Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert

Utsikt over Manhattan med 4 stjerner

 • Storbyferie
 • New York
pris fra kr 7 379
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bo med stil i New York! 4, 5, 6 eller 7 netter på Boro Hotel, inkl. fly og flytransport!

Skyskrapere som nesten berører himmelen, ikoniske gule taxier og et hav av muligheter for en spennende ferie - du er i New York! Om det så er første gang, andre eller n-te gang du har vært her, vet du at det alltid er noe nytt å utforske. Etter å ha utforsket New Yorks mest kjente severdigheter, er det på tide å utforske den andre siden som de trendy bydelene Brooklyn og Queens. Om kvelden kan du nyte utsikten fra en rooftopbar, besøke en trendy café eller utforske byens mange butikker og markeder. Sky's the limit på storbyreise i New York!

Tilbudet inkluderer:
 • 4, 5, 6 eller 7 netter i standard- eller dobbeltrom med utsikt over Manhattan på Boro Hotel**** (vises som 5, 6, 7 eller 8 netter i kalenderen)
 • Fly t/r New York (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Gratis WiFi
 • Turistskatt
I want to be a part of it... New York!

Vi europeere er bortskjemte med majestetiske storbyer med kultur og historie på hvert gatehjørne, og da er det lett å overse den ultimate storbydestinasjonen New York! Med sin utømmelige kilde av storslåtte skyskrapere, idylliske byparker, hipsterfavorittene SoHo og Greenwich Village, og legendariske muséer som MoMa og Guggenheim og et utrolig utvalg av restauranter, kan du ikke la vær å smile fra øre til øre på besøk her!

Boro Hotel

 • Hotel
 • New York, USA
lounge

Dette hippe og minimalistiske 4-stjerners hotellet ligger i Queens på Long Island, i den livlige bydelen Dutch Kills. Det nærmeste metrostoppet ligger kun 350 meter unna, og du kommer deg til Manhattan på ca. 10 min på metroen. Hotellet har et stilrent, industrielt og moderne design. Her har du også en restaurant, en bar og en salong med bibliotek. Fra den øverste etasjen nyter du en vakker utsikt over Long Island City og Manhattan i horisonten. Hotellet har også et treningsrom som er døgnåpent. Gratis WiFi er tilgjengelig i hele hotellet. Du kan velge et standardrom uten utsikt mot Manhattan, eller et rom med utsikt mot Manhattan i kalenderen.

 • +-2
Les mer
room

Rom med utsikt mot Manhattan

2 personer | Rom

Du bor i et flott og lyst innredet rom med gulv til tak-vinduer, med
en vakker utsikt over Long Island City. Du har en queen size eller king size, en klokkeradio med Bluetooth, TV og eget bad.

room

Standard dobbeltrom

2 personer | Rom

Du bor i et flott og lyst innredet rom med gulv til tak-vinduer. Du har en queen size eller king size, en klokkeradio med Bluetooth, TV og eget bad. Dette rommet har ikke utsikt mot Manhattan.

Tips til omgivelsene

Tror du at New York kun er Manhattan? Tenk igjen! På Long Island City er det mye å se:

 • MoMA PS1 ligger kun 1.5 km fra hotellet ditt og er tilknyttet Museum of Modern Art (MoMA) på Manhanttan. Her beundrer du imponerende, eksperimentelle og spesielle kreasjoner.
 • The Museum of the Moving Image (1,4 km fra hotellet) er definitivt verdt et besøk. Her kan film-og mediaelskere virkelig glede seg!
 • The Goodfellas Pizzeria of LIC er kun rett rundt hjørnet fra hotellet, og er perfekt for en lunsj, en rask middag eller bare når du trenger en slice New York Pizza! Smak en deepdish pizza eller en smakfull, amerikansk klassiker!
 • Sjarmerende Dutch Kills Centraal ligger kun 170 meter unna. I denne stemningsfulle puben får du ekte no-nonsense retter som en god, gammeldags burger, med en hjemmebrygget øl til!
 • Mikrobryggerier er det mange av i New York, og et av de beste ligger kun 300 meter fra hotellet ditt. LIC Beer Project er et hyggelig bryggeri med et kort og godt utvalg av sesongbaserte ølsorter. Et perfekt sted å avslutte en opplevelsesrik dag!
 • Er du glad i vintage? Kom deg til Just Things, og gjør et kupp blant de endeløse antikvitetene, smykker og klær! Bokelskeren drar til The Astoria Bookshop, hvor du kan vandre fra en velfylt hylle til en annen.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Frokost
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

ESTA - visuminformasjon

Merk at du må fylle inn et ESTA-skjema for å besøke USA. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter avreisedato fra USA. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://norway.usembassy.gov/esta.html

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.
Personer under 20 år kan ikke overnatte på dette hotellet.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Visumkrav

Merk at du må fylle inn et ESTA-skjema for å besøke USA. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter avreisedato fra USA. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://norway.usembassy.gov/esta.html

Vennligst merk at dersom du er fra Sudan, Somalia, Iran, Yemen, Syria eller Libya, vennligst sjekk med Utenriksdepartementet om du har tillatelse til å reise til USA, før du bestiller en reise.

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot difteri, stivkrampe, kikhoste og polio før du reiser til USA. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Beliggenhet

Hotellet ligger i Long Island City, Queens i bydelen Dutch Kills. Det nærmeste metrostoppet ligger kun 350 meter unna, og du kommer deg til Manhattan på ca. 10 min på metroen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret