Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert
 • Aktivitet inkludert

La deg forføre av skjønne Normandie

 • Storbyferie
 • Caen
pris fra kr 9 949
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bli med til vakre Normandie! Bo 3 eller 4 netter i studio med frokost i Caen, leiebil og fly t/r med billett til Mont-Saint-Michel Abbey.

Har du drømt om å besøke de verdensberømte strendene hvor de allierte gikk i land i Normandie? Kystlinjen i Nord-Frankrike er ikke bare et av de mest betydningsfulle stedene under andre verdenskrig, men har også imponerende natur med dramatiske klipper, gylne strender og romantiske landskap. Inkludert er hopp-over-køen billett til Mont-Saint-Michel Abbey. Begi deg ut i Normandie med egen leiebil på et historisk eventyr, og la deg fortrylle av områdets magi!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 eller 4 netter i studio på Appart'City i Caen
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Paris (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Leiebil under hele oppholdet
 • VIP-billett til Mont-Saint-Michel Abbey
På bilreise i Normandie

Dra i vei på en historiefylt bilferie til naturskjønne Normandie med frodige landskap, eplegårder og kalksteinsklipper. Bo i den vakre byen Caen, kjent for sine historiske bygninger laget under Vilhelm Erobrerens tid. Byen er et utmerket utgangspunkt for besøk til Normandies invasjonsstrender og ulike museer og minnesmerker i området. Denne reisen er for deg som ønsker å bli bedre kjent med Europas dramatiske historie, men også et nydelig sted for å finne ro og fred.

Appart City Caen

 • Hotel
 • Caen, Frankrike
hotel

Appart City Caen er et moderne leilighetshotell nord i Caen. Her bor du komfortabelt og i kort kjøreavstand til Juno Beach, et av stedene de allierte styrkene gikk i land under Andre verdenskrig.

Spasér til sentrum av byen og nyt et deilig måltid etter en innholdsrik dag i det vakre Normandie-landskapet. På hotellet serveres en næringsrik frokost hver morgen og i kafeteriaen tilbyr mindre måltider i løpet av dagen.

På hotellet kan du vaske klær og benytte deg av WiFi i fellesområdene. Hotellets resepsjonister hjelper deg gjerne med råd og tips om hva du kan se og gjøre i nærområdet.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
Les mer
room

Studioleilighet

2 personer | Studio

Hotellet råder over flere morderne leiligheter av forskjellige størrelser. Du innlosjeres på en standard ettromsleilighet med utsikt over Caen. Leiligheten er utstyrt med en kjøkkenkrok, bad med hårføner og dusj samt et skrivebord og muligheter for å stryke klær.

Flere tips for reisen!

 • Mémorial de Caen (ca 3 km fra hotellet): Dette er et minnested for soldatene og krigens ofre og her finnes også et krigsmuseum om andre verdenskrig, landingene i Normandie og Den kalde krigen.
 • Cité de la Mer i Cherbourg (ca 120 km fra hotellet): Dette populære sjøhistoriske museét tilbyr fascinerende opplevelser om emigrasjon, Titanic og jomfrureisens første stopp i Cherbourg, den største ubåten åpen for allmennheten, og mye mer.
 • 360° kino i Arromanches om landstigningen i Normandie og D-dagen (ca 30 km fra hotellet): Denne panoramakinoen ligger oppe på Arromanches klipper og gir et virkelig bilde av D-dagen samt invasjonen av Normandie med hjelp av HD-film på 9 ulike skjermer.
 • Besøk den pittoreske kystbyen Honfleur (ca 65 km fra hotellet) som er en vugge for Frankrikes impresjonisme. Se de fargeglade husene ved vannet, for inspirasjon lik Monet og mange andre kunstnere som kom hit for å sjarmeres av de fantastiske omgivelsene.
Om de inkluderte billettene

Et besøk til verdensarven Abbey of Mont Saint-Michel må du ikke gå glipp av! (ca. 125 km fra hotellet). Mont Saint-Michel er en øy ca. 600 meter fra kysten, som forbindes med en bro til fastlandet. Inkludert i dette tilbudet har du en hopp-over-køen billett til klosteret på øya. Gå forbi køen og vandre rundt på det UNESCO-vernede området. Klosteret er fra 900-tallet og er inspirert av arkitektur fra romertiden og gotisk stil. I tillegg til kirken og klosteret er det også en hage, matsal og gåstier. Det ble også et symbol på fransk nasjonal identitet da det motsto angrep fra den britiske hæren på 13-og 1400-tallet. Den skjønne beliggenheten gjør øya en severdighet i seg selv hvor du også kan nyte utsikten over bukten fra terrassen.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt 0,80 EUR per person per natt (betales på stedet)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne + 1 baby 0-1 år per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Internett

WiFi i allmenne rom og på rommene mot avgift.

Parkering

5 EUR per natt.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Fasiliteter

Frokostsal

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Appart City Caen ligger nord i Caen, rundt 20 km fra sjøen og strendene hvor de allierte styrkene gikk i land på D-dagen. Hotellet kan nås fra motorveien N814.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret