Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Oppdag hemmelighetene av Cuba og Mexico

 • Cruise
 • Cuba
pris fra kr 15 029
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

3 netter i Havanna og 3 netter i Varadero med frokost, og seil 7 netter i Karibien med helpensjon. inkl. transport, guidet tur i oldtimer og fly t/r!

Har du alltid drømt om å seile i Karibien? Grip sjansen nå og bli med på ditt livsreise. Under det maritime eventyret vil du få oppleve strendene, naturen, byene og kulturen av Cuba og Mexico. Trinn ombord på det flotte cruiseskipet MS Berlin, og seil langs det uendelige krystallklare havet, kantet med kritthvite strender og svaiende palmer. Ombord i skipet finner du både basseng, solterrasser, treningsstudio, kasinoer og restauranter. Husk å pakk med finstasen, du blir nemlig invitert for gallaaften og kapteinens cocktails ombord!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter på Hotel ROC Presidente i Havana med frokost hver morgen, 1x middag på ankomstdagen
 • 7 netter ombord på MS Berlin med helpensjon (innsidelugar har den rimeligste prisen)
 • Klassisk oldtimertour i Havana med sjåfør
 • Fly t/r Havanna (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Galla aften, 'Captain's cocktail
 • Bruk av sauna, basseng, treningsstudio, solsenger og rekke andre fasiliteter ombord
 • 3 netter på Hotel Naviti Varadero i Varadero med all-inclusive
 • Transport mellom flyplass og hotell + mellom hotell og cruiseterminal
Ytterligere tilvalg
 • Pinar del Rio, Vinales Valley
 • Alkoholfrie drinker til lunsj og middag
 • Vin og øl til lunsj og middag
 • All-inclusive drikke (10:00-02:00)
 • Matanzas og Yumuri Valley
Rundreise og seiling i Karibien

Denne reisen starter i den livlige kubanske hovedstaden, Havanna. Her vil du få tid til å bli kjent med byens historiske kjerne og kultur. Etter 3 netter stiger du ombord på cruiseskipet MS Berlin, som vil være ditt hjem i de 7 neste nettene. Du seiler i det karibiske hav, langs cubanske og meksikanske perler. Underveis vil det bli flere stopp ved paradisiske strender og spennende byer. Reisen avsluttes på en luksuriøs resort i vakre Varadero, hvor du vil tilbringe dine tre siste netter, her nyter du et all-inclusive opphold. Nedenfor beskriver vi hele den fantastiske reiseruten, dag for dag:
Merk at innsidelugar er det rimeligste valget, kontakt kundeservice dersom du trenger hjelp med bestilling.

Reiserute

Dag 1 - 4: Havanna

Det er på tide å fordype deg i en sprudlende kultur og en eksplosjon av farger. Velkommen til Cuba og fargerike Havanna, hvor latinske rytmer setter sang på byen, sjelfulle mennesker danser på salsabarer, og pastellfargede kolonialhus fargelegger de idylliske gatene. Å komme til Havanna er som å… Les mer

ROC Presidente Havana

Dag 5 - 10: Cruise i Karibien

Dag 5: I dag seiler du på azurblå, karibiske hav. Du vil være ombord i drømmeskipet hele dagen. Her kan du hoppe i det forfriskende bassenget, få deg litt trim i det moderne treningstudioet, eller kanskje leie en bok fra det elegante biblioteket. Nyt boken fra en av solsengene på dekk, mens du p… Les mer

Havana Port

Dag 11 - 14: Varadero

Dag 11: Det idylliske bildet av hvite sandstrender, svaiende palmer og rolige cocktailer som serveres i kokosnøtter er faktisk en virkelighet i Varadero. Her, i dette paradiset, vil du tilbringe dine siste dager på Cuba. Her kan du dykke blant rike korallrever, utforske mystiske huler, spasere … Les mer

Naviti Varadero
Helpensjon og valgfrie drikkepakker

Reisen din inkluderer helpensjon på dekket med opptil 6 måltider daglig. Det begynner med middag på avreisedag og slutter med frokost ved ankomst i Havanna. Kaffe- og te etter lunsj og middag, samt i automater i restauranten. Gallaaften med kaptein inkluderer en cocktail.

Du kan kjøpe til tre drikkepakker ved bestilling:
Soft Drinks drikkepakke: Inkluderer vann med kullsyre eller vanlig vann, brus, juicer til lunsj og middag.
Vin og øl drikkepakke: inkluderer husets rødvin, husets hvitvin, wine spritzer og fatøl til lunsj og middag.
Drikkepakke All Inclusive: Inkluderer husets brennevin, husets rødvin, husets hvitvin, wine spritzer, husets champagne, Happy Hour cocktails, drinker blandet med husets sprit og ikke alkoholisk drikke, mineralvann, juice, kaffe og te.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Måltider som ikke er nevnt ovenfor
 • Drikke utenom kaffe og te ombord på skipet (du kan legge drikke til som ekstra tilvalg under bestillingsprosessen)
 • Visum
 • Driks (se ytterligere informasjon)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).
Merk at innsidelugar har den rimeligste prisen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom og lugar

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Det finnes få steder WiFi er tilgjengelig på Cuba, noen steder kan WiFi kjøpes mot betaling.
Ombord på skipet kan WiFi kjøpes for ca € 0,30 per minutt, skipet har i tillegg et bibliotek med 4 datamaskiner.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Visum- og passinformasjon

Merk at du må ha visum for å besøke Cuba. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: http://www.embacuba.no

Du trenger ikke visum for Mexico

MERK: Etter cruiset, trenger du et til visum (Cuba turistkort) Cuba for å bli sluppet inn. Dette turistkortet kan kjøpes ombord på cruiseskipet for rundt € 25, - P.P. Disse kostnadene ansees som personlige kostnader.

Passet ditt må være gyldig i minst 6 måneder etter ankomst i Cuba og Mexico. For oppdatert informasjon om reisedokumenter, anbefaler vi deg å besøke staten og ambassadens nettside.

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste og polio før du reiser til Cuba. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Valuta og myntenhet

Cuba har to forskjellige valutaer, CUC og den cubanske pesos. Turister kan bare bruke CUC. Du kan utveksle kroner og euro for CUC på flyplassen og i banken

MERK: Merk at på Cuba kan du bare ta ut penger med kredittkort som Visa eller Mastercard.

Ombord på cruiseskip er valutaen euro. Du kan også betale med kredittkort (VISA, Mastercard eller American Express)

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Flyplasstransport skjer i form av gruppe overføringer
Til og fra cruiseskip overføringer er privat transport
Turen med vintage bil i Havana er privat

Driks

Daglig driks av € 7, - settes automatisk på regningen din ombord på skipet, men du har muligheten til å avbryte tipsen, øke eller redusere det, hvis ønskelig

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret