Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Aktivitet inkludert

Oppdag vakre Milano + billett til Duomo

 • Storbyferie
 • Milano
pris fra kr 3 189
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

På tide med en italiensk storbyferie! Reis til Milano for shopping og kultur på storbyferie på 2, 3 eller 4 netter i et 4-stjerners hotell og fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger eller Trondheim. Pris er p.p. i rom for 2.

Reis til en fantastisk by med spennende kulturhistorie og de største motehusene: Milano! Kjærlighet for mote, stil og eleganse ser du igjen i byens chique motebutikker, i den vakre operaen, den idylliske arkitekturen og milaneserne selv. Fortap deg i verdensarven ved å klatre opp katedralen og beundre byen fra fugleperspektiv. Inngang er inkludert i tilbudet slik at du enkelt kan nyte den fantastiske utsikten fra terrassen på Domens tak, og lære alt om katedralens historie med audio-turen, uten å stå i kø. La oppdagelsesferden begynne!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter i Best Western Antares Hotel Concorde
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Milano fra Oslo, Bergen, Stavanger eller Trondheim
 • Inngang til Duomo di Milano med audio tour
Den spennende mote- og kulturbyen i Milano

Milano er en klassisk by som har noe for de som liker å vandre fra én fasjonabel butikk til den neste. Ta med en full lommebok til Galleria Vittorio Emanuele II og utforsk den mektige katedralen. Milano er også en by full av overraskelser. I tillegg til high end designbutikker, finner du også markeder med antikviteter og bruktklær som Fiera di Sinigaglia. Av det kan du kose deg ved et kunstig mer i Idroscalo Park, hvor også de lokale gjerne drar på en vakker sommerdag for å vandre, sykle eller grille.

Et besøk til katedralen er nesten obligatorisk og vi har inkludert inngang med audio-tur så du slipper å arrangere det på stedet. Nyt tilgang til alle områder i katedralen Duomo di Milano med en 2-timers guidet tour med i pakken. Besøk kirken i St. Gottardo i Corte (stengt på mandag) Duomo-muséet, katedralen selv og det arkeologiske området. Nyt den fantastiske utsikten fra terrassen på Domens tak, og lær alt om katedralens historie med audio-turen.

Best Western Antares Hotel Concorde****

 • Hotel
 • Milano, Italia
outside

Er du på jakt etter 4-stjerners luksus under ditt opphold i Milano? Velg da dette elegante hotellet nordøst for bysentum. Katedralen ligger ca. 5 kilometer unna Duomo di Milano. Med metroen kan du nå sentrum (ca. 15 minutter), nærmeste stasjon er Turro og ligger 50 meter unna. Hotellet har et vintage-interiør med og tilbyr samtidig moderne komfort. Hver morgen tilbys du en varm frokostbuffé. Videre har hotellet også en restaurant "La Piazzetta" som spesialiserer seg på italiensk kjøkken og en egen vinbar har.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +6
Les mer
double room

Dobbeltrom

3 personer | Rom

Rommene har et klassisk interiør med satelitt-tv, aircondition, en safe, en minibar og gratis WiFi. Du har også ditt eget bad med badekar/dusj og WC.

Tips til storbyferien din

 • Besøk frukt- og grønnsaksmarkedet på Piazza delle Erbe for den livlige atmosfæren, og den imponerende 1400-tallet Castelvecchio og Basilica San Zeno Maggiore, en imponerende romersk kirke.
 • Besøk det romerske amfiteateret, som ligger i utkanten av det gamle sentrum. Tidligere kjempet gladiatorer her men den dag i dag er det stedet du nyter en klassisk opera under nattehimmelen.
 • For en nydelig utsikt over byen går turen til det 84 meter høye Torre dei Lamberti, som ligger mellom Piazza delle Erbe og Piazza dei Signori. Fra toppen kan du beundre de imponerende bygningene og Adige-elven som strømmer gjennom byen.
Besøk til Duomo di Milano

Den 600 år gamle katedralen er en av de største i Italia og Europa, og er et symbol for byen og dens forhold til bispedømmet. Beundre bypanoramaet fra en høyde på mer enn 164 fot (50 meter) på taket, kjent som terrassene. De er bygget med Candoglia-marmor og dekker en overflate på ca 8000 kvadratmeter. Få et uvanlig syn på Duomos arkitektur og spesielt på lyse dager når du kan se så langt som Alpene og Apennine Mountains. Vandre i de 27 salene på Grande Museo del Duomo og se glassmalerier, veggmalerier og skulpturer fra Palazzo Reale fra det 14. århundre. Få en bedre forståelse av den kulturelle og åndelige arven i Milano med denne turen. Bruk så mye tid du kan på å besøke Duomo-severdighetene som du vil - du trenger bare å være sikker på å returnere lydguiden før kontoret er stengt.

Touren inkl. Inngangsbillett til Duomo-terrassene og katedralen, inng. til muséet (stengt på mandager), inng. til St. Gottardo-kirken i Corte (stengt på mandager), inng. til det arkeologiske området. Inkl. også en audio guide. Billetten er gyldig i 72 timer.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Turistskatt € 5,- p.p.p.n. i Milano
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 voksne.

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-1 år bor gratis på hotellet
En 3. person fra 2 år får en rabatt på hotellet

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Beliggenhet

Dette hotellet ligger i det nordøstlige Milano ca. 5 km fra sentrum, ca. 50 meter fra metrostasjonen Turro. Metroen er ca. et kvarter fra katedralen. Flyplassen ligger ca. 55 km fra hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret