Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

St. Martin - et karibisk paradis

 • Solreiser
 • Philipsburg
pris fra kr 12 589
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Besøk den tropiske edelstenen, St. Martin. Bo 7, 10 eller 14 netter på vakre Holland House Beach Hotel. Reisen inkluderer fly t/r fra Stavanger, Bergen, Oslo, Kristiansand eller Sandefjord Torp. Pris er p.p. i rom for 2.

Vi ønsker deg velkommen til et karibisk paradis. Et land bygget opp av øyer, omgitt av kritthvite strender, drysset av palmer, tropiske blomster, og et krystallklart hav som strekker seg så langt øyet ser. Her kan du nyte smellvakker natur, historiske byer og idyllisk kolonialsk arkitektur med nederlandsk og fransk opprinnelse. Legg til en fargerik, kulinarisk kultur av gourmetmat og nydelig vin, og bo på et luksuriøst hotell, direkte på stranden. St. Martin er selve oppskriften på drømmeferien!

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter på Holland House Beach Hotel (+ 1 natt på flyet)
 • Velg mellom kun rom, frokost eller halvpensjon
 • Fly t/r St. Martin fra Stavanger, Bergen, Oslo, Kristiansand eller Sandefjord Torp
 • En flaske vin ved ankomst
Perlen av Karibien

La kropp og sjel slappe helt av i et tropisk paradis. St. Martin er en himmel av azurblått vann, svaiende palmer og grønne åser. Hotellet ditt er satt på stranden, så allerede fra du står opp om morgen kan du høre lyden av myke bølgeskvulp og nyte en utsikt av et glitrende hav.
Det som gjør at St. Martin skiller seg ut fra resten av Karibien, er den avslappende hverdagen som finnes på øya. Øyas fine blanding av hollandsk, fransk og karibisk kultur er smeltet sammen og tilbyr et autentisk og fargerikt kjøkken, søte smale gater, et mangfold av koselige barer, historiske bygninger og en svært trivelig og avslappende atmosfære.

Holland House Beach Hotel

 • Hotel
 • Philipsburg, Sint Maarten
Holland House Beach Hotel

Dette vakre hotellet har utsikt over Great Bay Beach, og ligger 2,4 km fra Fort Amsterdam som dateres helt tilbake til 1700-tallet, og ca 11 km fra Princess Juliana internasjonale lufthavn. Det elegante hotellet har et privat strandområde med solsenger, parasoller og service for mat og drikke. Du kan selv velge hvilken board-type du ønsker. The Ocean Lounge Restaurant and Bar tilbyr nydelige internasjonale, nederlandske og karibiske måltider tilberedt av lokale råvarer.

 • +-2
Les mer
room with sea view

Dobbeltrom med sjøutsikt

2 personer | Rom

Dette rommet har de samme fasilitetene som dobbeltrommene, men tilbyr også en balkong med fantastisk utsikt over Great Bay, stranden, havnen og båtene.

standard room

Dobbeltrom med gateutsikt

2 personer | Rom

Dobbeltrommet har stilfull innredning, og et moderne bad med regndusj og hårføner. Rommet har en balkong, kabel-TV, gratis Wi-Fi, kjøleskap, kaffetrakter, safe og luftkondisjonering.

junior suite

Junior Suite

2 personer | Rom

For enda mer luksus, kan du velge en junior suite. Denne suiten har en balkong med fantastisk utsikt, en stue med flatskjerm-TV (med kabel-TV), DVD-spiller, iDock og stor designer sofa, bad med regndusj og hårføner, svært komfortable senger, gratis wifi, air conditioning, kaffetrakter, kjøleskap og safe.

TravelBird Tips!

 • Philipsburg er hovedstaden på den nederlandske delen av øya og ligger bare en kilometer fra hotellet. Philipsburg tilbyr blant annet spennende shopping, flotte restauranter, historisk arkitektur og et yrende natteliv.
 • Nyt den franske innflytelsen av St. Martins nordlige del og fordyp deg i fransk-karibisk Créole cuisine og joie de vivre.
 • Fort Louis - St. Martins største historiske monument ligger over Marigot på leewardsiden av øya. Opprinnelig bygget i 1767 for å forsvare Marigot og oppkalt etter Frankrikes konge Louis, tilbyr det mystiske fortet idag en panoramautsikt over øya. På en klar dag kan du se hele veien til Anguilla.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom hotell og flyplass (kan legges til under bestilling)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 11 år per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis i fellesområdene

Myntenhet og kredittkort

Valuta på sørsiden av St. Martin er Nederlands Antilles guilder, men du kan også bruke amerikanske dollar. Minibanker er lett tilgjengelig og flere steder aksepterer store kredittkort som Mastercard og Visa.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Visum- og helseinformasjon

Vi anbefaler deg å besøke regjeringens hjemmeside for oppdatert informasjon om visum, helse og reisedokumenter.

Transport

Du kan legge til flytransport under bestillingen, se den endelige sluttsummen på bestillingsiden.

Beliggenhet

Hotellet ligger ved Great Bay Beach, 2,4 km fra Fort Amsterdam og ca 11 km fra Princess Juliana internasjonale lufthavn.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret