Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Se Paris fra Seines perspektiv

 • Storbyferie
 • Paris
pris fra kr 2 209
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bo 2, 3 eller 4 netter på Hotel Ariane i kunstnerkvartalet Montparnasse på hotellet Ariane Montparnasse inkludert frokost, cruise på Seine og fly t/r.

Ville du dratt Jorden rundt for å vise din kjære verdens mest romantiske by? Du trenger ikke reise lenger enn til Paris - byen med det ikoniske Eiffeltårnet, makroner som smelter på tungen og shopping så langt øyet kan se. Sett alpeluen på snei og la sjarmerende Paris fortrylle, forundre og inspirere deg og din utvalgte på storbyferie - og akkurat når du ikke trodde Paris kunne bli bedre, tar vi deg med på et cruise på elven Seine, slik at du kan beundre byen på en helt ny måte.

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter i dobbeltrom på Hotel Ariane Montparnasse
 • Frokost hver morgen
 • Seine-cruise (valgfri dag)
 • Fly t/r Paris (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)

Hôtel Ariane Montparnasse

 • Hotel
 • Paris, Frankrike
Property

Hotellet ligger i Montparnasse-kvarteret i Paris, kun 5-minutters gange fra Pernety Metro Station, ca 1 km fra Montparnasse togstasjon. Her får du en bufféfrokost servert hver morgen i frokostrommet, som er dekorert med bilder av Paris' turistattraksjoner. Det er også mulig å arrangere frokost på rommet hvis ønskelig. Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Sofaer er tilgjengelig i hotell lobbyen og gjestene er velkommen til å slappe av og nyte avisene.

 • +2
Les mer

Klassisk dobbeltrom

Gjesterommene på Hotel Ariane Montparnasse er fargerike og utstyrt med en flatskjerm-TV med satellittkanaler, en telefon og en vifte for varme dager. De moderne private badene har hårtørker og gratis toalettartikler. Det er også gratis WiFi i rommene.

Tips til hva du kan se i Montparnasse:

Montparnasse er en av Paris' hyggeligste bydeler og det er også gode forbindelser slik at du kan dra hvor du vil - ta en titt på disse tipsene:

 • Le moulin de la Vierge: Ingen tur til Paris er komplett uten å smake på det beste av makaroner. 10 minutters gange fra hotellet ligger Patisseriet Le moulin de la Vierge - med alt fra deilig lunsj til småkaker og mandelcroissanter til makaroner i de deiligste farger.
 • L'Assiette: Er du en ekte gourmant, eller bare ønsker du å unne deg noe godt? Finn da veien til den franske restauranten L'Assiette, som tilbyr smakfulle retter basert på sesongens råvarer. Dette er en typisk fransk og hyggelig innredet restaurant, kun noen minutters gange fra hotellet.
 • Le Jardin du Luxembourg: Paris er ikke bare kjent for sine pompøse bygninger men også sine store, imponerende parker. Le Jardin du Luxembourg-parken ligger kun 2 km fra ditt hotell og byr på en grønn lunge, et vakkert palass og en idyllisk dam omringet av stoler der både parisere og besøkere kobler av og nyter det fine miljøet
 • Cimetière du Montparnasse: I nærheten av hotellet finner du den velkjente Montparnasse-kirkegården der legender som Simone de Beauvoir, Serge Gainsbourg og Jean-Paul Sartre ligger begravet.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Cruise på Seine

I tilbudet inngår det et cruise på Seine. Billettene henter du ut i resepsjonen på hotellet ved innsjekking.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport (arrangeres på egenhånd)
 • Turistskatt på 1,65 € (ca 16 kr) per person per natt som betales på stedet
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 personer per dobbeltrom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Internett

Gratis WiFi.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hôtel Ariane Montaparnasse ligger i det 14. arrondissement, bare 5 minutter fra t-banestasjonen Pernety (linje 13). Du kan nå Notre Dame, Eiffeltårnet og Paradis Latin på 30 minutter.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret