Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert

Oppdag en ny by i år - Wroclaw venter!

 • Storbyferie
 • Wrocław
pris fra kr 1 359
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Oppdag polske Wroclaw! Bo 2, 3, 4 eller 5 netter på Hotel Campanile Wroclaw Stare Misto inkl. frokost, transport og fly t/r!

Hva med en weekendtur med den perfekte dosen kultur, historie og god mat? Den polske byen Wroclaw har det storbyene Warszawa og Krakow har, men atmosfæren til en hyggelig småby. Vandre blant koselige brosteinsgater, få energi fra den livlige kulturen og nyt mat fra et kjøkken som kan måle seg med de i verdensklasse til en rimelig penge. Finn en ny favorittby i år - oppdag Wroclaw!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter på Hotel Campanile Wroclaw Stare Misto
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Wroclaw (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplassen og hotellet
Rimelig storbyferie i Wroclaw

Koselige Polen byr på den fremdeles litt ukjente byen Wroclaw! Denne byperlen er et viktig kultursenter og har like mye å by på som sine mer kjente "storesøstre" Krakow og Warszawa. Oppdag byens 130 broer og de 300 søte, små nissene spredd over byen, vandre fra butikk til butikk for den gode og rimelige shoppingen, kom deg rundt i byen på en av de sjarmerende sporvognene og smak søt, smaksatt, tradisjonell vodka som du kun finner her! Reis til Wroclaw før alle andre vet om denne byperlen!

Hotel Campanile Wroclaw Stare Miasto

 • Hotel
 • Wrocław, Polen
facade

Velkommen til et stilrent og geografisk strategisk hotell i Wroclaw i Polen. Hotellet serverer en rik frokostbuffé hver morgen samtidig som restauranten har et interessant utbud av retter hver kveld. I baren kan du nyte gode drinker etter en dag fylt av eventyr og WiFi er gratis i hele hotellet. På solterrassen kan du også nyte morgenkaffen eller koselige stunder i vintersolen. Hotellet ligger 900 meter fra populære Old Market Square.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +5
Les mer
double room

Tvilling/Dobbeltrom

2 personer | Rom

Du bor i et romslig dobbeltrom utrustet med en behagelig dobbeltseng eller to enkeltsenger. Rommet er utrustet med TV, et par stoler samt et privat bad med dusj og toalett.

Våre reisetips i Wroclaw

I Wroclaw blir du underholdt med alt fra utsøkt mat til sjarmerende bydeler, mengder av pittoreske broer og et uendelig hav av spennende historie.

 • Wroclaw ligger rundt et par øyer på den lokale elven. Her finner du Ostrow Tumski, kalt katedraløya, som huser Wroclaws imponerende, vakre katedral, bygget for 1000 år siden. Kirken har gjennom årene gått igjennom mongolenes invasjon, brann og bombing av den røde arméen, men kirken står den dag i dag like praktfull som da den ble laget.
 • Smak deg igennom de lokale ølsortene som finnes i en rekke smaker. Gå heller ikke glipp av den polske vodkaen, ofte smaksatt med bisongress, hasselnøttt eller kirsebær.
 • For en god og rimelig middag i hyggelige, tradisjonelle lokaler finner du Restauracja Jadka i en vakker kjeller.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom (2 voksne & 1 barn opptil 10 år i eksisterende senger) Ingen ekstraseng.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-10 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 11-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Internett

Gratis WiFi

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Fasiliteter

Heis
Restaurant
Bar

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Sen ankomsttid

Merk at dersom ankomsttiden din er utenfor hotellets åpningstid (kl 14:00 til 23:00) må du gi hotellet beskjed om dette før ankomst.

Beliggenhet

Hotellet ligger 900 meter fra populære Old Market Square og er cirka 10 minutters taxitur fra flyplassen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret