Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Idyllisk gårdsferie ved Gardasjøen

 • Solreiser
 • 7 netter
pris fra kr 7 629
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Idyllisk og autentisk agriturisme opphold ved Gardasjøen: Bo 7 eller 10 netter på Agriturismo Le Fornase med økologisk frokost, vinsmaking, 1x 3 retters middag og leiebil under hele oppholdet. Reisen inkluderer fly t/r fra Ålesund, Tromsø, Molde, Sandefjord Torp, Oslo Gardermoen og Kristiansand. Pris er p.p. i rom for 2.

Drøm deg bort til din neste ferie blant frodige vingårder, friske sitrontrær og en glitrende innsjø. Tenk deg å stå opp hver morgen til italiensk gårdsromantikk og sunn frokost, etterfulgt av vandring i rustikke gater og historiske villaer, satt i noe av Europas skjønneste naturlandskap. Kanskje ta en svømmetur i den himmelske Gardasjøen eller en spasertur i grønne olivenlunder. Du har i tillegg leiebil under hele oppholdet, så du kan lett utforske resten av den historiske regionen, kanskje ta en kort kjøretur til Romeo og Julies lidenskapelige Verona? Bli fortryllet av ekte, italiensk agriturisme!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 10 netter i dobbeltrom på Agriturismo Le Fornase
 • Økologisk frokost hver morgen
 • Fly t/r Verona fra Ålesund, Tromsø, Molde, Sandefjord Torp, Oslo Gardermoen og Kristiansand
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Vinsmaking
 • 1x 3-retters middag
Gardasjøen

La Bella Vita er italiensk for Det gode liv, og det er nettopp det som venter deg ved Gardasjøen. Italias største innsjø er et populært reisemål, og med god grunn. Den bildeskjønne innsjøen er satt i magiske naturforhold, hvor det krystallklare vannet er omringet av mektige fjell, fylt av pittoreske landsbyer. Spis god mat, fordyp deg i edle dråper fra regionens rike vingårder, og nyt de søte liv!

Agriturismo Le Fornase

 • Hotel
 • Province of Verona, Italia
Hotel

Rustikke Agriturismo Le Fornase ligger i Castelnuovo del Garda, ca 21 km fra Verona. Satt i idylliske omgivelser, mellom vingårder og innsjøer, er dette gårdshotellet perfekt for de som ønsker seg en harmonisk pause fra hverdagsstress. Hotellet har en restaurant med mat tilberedt av lokale råvarer og gratis Wi-Fi i hele eiendommen. Du står opp til en økologisk frokost hver morgen. Gårdsoppholdet har et sesongåpent utendørsbasseng, og utsikt over bassenget, du kan i tillegg nyte en drink i den koselige baren. Gratis privat parkering er tilgjengelig på stedet.

Les mer
Tweepersoonskamer

Økonomi dobbeltrom

2 personer | Rom

Rommene har plass til 2 voksne og en baby i foreldrenes seng (0-2 år). De koselige rommene er innredet med rustikke møbler, med dobbeltseng eller to enkeltsenger. I tillegg har rommene flatskjerm-TV og eget bad med toalett, bad / dusj, hårtørker og toalettartikler.

TravelBird Tips!

Vi elsker Gardasjøen! Du har leiebil under hele oppholdet, så du kan reise på oppdagelse i Nord Italia:

 • Parc Naturo Viva er et viltreservat med som har 1500 forskjellige fauna og et mangfold av ville dyr, en perfekt utflukt for plante- og dyrelskere.
 • Få utsikt over hele Gardasjøen med Monte Baldo kabelbane, som tar deg til en høyde til en 1600 meter over sjøen på bare 10 minutter!
 • Det er bar en kort kjøretur til vakre Verona. Ta en liten halvdagstur til Romeo og Julies mytiske kjærlighetsby. En by som i dag er livlig, hyggelig og selvfølgelig, svært romantisk!
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport
 • Turistskatt: 0,80 € per person per natt (fra 12 år)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 12:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet og leiebilen.
Merk at tillegg for leiebil blir lagt til i sluttsummen.

Romkapasitet

Dobbeltrom: Maks. 2 voksne og 1 barn per rom

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-4 år bor gratis på hotellet
Barn fra 5 år får en varierende rabatt på hotellet avhengig av alder og reisedato

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Beliggenhet

Agriturismo Le Fornase ligger i Castelnuovo del Garda, 21 km fra Verona

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret