en nomadelandsby, står det på menyen i dag. Her får mulighet til reise til autentiske nomadelansbyer, du møter nomadene og blir kjent med det fascinerende ørkenlivet. Deretter kjører du til landsbyen M'Tis, hvor du får servert en lunsj. Sammen med din engelsktalende guide kjører du forbi sjøen Dayet Srijs rugende kolonier av flamingoer og historiske ruiner fra landsbyen Mirdani. Etter lunsj, utforsker du den høyeste sanddynen i hele Marokko, etterfulgt av kopp te hos en beduinfamilie ved Kem Kem. Deretter blir du kjørt tilbake til hotellet. Turen varer mellom 2 og 3 timer.

  Riad Madu -> Riad Aliya 556.5 km

  terrace

  Riad Madu

  Hotel Errachidia Province, Marokko

  Velkommen til ditt luksushotell Riad Madu. Riaden er innredet i tradisjonell marokkansk stil, og ligger i nærheten av de gylne sanddynene Erg Chebbi. Hotellet har totalt 12 vakre rom. De mange, store fellesarealene gir hotellet unik følelse. Kanskje hils på naboene i neste rom, drikk noe søtt eller marokkansk te, ved den knitrende peiser og ta en dukkert i hotellets basseng. I kveld har du muligheten til å spise middag på hotellets restaurant, hvor du kan smake på de lokale gledene av kjøkkenet. Rommene er utstyrt med har WiFi, air condition og private bad.

  Les mer
 5. Dag 5 - 8: Retur til Marrakech

  Etter frokost på rundturens 5. dag, vil du bli kjørt tilbake til Marrakech. Kjøreturen tar nesten seks timer. I Marrakech sjekker du inn på det vakre hotellet, som du bodde på ved ankomst. Her vil du tilbringe hele 3 netter, noe som gir deg god tid til å nyte oppholdet og utforske den magiske byen. Sørg for å ta et besøk til Marrakech største markedsplass, Djemaa el-Fna, hvor soundtracket til mystiske slange-menn med fløyter begynner tidlig om morgenen, men det store showet starter ikke før solnedgang, da fyrer restaurantene opp sine fyrer opp gategrillene og Cueing musikere fyller gatene med livlig musikk. For kunstelskere, anbefaler vi et besøk til Musée Berbère, et av Marokkos vakreste museum, Musée Berbère understreker artisteri og kultur av landets Amazigh folkeslag.
  En av våre aller kjæreste Marrakech-favoritter, er den romantiske atmosfæren på Dar Anika. Dette er en liten spisestue og terrasse, innrammet av palmer og stearinlys. De autentiske hovedrettene vil tilfredstille alle smaksløker.

  Har du kjøpt en ekstra utflukt i ørkenbuggy skjer dette nå. Du suser som vinden gjennom palmelunder, opplever tradisjonelle landsbyer og fordyper deg videre i marokkansk kultur. Turen begynner med en kort introduksjon til kjøretøyet samt en søt kopp te i felleskap med en marokkansk familie. Utstyr er inkludert, og du vil være i selskapet av en engelsktalende guide. Turen varer en halv dag og transport fra hotellet tur-retur er inkludert.

  Har du kjøpt en guidet sightseeing i Marrakech, får du en dag full av opplevelser, og eksperten viser deg alle høydepunkter. Du vil blant annet få oppleve Bahia Palace og de duftende hagene, Koutoubias fantastiske utskjæringer, ornamenter og det vakre minaret. Turen varer en halv dag og inkluderer tilgang til attraksjoner og museum. Din engelsktalende guide vil følge med deg på hele utflukten. Merk at dersom du har valgt denne utflukten må du nevne denne for guiden for at den skal finne sted.

  På dag 8 blir du kjørt tilbake til flyplassen, med en koffert og et kamera fult av utrolige og rike minner.

  Riad Aliya -> Riad Aliya 0.0 km

  Swimming pool

  Riad Aliyaeller lignende

  Hotel Marrakech, Marokko

  I nærheten av de berømte Saadian gravene og kun 20 minutters gange fra Djemaa el Fna finner dy flotte Riad Aliya. Her er det lov å slappe helt av, nyte en myntete på tradisjonelle terrasser og ta forfriskende bad i hotellets flotte basseng. Fra hotellets takterrasse kan du ta inn den vakre utsikten over den "røde byen" mens du spiser en god frokost. Restaurantens kjøkken bruker sesongens råvarer i et variert utvalg av klassiske marokkanske delikatesser. Ditt eksklusive dobbeltrom har gratis WiFi og et eget bad.

  Les mer
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Alle måltider som ikke er nevnt i tilbudet
 • Eventuell turistskatt (vanligvis ca 2, 50 euro p.p.p.n)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne + 1 barn (0-3) eller maks 2 voksne + 1 barn (4-12 år) og 1 baby (0-3

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 3-14 år får 50% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 15 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Gratis WiFi på hotel Riad Aliya
Gratis WiFi på hotel Riad Madu

Board-type og fasiliteter

Restaurant
Bar
Spaanlegg
Svømmebasseng
Halvpension omfatter frokost- og middag og er inkludert på:
Riad Madus luksusteltleir i Sahara
Riad Madu i Merzouga

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Visum- og passinformasjon

"Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Marokko. Kontakt Morokkos ambassade i Norge for mer informasjon:
Holtegata 28
0355 Oslo
oslosifam@yahoo.com"

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Marocco. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Ekstra tilvalg i Marrakech

Kjøper du en utflukt i Marrakech, må du si ifra om dette til guide på stedet, ellers vil utflukten ikke finne sted.