Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Fest og fado i lyriske Lisboa

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 netter
 • Lisboa
pris fra kr 2 539
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bo på Hotel Neya**** i skjønne Lisboa i 2, 3, 4 eller 5 netter og nyt stemningen på et tradisjonelt fadoshow. Inkl. frokost og fly t/r!

Lisboas enestående skjønnhet og levende sjel garanterer sine besøkende unike opplevelser. Dette er en by som puster historie, kultur og eventyr. Den portugisiske hovedstaden er ofte kjent som byen av de 7 bakker, disse bakkene kan beskrives som bratte og vakre labyrinter av idylliske gater og historisk arkitektur, omgitt av en glitrende kyst. I dette tilbudet får du også med deg en ekte Fado forestilling. Dette blir en reise med sang, dans og musikk. Velkommen til Portugals melodiøse hovedstad!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter i dobbeltrom på Hotel Neya****
 • Frokost hver morgen
 • Fado-forestilling
 • Fly t/r Lisboa (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Velkomstdrink

Hotel Neya Lisboa

 • Hotel
 • Lisboa, Portugal
Neya Lisboa Hotel - Hotel

Hotellet ditt ligger i hjertet av Lisboa og har en god beliggenhet. Kun 650 meter fra Picoas t-banestopp, har dette miljøvennlige, 4-stjerners hotellet både et spa og et treningssenter. På Neya Lounge Bar, der kan du nyte en rolig kveldsdrink etter en lang dag med spennende sightseeing. Din deilige frokost og andre Middelhavsinspirerte retter, kan du smake ved Viva Lisboa Restaurant i hotellet.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +4
Les mer
Neya Lisboa Hotel - Room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Alle dobbeltrommene har aircondition og er utstyrt med Shiatstu massasjeputer, en minibar, en 32” LCD TV med USB-inngang, gratis høyhastighetsinternett, et stort speil og et stort en-suite bad komplett med hårføner og gratis toalettartikler.

TravelBird Tips!

 • Oppdag byens eldste bydel, Alfama, her vil du komme over flere historiske severdigheter, middelalderske gater, og flere livlige fado-barer. Besøk Chiado-området som imponerer med autentiske smykkebutikker og gammeldagse kafeer.
 • Et besøk til Torre de Belem er et "must" i Lisboa. Dette er hovedstadens mest ikoniske landemerke. Festningen ble bygget rundt 1500-tallet og er vakkert plassert med havet i bydelen Bélem.
 • Prøv det historiske bakeriet Pastéis de Belém som har holdt åpent siden 1837, og baker alt fra autentiske oppskrifter som er over 100 år gamle.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Inkludert konsert

Portugals historiske hovedstad er verdsatt for sin rike kulturarv og feiret for sin fantastiske musikkultur. På denne reisen kan du bli kjent med lokalbefolkningen og leve deg inn i den portugisiske stemningen under et livlig fado show i hovedstaden! Fado er en tradisjonell "klagesang" med innflytelse fra de portugisiske sjømennenes sanger, brasiliansk bossa nova, afrikansk slavemusikk og arabiske toner.
Du kan hente billetten til showet i resepsjonen på hotellet. Sett deg ned, ta en drink og litt tapas på restauranten Pastel De Fado, som er liten trikketur fra hotellet. Her starter showet kl. 21:00. Da er det bare til å nyte lyden av Portugal.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatter på 1 € per person per natt som betales på stedet
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Frokostservering
Bar

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Green Key

Dette hotellet har blitt æret med Green Key Award

Green Key-prisen er den ledende standarden for kompetanse innen miljøansvar og bærekraftig drift i reiselivsnæringen. Det prestisjefylte miljømerket representerer en forpliktelse fra hotellet, om at de holder de strenge kriteriene som stiftelsen for miljøutdanning fastsetter.

En grønn nøkkel står for hotellets løfte til sine gjester at hotellet drives på en økovennlig måte.

Green Key-etableringen, bidrar til å gjøre en forskjell på miljønivå, og gjør det lettere for folk å velge miljøvennlige hotellopphold. De høye miljøstandardene som forventes av disse hotellene, opprettholdes gjennom streng dokumentasjon og hyppige revisjoner.

Beliggenhet

Neya Lisboa Hotel ligger kun 650 meter fra Picoas metro stop. Lisboa Portela Airport er kun 15 minutter unna. Du kan velge å legge til transport med dette tilbudet, eller du kan velge å ta en metro eller buss, som stopper i nærheten av hotellet. Buss 744 fra flyplassen stopper ved Picoa stasjon, derfra er det ca. 8 min å gå. Det er også enkelt å ta en taxi fra flyplassen til hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret