Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Aktivitet inkludert

Historisk og økologisk spahelg i Berlin

 • Storbyferie
 • Berlin
pris fra kr 2 809
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev Berlin på den beste måten: Økologisk 4* spahotell med sunn øko-frokost, en guidet sykkeltur rundt i byen og rundt muren med profesjonell guide, et Berlin bykort som gir deg tilgang til all offentlig transport, museumsøya og mer! Reisen inkluder fly t/r fra Stavanger, Trondheim, Oslo Gardermoen og Bergen. Pris er p.p. i rom for 2.

Hip og historisk, Berlin er en smeltedigel av kreativitet, kunst og moderne innovasjon rørt inn med både gammel og nyere historie. På denne reisen bor du på et miljøvennlig spahotell i det fargerike og hippe nabolaget Friedrichshain, som er hjem til en av Berlins koseligste bar-og restaurant gater. Med på kjøpet er et Berlin velkomstkort som blant annet gir deg tilgang til den barokke museumsøya og offentlig transport. Du vil også fordype deg i Den Kalde Krigen med en guidet sykkeltur langs Berlinmuren. Gjør deg klar for en opplevelsesrik weekend i Tysklands fantastiske hovedstad!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter på Almodóvar Hotel
 • Økologisk frokost hver morgen
 • Fly t/r Berlin fra Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim
 • Guidet sykkeltur: Berlinmuren og Den Kalde Krigen
 • Berlin bykort (gratis tilgang til offentlig transport og museumsøyen + mer!)
 • Velkomstdrink
Opplev Berlin!

Berlin er byen for deg som ønsker en storbyopplevelse litt utenom det vanlige. Enten du aldri har besøkt Tysklands berømte hovedstad, eller kan mimre tilbake til 80-, 90- eller tidlige 2000-tallets Berlin, kan du forvente deg nye sanseinntrykk og opplevelser i dag. Byen er kjent for sin nyvinning og raske utvikling, og gjentar seg aldri.

Her kan du boltre deg i historiske minnesmerker, nyte en herlig cocktail på en stilfull takterrasse eller shoppe til krampen tar deg i Berlins mange fasjonable småbutikker og kjøpesentre. Selv om vi snakker om en millionby er det likevel god anledning til å oppleve de absolutt store høydepunktene i løpet av en helgetur. Finn nærmeste u-bahn stopp og la den lokale t-banen ta deg med til alle himmelretninger. Spaser langs det som gjenstår av den sagnomsuste Berlinmuren og kryss Spree-elven over Oberbaumbroen og opp mot 2 km lange Oranienstrasse - en av Kreuzbergs mest populære gater for uteliv og shopping. På solfylte dager kan du også finne fargerik gatekunst og livlig musikk i dette området. Bli med og bli en ekte "berliner" du og!

Almodóvar Hotel

 • Hotel
 • Berlin, Tyskland
hotel

Almodóvar Hotel er et unikt hotellkonsept som holder en helhetlig miljøvennlig profil. Fokuset på miljøet reflekteres i alt fra hotellets sykkelutleie til den økologiske frokosten som blir servert hver morgen. Har du med deg bilen kan du parkere ved hotellet mot en ekstrakostnad på omtrent 100 kr natten (betales på hotellet), men nærmeste metro- og togstasjon er kun 10 minutter unna til fots, og i løpet av kort tur er du i Berlins sentrum, Mitte.

Les mer
room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Hotellets superior-dobbeltrom er 21-28 m² store, og hvert rom har en individuell innredning med kreative detaljer og moderne møbler. Rommene har aircondition, minibar, TV, yogamatter og gratis WiFi, samt eget bad med hårføner.

Berlin bykort

Berlinkortet gir deg mange fordeler, blant annet:

 • Gratis reise med all kollektiv transport i tre dager (72 timer) fra valideringsdagen
 • Tilgang til opptil 200 turist og kulturelle høydepunkter med rabatter fra 25% til 50%
 • Gratis adgang til museene på den UNESCO-listede Museumsøya, en gang om dagen (unntatt spesialutstillinger)
 • En smart pocket guide som inkluderer både inside tips og turforslag
 • Et nettverkskart for offentlig transport

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Beliggenhet

Hotellet ligger i bydelen Friedrichshain-Kreuzberg, rett ved S-bahn som tar deg med til Berlin Mitte på 20 minutter. Området like rundt hotellet er kjent for sin høye hipsterfaktor og internasjonale atmosfære, og har flust med barer, kafeer og andre utesteder.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret