• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Oppdag hemmelighetene av Cuba og Mexico

Cruise 4, 8 eller 14 netter Cuba

per person fra kr 14 389
basert på 2 personer

Allerede bestilt 11 ganger

Bli med til paradisiske Karibien. Bo 3 netter i Havanna og 3 netter i Varadero, og seil 7 netter i Karibien ombord på cruiseskipet MS Berlin med måltider. Reisen inkluderer i tillegg en klassisk oldtimer tour, transport mellom mellom flyplass og hotell, hotell og cruiseterminal, og fly t/r fra Oslo Gardermoen, Stavanger, Trondheim eller Bergen. Pris er p.p. i rom for 2.

Har du alltid drømt om å seile i Karibien? Grip sjansen nå og bli med på ditt livsreise. Under det maritime eventyret vil du få oppleve strendene, naturen, byene og kulturen av Cuba og Mexico. Trinn ombord på det flotte cruiseskipet MS Berlin, og seil langs det uendelige krystallklare havet, kantet med kritthvite strender og svaiende palmer. Ombord i skipet finner du både basseng, solterrasser, treningsstudio, kasinoer og restauranter. Husk å pakk med finstasen, du blir nemlig invitert for gallaaften og kapteinens cocktails ombord!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter på Hotel ROC Presidente i Havana med frokost hver morgen, 1x middag på ankomstdagen
 • 7 netter ombord på MS Berlin med helpensjon (innsidelugar har den rimeligste prisen)
 • Klassisk oldtimertour i Havana med sjåfør
 • Fly t/r Havanna fra Oslo Gardermoen, Stavanger, Trondheim eller Bergen
 • Galla aften, 'Captain's cocktail
 • Bruk av sauna, basseng, treningsstudio, solsenger og rekke andre fasiliteter ombord
 • 3 netter på Hotel Naviti Varadero i Varadero med all-inclusive
 • Transport mellom flyplass og hotell + mellom hotell og cruiseterminal
Ytterligere tilvalg
 • Pinar del Rio, Vinales Valley
 • Alkoholfrie drinker til lunsj og middag
 • Vin og øl til lunsj og middag
 • All-inclusive drikke (10:00-02:00)
 • Matanzas og Yumuri Valley
Rundreise og seiling i Karibien

Denne reisen starter i den livlige kubanske hovedstaden, Havanna. Her vil du få tid til å bli kjent med byens historiske kjerne og kultur. Etter 3 netter stiger du ombord på cruiseskipet MS Berlin, som vil være ditt hjem i de 7 neste nettene. Du seiler i det karibiske hav, langs cubanske og meksikanske perler. Underveis vil det bli flere stopp ved paradisiske strender og spennende byer. Reisen avsluttes på en luksuriøs resort i vakre Varadero, hvor du vil tilbringe dine tre siste netter, her nyter du et all-inclusive opphold. Nedenfor beskriver vi hele den fantastiske reiseruten, dag for dag:
Merk at innsidelugar er det rimeligste valget, kontakt kundeservice dersom du trenger hjelp med bestilling.

 1. Dag 1 - 4: Havanna

  Det er på tide å fordype deg i en sprudlende kultur og en eksplosjon av farger. Velkommen til Cuba og fargerike Havanna, hvor latinske rytmer setter sang på byen, sjelfulle mennesker danser på salsabarer, og pastellfargede kolonialhus fargelegger de idylliske gatene. Å komme til Havanna er som å stige inn i et klassisk, vintage postkort fra 1950-tallet.

  Dag 1: Du lander i den kubanske hovedstaden, Havanna, og blir møtt på flyplassen av en sjåfør. Sammen med en gruppe av andre reisende blir du fraktet til det flotte hotellet, der en smakfull middag og en hyggelig cubansk kveld venter dere.

  Dag 2: Etter frokost blir det et kort informasjonsmøte om turen, etterfulgt av en kjøretur i en ekte cubansk "oldtimer" bil, som tar deg gjennom sentrum av Havanna. I de neste 45 minuttene vil sjåføren vise deg Havannas beste høydepunkter. Resten av dagen kan du bruke på å slappe av ved hotellets flotte bassengområde, utforske mer av det historiske sentrumet, eller bade på cubanske strender.

  Dag 3: Har du bestilt en av de valgfrie turene, setter du idag kurs mot Viñales-dalen. Det praktfulle landestykket av Cuba er hjem til kaffeplanter, sukkerrør og tobakk plantasjer. Et absolutt must for de som ønsker å lære om livet i den cubanske landsbygda og gleder seg over autentiske natur og kulturopplevelser. Har du valgt å bruke dagen i Havanna på egenhånd, kan du leve deg inn i de livlige rytmene av den kubanske storbyen. Dans deg inn i en av verdens mest kontrastrike og unike byer.

  Dag 4: Etter frokost kan du fortsette å ta pulsen på Havanna, før du blir fraktet til cruiseterminalen med privat transport kl. 16:00 på ettermiddagen. Nå stiger du ombord på luksuriøse MS Berlin, som ved midnatt setter seil mot Mexico!

  hotel

  ROC Presidente Havana

  Hotel Havana, Cuba

  Du bor på hotellet ROC Presidente Havana, som ligger sentralt i Havana, ca 2 km fra havet og ca 10 km fra gamlebyen. Hotellet har et utendørsbasseng, hvor du kan nyte det karibiske klimaet og en restaurant hvor du nyter en god frokost. Du bor i et dobbeltrom som er utstyrt med klimaanlegg, TV og telefon, samt eget bad med dusj eller badekar.

  Les mer
 2. Dag 5 - 10: Cruise i Karibien

  Dag 5: I dag seiler du på azurblå, karibiske hav. Du vil være ombord i drømmeskipet hele dagen. Her kan du hoppe i det forfriskende bassenget, få deg litt trim i det moderne treningstudioet, eller kanskje leie en bok fra det elegante biblioteket. Nyt boken fra en av solsengene på dekk, mens du puster inn den friske, tropiske sjøluften. Hold øynene oppe for søte delfiner som passerer forbi.

  Dag 6: Land og meksikansk jord i sikte! Den paradisiske øya Cozumel er det første stedet MS Berlin vil sette anker. Fra klokken 07:00 til 23:00 har du full frihet til å planlegge en dag på kritthvite strender og utforske Cozumel. Du kan også prøve deg på snorkling og ta en tur til øyas økologiske naturreservat. Krystallhavet som omringer Cozumel er hjem til et eksotisk dyre- og sjøliv. Du kan få øye på delfiner, havskilpadder og et mangfold av vakre, ville dyr. Har du valgt å legge til en ekstra utflukt til de verdensberømte Maya templene i Chichen Itza, vil denne spennende utflukten ta sted idag. Du kan også velge å bli med til det praktfulle havet foran Maya Tulum City (valgfritt, betales lokalt).

  Dag 7: I dag tilbringer du igjen dagen ombord. Mens du nyter sol, god mat og frisk sjøluft seiler du videre til neste drømmedestinasjon. På skipet kan du kjøpe både spa og skjønnhetsbehandlinger. Du kan også la deg underholde av det flotte teateret ombord eller prøve deg på en smakfull cocktail på en av skipets trivelige barer. Imorgen står du opp til en uoppdaget karibisk perle.

  Dag 8: I dag står du opp tidlig, og skjulte og skjønne Cienfuegos venter deg! Siden koloniseringen fra Frankrike i 1819, kan du til og med idag se sterke hint av fransk innflytelse. Pittoreske Cienfuegos ligger på halvøya Punta Gorda, og er nå en unik universitetsby som ikke har blitt oppdaget av masseturismen. Denne byen gir smaken av det virkelige Cuba. I denne fargerike lille byen beveger lokalbefolkningen seg fortsatt med hestevogner. Spaser på torget Parque Marti og utforsk Paseo del Prado, den livlige strandpromenaden i byen.

  Dag 9: Du står igjen opp til en god frokost, og ut mot formiddagen informerer MS er Berlin om ankomst på Maria La Gorda. Dette smellvakre feriestedet ligger på den vestlige siden av Cuba som er enormt populær blant dykkere, surfere og snorklere. Foretrekker du å bare slappe av på de hvite, palmefylte strendene kan du gjøre nettopp det. Feriestedet er lite, og dominert av idyllisk karibisk natur. Du kan være i land fra 12:30 til 17:30.

  Dag 10: Rundt kl 12:00 ankommer du havnen i Havanna. Her kan du velge å forbli god ombord og nyte en siste dag med skipets flotte fasiliteter eller du kan velge å dykke tilbake til den fargerike hovedstaden. Du bor 1 natt ombord i havnen i Havanna.

  Dag 11: Etter frokost rundt kl 08:00 takker du MS Berlin for fine maritime opplevelser, før du bli kjørt med privat transport til himmelske Varadero.

  ship

  MS Berlin

  Cruiseskip Havana, Cuba

  MS Berlin kan beskrives som et klassisk karibisk cruiseskip. Og har et mangfold av aktiviteter ombord. En solterrasse med svømmebasseng, badstue og treningsstudio ... Plenty av muligheter til å arbeide opp en svette! I tillegg har MS Berlin har også et bibliotek, hvor du kan leie filmer og bøker. Restauranten serverer deilige måltider og du slapper av med en drink i en av de koselige barene ombord. Mannskapet snakker engelsk, tysk og spansk. Velkommen ombord til et drømmecruise!

  Les mer
 3. Dag 11 - 14: Varadero

  Dag 11: Det idylliske bildet av hvite sandstrender, svaiende palmer og rolige cocktailer som serveres i kokosnøtter er faktisk en virkelighet i Varadero. Her, i dette paradiset, vil du tilbringe dine siste dager på Cuba. Her kan du dykke blant rike korallrever, utforske mystiske huler, spasere blant eksotisk natur og herlige gater. Oppholdet ditt i Varadero inkluderer i tillegg all-inclusive, så all mat og drikke vil bli servert på hotellet.

  Dag 12: Hvis du har bestilt en ekstra valgfri utflukt, vil du i dag dra på en spennende reise mot Mantanzas, hvor du får en smakebit av et autentisk Cuba. Du vil besøke den historiske byens flotte parker og tradisjonelle bedrifter. Deretter trekker du ut i naturen! Det blir et stopp på Montserrate Panorama Point. Deretter har du en halvtimes båttur i vente, etterfulgt av en cubansk lunsj med utsikt over spektakulære Yumurí Valley.

  Dag 13: I dag vil du bli kjørt på flyplassen med solkysset hud og en koffert full av karibiske minner.

  pool

  Hotel Naviti Varadero

  Hotel Varadero, Cuba

  Midt blant de hvite perlestrendene i Varadero, finner du denne fine resorten. Hotellet ligger langs vakre Hicacos Peninsula, her har du utallige vannsport aktiviteter og muligheter for å ha det gøy rett utenfor rommet ditt. Hotellet har i tillegg et fantastisk bassengområde, elegante rom og bad med aircondition, samt et utvalg av restauranter. Du nyter all-inclusive under oppholdet.

  Les mer
Helpensjon og valgfrie drikkepakker

Reisen din inkluderer helpensjon på dekket med opptil 6 måltider daglig. Det begynner med middag på avreisedag og slutter med frokost ved ankomst i Havanna. Kaffe- og te etter lunsj og middag, samt i automater i restauranten. Gallaaften med kaptein inkluderer en cocktail.

Du kan kjøpe til tre drikkepakker ved bestilling:
Soft Drinks drikkepakke: Inkluderer vann med kullsyre eller vanlig vann, brus, juicer til lunsj og middag.
Vin og øl drikkepakke: inkluderer husets rødvin, husets hvitvin, wine spritzer og fatøl til lunsj og middag.
Drikkepakke All Inclusive: Inkluderer husets brennevin, husets rødvin, husets hvitvin, wine spritzer, husets champagne, Happy Hour cocktails, drinker blandet med husets sprit og ikke alkoholisk drikke, mineralvann, juice, kaffe og te.

Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Måltider som ikke er nevnt ovenfor
 • Drikke utenom kaffe og te ombord på skipet (du kan legge drikke til som ekstra tilvalg under bestillingsprosessen)
 • Visum
 • Driks (se ytterligere informasjon)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).
Merk at innsidelugar har den rimeligste prisen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom og lugar

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Det finnes få steder WiFi er tilgjengelig på Cuba, noen steder kan WiFi kjøpes mot betaling.
Ombord på skipet kan WiFi kjøpes for ca € 0,30 per minutt, skipet har i tillegg et bibliotek med 4 datamaskiner.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Visum- og passinformasjon

Merk at du må ha visum for å besøke Cuba. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: http://www.embacuba.no

Du trenger ikke visum for Mexico

MERK: Etter cruiset, trenger du et til visum (Cuba turistkort) Cuba for å bli sluppet inn. Dette turistkortet kan kjøpes ombord på cruiseskipet for rundt € 25, - P.P. Disse kostnadene ansees som personlige kostnader.

Passet ditt må være gyldig i minst 6 måneder etter ankomst i Cuba og Mexico. For oppdatert informasjon om reisedokumenter, anbefaler vi deg å besøke staten og ambassadens nettside.

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste og polio før du reiser til Cuba. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Valuta og myntenhet

Cuba har to forskjellige valutaer, CUC og den cubanske pesos. Turister kan bare bruke CUC. Du kan utveksle kroner og euro for CUC på flyplassen og i banken

MERK: Merk at på Cuba kan du bare ta ut penger med kredittkort som Visa eller Mastercard.

Ombord på cruiseskip er valutaen euro. Du kan også betale med kredittkort (VISA, Mastercard eller American Express)

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Flyplasstransport skjer i form av gruppe overføringer
Til og fra cruiseskip overføringer er privat transport
Turen med vintage bil i Havana er privat

Driks

Daglig driks av € 7, - settes automatisk på regningen din ombord på skipet, men du har muligheten til å avbryte tipsen, øke eller redusere det, hvis ønskelig