Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Aktivitet inkludert
 • Reiseguide inkludert

Julestemning på sentralt hotell i Roma

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 netter
 • Roma
pris fra kr 4 809
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Ring julen inn i hjertet av Roma! Velg 2, 3 eller 4 netter på 7 Inn Spanish Steps med frokost og fly t/r Roma. Pris er p.p. i rom for 2.

Visste du at Roma, i tillegg til sine fantastiske kulturskatter og arkitektoniske mesterverk, er et perfekt sted å komme i julestemning? Vandre gjennom stemningsfulle gater opplyst av fargerike julelys og kjøp med deg en juledekorasjon eller noe godt fra et av julemarkedene. På den inkluderte kveldsturen får du vite alt om det store mesterverket Colosseum og Trevi-fontenen før du til slutt ender opp ved Piazza Navona - det mest berømte julemarkedet i Roma!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter i dobbeltrom på 7 Inn Spanish Steps
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Roma fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand, Sandefjord, Harstad, Tromsø eller Bodø
 • En guidet kveldstur til Romas høydepunkter og et julemarked
 • Tilgang til treningsstudio
 • 10% rabatt på mat-og drikkeservice
 • Bruk av WiFi
 • Fri bruk av minibar
 • Fri bruk av iPad på rommet
Jul i Roma med guide

På denne turen er ditt høydepunkt en 3-timers guidet tur til byens viktigste severdigheter og byens beste julemarked! Beundre enorme Colosseum mens din guide forklarer historien og arkitekturen bak dette amfiteateret, bygget for å huse nesten 80.000 mennesker. Deretter går du til Capitoline Hill og Forum Romanum hvor du vandrer blant ruinene til det gamle romerske imperiet. Her vil du lære om de gamle romernes livsstil, inkludert markeder, politiske samlinger, rettssaken og andre hendelser. Deretter flytter du til Pantheon og Trevifontenen; Et historisk og elsket arkitektonisk vidunder i Roma. Til slutt vil turen flytte til Navona-torget, der et av Romas berømte julemarkeder blir holdt.

7 Inn Spanish Steps

 • Hotel
 • Roma, Italia
7 Inn Spanish Steps, Room Green

Hotellet har en eksklusiv beliggenhet akkurat ved landemerket spansketrappen og tilbyr WiFi i hele bygningen såvel som en åpen minibar. Her nyter du en stor frokost hver morgen og caféen er åpen under hele dagen. Bortsettfra Spansketrappen finner du shoppingstrøket og det tilhørende torget Spagna i nærheten, mer sentralt kan det ikke bli! Hotellet ligger ca. 50 meter fra Spansketrappen, med gangavstand til Spagna med shoppinggater og med tunnelbanestasjonen Flaminio med en beliggenhet ca. 200 meter fra hotellet.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +1
Les mer
7 Inn Spanish Steps, Room with Tropical Shower

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Alle rom er utrustet med komfortable senger, gratis WiFi, LED-belysning såvel som et privat bad med dusj, toalett samt en hårføner.

Julemarkedene

Det er både store og små julemarkeder i Roma, ta en titt på disse tipsene:

 • Det mest berømte julemarkedet i Roma finner du på den populære markedsplassen Piazza Navona, som har vært en tradisjon i mange år. I 2017 starter den fra 29. november og går helt frem til 6. januar. Her er det mange boder som selger julepynt, julegodter og leker. Julenissen dukker også opp!
 • Få også med deg Parca della Musica der du finner Christmas Village – Natale all’Auditorium, en liten julelandsby med julemarked og skøytebane. Dette er vanligvis fra begynnelsen av desember til begynnelsen av januar. Enkelte datoer spilles det også forestillinger. Her er det nok å komme i julestemning av!

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Jul i Roma med guide

På denne turen er ditt høydepunkt en 3-timers guidet tur til byens viktigste severdigheter og byens beste julemarked! Beundre enorme Colosseum mens din guide forklarer historien og arkitekturen bak dette amfiteateret, bygget for å huse nesten 80.000 mennesker. Deretter går du til Capitoline Hill og Forum Romanum hvor du vandrer blant ruinene til det gamle romerske imperiet. Her vil du lære om de gamle romernes livsstil, inkludert markeder, politiske samlinger, rettssaken og andre hendelser. Deretter flytter du til Pantheon og Trevifontenen; Et historisk og elsket arkitektonisk vidunder i Roma. Til slutt vil turen flytte til Navona-torget, der et av Romas berømte julemarkeder blir holdt.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt € 3,50 p.p.p.n.
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00 - 18:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Hotellet ligger ca. 50 meter fra Spansketrappen, med gangavstand til Spagna med shoppinggater og med tunnelbanestasjonen Flaminio med en beliggenhet ca. 200 meter fra hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret