Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Forelsk deg i romantiske Paris

 • Storbyferie
 • 2 eller 3 netter
 • Paris
pris fra kr 1 899
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bo 2 eller 3 netter i romantikkens by på Hotel Apogia med frokost og utsikt over Seine. Inkl fly t/r.

Paris inviterer til et blomstrende eventyr: Spaser i Marais, se solnedgangen fra Sacré-Cœur, nyt en piknik i parken Buttes-Chaumont med franske baguetter, brie-ost og en god Chablis. Fordyp i byens romantiske markeder og fantastiske butikker. Det spiller ingen rolle om dette er første eller tiende gangen du er her, som Audrey Hepburn peker ut: Paris er alltid en god idé!

Tilbudet inkluderer:
 • Hôtel Apogia Paris: 2 eller 3 netter
 • Med frokost
 • Fly t/r Paris (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Den parisiske måten

Paris er kjærlighetens by, lysets base, motens mekka, og kunstens hjemby. Gatene er utsmykket med kremfargede bygninger med små, detaljerte smijerns balkonger, dekorert av franske tulipaner. Innbyggerne utstråler eleganse, kultur og tillit. De elsker karbohydrater, god vin og nyter livets kulinariske gleder på aller beste måte. Hotellet ditt ligger i det rolige område Ivry-sur-Seine, hvor du får en god smakebit av den ekte parisiske livstilen.

Hôtel Apogia Paris

 • Hotel
 • Ivry-sur-Seine, Frankrike
Property

Hotellet tilbyr bekvemmeligheten av en 24-timers resepsjon og en stilfull bar å slappe av i på slutten av dagen. Hotellet har en nydelig utsikt over Seinen. Restauranten tilbyr en rikholdig meny av italiensk og fransk mat. Du står opp til en god frokost hver morgen og rom service er tilgjengelig. Apogia Paris er 10 minutter fra Gare de Lyon og Gare de Bercy. Det er i nærheten av både Accorhotels Arena og Nasjonalbiblioteket. Hotellet har gratis WiFi og et fitnessrom.

 • +7
Les mer

Standard dobbeltrom

Rommene på det Apogia Paris er pene, moderne og lydisolerte. De kommer med en flatskjerm-TV med satellittkanaler, klimaanlegg, safe og skrivebord, i tillegg til eget bad.

Våre tips
Se på kart
 • En liten landsby i Paris

  Denne fredelige bydelen med sine brosteinsgater er kjent for sin blanding av små hus, gatekunst, barer og restauranter. Oppdag det historiske kvartalet med autentisk landsbyatmosfære i Butte-aux-Cailles.

  Turistattraksjon Butte-aux-Cailles Turistattraksjon
 • Velværeopplevelse i byen

  Unn deg selv en velværeopplevelse på Piscine Joséphine Baker uten å måtte tenke på badetøy. Dette velværehuset er i en flytende lekter på Seinen. I tillegg har det også en restaurant, bar og konsertscene.

  Spa & Velvære Joséphine Baker Pool Spa & Velvære
 • Blondemuseum og workshops

  Dette museet er dedikert til blonder, installert i en tidligere fabrikk fra det 19. århundre. I fabrikken Boulart, lærer du mer om ekspertisen fra England, og oppdager mange utstillinger av haute couture. The Cité organiserer også workshops!

  Museum Cité de la Dentelle et de la Mode Museum

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hoteller ligger i det rolige området Ivry sur Seine. Eiffeltårnet er ca en 15-minutters metro tur, og du har ellers lett tilgang til byens mange severdigheter. Offentlig transport fra flyplassen går ofte, og det tar litt under en time fra dør til dør.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret