• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Forelsk deg i romantiske Paris

 • Storbyferie
 • 2 eller 3 netter
 • Paris
pris fra kr 2 069
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Bo 2 eller 3 netter i romantikkens by på Hotel Apogia med frokost og utsikt over Seine. Inkl fly t/r.

Paris inviterer til et blomstrende vår-eventyr: Spaser i Marais, se solnedgangen fra Sacré-Cœur, nyt en piknik i parken Buttes-Chaumont med franske baguetter, brie-ost og en god Chablis. Fordyp i byens romantiske markeder og fantastiske butikker. Det spiller ingen rolle om dette er første eller tiende gangen du er her, som Audrey Hepburn peker ut: Paris er alltid en god idé!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 eller 3 netter i dobbeltrom på Hotel Apogia
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Paris (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Den parisiske måten

Paris er kjærlighetens by, lysets base, motens mekka, og kunstens hjemby. Gatene er utsmykket med kremfargede bygninger med små, detaljerte smijerns balkonger, dekorert av franske tulipaner. Innbyggerne utstråler eleganse, kultur og tillit. De elsker karbohydrater, god vin og nyter livets kulinariske gleder på aller beste måte. Hotellet ditt ligger i det rolige område Ivry-sur-Seine, hvor du får en god smakebit av den ekte parisiske livstilen.

Hôtel Apogia Paris

 • Hotel
 • Ivry-sur-Seine, Frankrike
Property

Hotellet tilbyr bekvemmeligheten av en 24-timers resepsjon og en stilfull bar å slappe av i på slutten av dagen. Hotellet har en nydelig utsikt over Seinen. Restauranten tilbyr en rikholdig meny av italiensk og fransk mat. Du står opp til en god frokost hver morgen og rom service er tilgjengelig. Apogia Paris er 10 minutter fra Gare de Lyon og Gare de Bercy. Det er i nærheten av både Accorhotels Arena og Nasjonalbiblioteket. Hotellet har gratis WiFi og et fitnessrom.

 • +7
Les mer

Standard dobbeltrom

2 personer | Rom

Rommene på det Apogia Paris er pene, moderne og lydisolerte. De kommer med en flatskjerm-TV med satellittkanaler, klimaanlegg, safe og skrivebord, i tillegg til eget bad.

Våre Paris-favoritter!

 • Oppdag det historiske kvartalet med autentisk landsbyatmosfære i Butte-aux-Cailles. Her finner du blant flotte restauranter og bydelen glitrer av kreativ gatekunst. Ta en drink på terrassen ved Batofar, eller besøk det fantastiske National Library of France.
 • Unn deg selv en velværeopplevelse på Piscine Joséphine Baker uten å måtte tenke på badetøy. Dette velværehuset er i en flytende lekter på Seinen. I tillegg har det også en restaurant, bar og konsertscene.
 • Spaser langs Seine til det store kulturhuset Cité de la Mode et du Design. Her vil du kommer over flere ulike utstillinger og spennende aktiviteter. Fra takterrassen har du dessuten en vakker utsikt over Paris.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet, men kun for 1 flybilett.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 baby under 2 år per rom.

Barnerabatt

Barn under 2 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet. Gjelder bare med 2 fullt betalende voksne.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant
Bar

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Hoteller ligger i det rolige området Ivry sur Seine. Eiffeltårnet er ca en 15-minutters metro tur, og du har ellers lett tilgang til byens mange severdigheter. Offentlig transport fra flyplassen går ofte, og det tar litt under en time fra dør til dør.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret