Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Glamour på operahuset i Paris

 • Storbyferie
 • Paris
pris fra kr 5 619
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Kulturweekend i Paris! 2, 3, 4 eller 5 netter på Pavillon Nation, frokost, guidet tur i Opera Garnier, cruise på Seine og fly t/r.

Besøk en av Frankrikes mest ikoniske bygninger: Opera Garnier i vakre Paris! Den beste måten å oppleve Paris i all sin sjarm? Ta med din favorittperson og tilbring skjønne dager i den franske hovedstaden - la deg fortrylle av den pompøse arkitekturen i verdensklasse i Operahuset med en guidet omvisning, og føl deg som en kongelig i de glamorøse salene og det elegante dekoret. I tillegg ser du også byens sjarm fra Seine på et elvecruise. Kultur og arkitektur- bli imponert av billedskjønne Paris!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter på Pavillon Nation
 • Frokost hver morgen
 • Elvecruise på Seine
 • Guidet tur til Opera Garnier på dag 2
 • Fly t/r Paris (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Lysenes by Paris

Gjør som Ernest Hemingway og Pablo Picasso; la deg fortrylle av vakre Paris! Ønsker du en romantisk storbyferie finnes det ikke en mer inspirerende by enn denne. Er det første gang du er her vil du allikevel føle at du har vært her før: Her er det kjente og kjære ikoner som vi alle vet: Det stolte Eiffeltårnet rager høyt over bakken, Mona Lisa smiler hemmelighetsfullt i berømte Louvre, og Champs Élyssée lokker med førsteklasses boutiques. Sett deg ned på en fortauskafé med et nydelig glass rødvin i hånden, nyt en piknik i en av de grønne parkene og la det parisiske livet suse forbi. Denne storbyferien er for livsnytere!

Pavillon Nation

 • Hotel
 • Paris, Frankrike
Salle de sport - Hôtel Pavillon Nation

Dette moderne designhotellet ligger i nærheten av Place de la Nation og Bois de Vincennes, en enorm park i engelsk stil. Hotellet har 43 rom og et treningsstudio som du har gratis tilgang under oppholdet. Hovedattraksjonene er lett tilgjengelig med metro, og den nærmeste metrostasjonen er kun 450 meter unna. I den koselige frokostsalen kan du nyte en stor frokostbuffé.

 • +-4
Les mer
Våre tips!

Se våre anbefalinger til det lille ekstra du må få med deg på turen:

 • Place de la Nation er et selvsagt sted å besøke mens du bor så nærme. Dette er en nydelig liten park med skulpturer av kunstneren Jules Dalou. Den mest kjente skulpturen er den fantastisk detaljerte "Triomphe de la République" til minne om Den franske revolusjon. I dag er den en frydefull og grønn park om våren og sommeren, og tilbyr et stort utvalg spisesteder for en deilig lunsj eller kaffepause i bakken.
 • Det er kanskje ikke din første tanke å besøke en kirkegård mens du er på en romantisk tur i Paris, men kirkegården oppkalt etter Père Lachaise er faktisk en av Paris' mest besøkte severdigheter og historiens første kirkegård som også er en flott dekorert hage. Se den storslåtte graven til Oscar Wilde, Jim Morrison eller Edith Piaf på besøk hit.
 • For en deilig cocktail med et godt, hjemmelaget måltid kun 500 meter fra hotellet anbefaler vi livlige Le Mademoiselle for en kveldsdrink som avslutning på en dag med sightseeing. Nyt den hyggelige og avslappede atmosfæren som passer like godt for en romantisk date som en kveld med venner.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Omvisning i Paris-operaen & Seinecruise

Omvisning i Paris-operaen:
Utforsk den pompøse Opera Garnier i Paris i løpet av en omvisning med en engelsktalende guide. Operaen ble først designet av den franske arkitekten Charles Garnier sent på 1800-tallet, og dette utrolige Neo-Barokke operahuset, et av Europas største, vil fortrolle deg med sitt elegante dekor. Utforsk auditoriet, Grand Escalier, Grand Foyer og Member’s Rotunda med din ekspertguide og lær om hvordan bygningen inspirerte den legendariske historien om Operafantomet.

Opera Garnier er Paris’ hovedoperahus, og et av de største i Europa med nesten 2000 seter. Passende nok heter Operahuset Palais Garnier på grunn av sin storslåtte utforming og dekor, så bli med tilbake i tid og føl deg som en kongelig i de spektakulære gangene og salene guiden tar deg til. En tur til Opera Garnier lærer deg om fransk arkitektur, eleganse og magisk historie - en kulturell opplevelse på sitt beste!

På den guidede turen til Parisoperaen er inngang, offisiell guide samt eventuelt audioutstyr inkludert. Omvisningen i operaen tar cirka 1,5 time og turen finner sted på dag 2. Turen begynner mellom kl. 10:30 og 15:00 (tid bekreftes etter bestilling) og du får billetter samt all praktisk informasjon til den guidete turen til Opera Garnier via e-post etter at totalsummen er betalt.

Elvecruise på Seinen:
Hva er vel bedre enn å oppleve Paris fra vannet? Tilbudet inkluderer også et elvecruise på Seine-elven. Du får praktisk informasjon samt billetter på hotellet og får selv velge hvilken dag og tid du blir med på båtturen (avhengig av tilgjengelighet).

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt på 2,20 € per person per natt (betales på hotellet)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 år

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 3-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Internett

Gratis WiFi på hotellet.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Heis

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Omvisning i Opera Garnier

Turen egner seg ikke for barn under 5 år. Tilgang til konsertsalen i operaen kan ikke garanteres ettersom det kan vara stengt for tekniske eller kunstnerlige grunner.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Beliggenhet

Ditt hotell ligger i nærheten av Place de la Nation. Alle attraksjoner er lett tilgjengelig via metro. Ved metrostasjonen Nation får linje linje 1, 2, 6 og 9 forbi. Ta buss fra Orly til Denfert-Rochereau hvor du kan skifte til linje 6.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret