Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Spa & luksushotell i Vilnius

 • Storbyferie
pris fra kr 1 789
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bo på 5-stjerners Vilnius Grand Resort og bo 2-5 netter inkl. frokost, velværeavdeling og treningsstudio, massasje og fly t/r.

Koble av på et luksuriøst hotell i naturskjønne omgivnelser rett utenfor Vilnius. Nyt skogens fred og ro, daglige besøk i hotellets elegante velværeområde samt en velgjørende massasje som er som balsam for kropp og sjel. Unn deg en byreise i helsens tegn!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter på Vilnius Grand Resort*****
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Vilnius (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Fri tilgang til velværeavdeling og treningsstudio
 • 55 minutters "Swedish massage" per person

Vilnius Grand Resort

 • Hotel
 • Vilnius District Municipality, Litauen
Spa

Denne vakre resorten ligger fire minutters gange fra stranden og har utsikt over skog og sjø. Det er et populært hotell der du får tilgang til velværeområdet, treningsstudio, tennisbane, to restauranter, bar og direkte nærhet til golfklubben V med mesterskapsbane (green fee kan kjøpes til på stedet). Hotellet ligger 20 minutter fra sentral-Vilnius og tilbyr pendelbuss.

 • +10
Les mer
Room

Klassisk dobbeltrom

Det flott designede rommet på 28-35 m2 har aicondition og er komfortabelt innredet med dobbeltseng, sittedel, gratis WiFi og privat bad med toalettartikler og hårføner.

Utforsk sentrum av Vilnius!

La deg sjarmere av Litauens pittoreske hovedstad. Her er noen av severdighetene du kan se frem til:

 • Būsi Trečias: Besøk puben som var byens første pub til å brygge sitt eget øl, i tillegg til det smakfulle ølet, tilbyr puben tradisjonelle latviske delikatesser i en hyggelig atmosfære.
 • Užupis: Dette kunstneriske kvartalet byr på en rekke kunstutstillinger og flere sier at det kan minne om en miniatyr versjon av Montmarte i Paris.
 • Pilies Gatvė: Når du er i Vilnius må du også ta et besøk til byens trolige eldste gate. Lev deg tilbake i tid og spaser gjennom veien som tar deg direkte til det kongelige slottet.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom.

Barnrabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Internett

Gratis WiFi.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Velvære

Velværeavdelingen er åpen daglig mellom kl. 10:00-22:00
Ta med egne badklær.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Beliggenhet

Hotellet ligger 20 minutter fra sentral-Vilnius og tilbyr pendelbuss. Transport t/r mellom flyplass og hotell kan velges til ved bestilling.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret