Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Aktivitet inkludert
 • Reiseguide inkludert

Juleshopping og førjulskos i London

 • Storbyferie
 • London
pris fra kr 6 169
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bli med til verdens koseligste juleby! 2, 3 eller 4 netter på sentrale Royal National Hotel inkl. frokost, og fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger eller Trondheim og Hop on - hop off på Themsen. Pris er p.p. i rom for 2.

Love Actually, A Christmas Story, Oliver Twist... i London kan du leve deg inn i de koseligste julefortellingene. Hva er vel bedre enn å kombinere årets juleshopping med en helg full av stemningsfulle opplevelser? Spaser blant romantiske og travle julegater, shop på klassikerne Oxford street og Harrods, bli varm med en kakao på en julepyntet kafe og se byen fra Thamesens perspektiv med hop on-hop off billetter til båt.

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter i dobbelt- eller trippeltrom på Royal National Hotel
 • Kontinental frokost hver morgen
 • Fly t/r London fra Oslo, Bergen, Stavanger eller Trondheim
 • Utflukt på Thames: Hop on - hop off
Julekos i London

Vinter, vår, sommer, høst, London er alltid like fantastisk, men i førjulstiden er byen helt magisk. Londonere kan oppskriften for å lage en stemningsfull og koselig førjulstid, de elsker å pynte byen sin, forteller vandrende julehistorier, og går på julemarked. Inviter noen du er glad i med på en minnerik juleweekend i Englands glitrende hovedstad.

Royal National Hotel

 • Hotel
 • London, Storbritannia
Twin/Double Room - Royal National Hotel

Dette hyggelige hotellet har en sentral beliggenhet på Russell Square, bare ett stopp fra Kings Cross. Hver morgen blir du servert en god kontinental frokost , og dersom du ønsker kan du få varm frokost mot en ekstra avgift på stedet. Det finnes også en pub og restaurant hvor du kan nyte både vin og god mat, samt en pizzeria for koselige middager. Hotellet er røykfritt og har gratis WiFi .

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +6
Les mer
double room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Dobbeltrommene på Royal National Hotel er enkle innredet med komfortable senger. Rommet er utstyrt med TV, radio, telefon, kaffe og te faciliteter. I tillegg til det har du et eget bad med dusj og toalett.

Juletips i London

Noen julemarkeder i London starter så tidlig som 7. November.

 • Begynn helgen med en magisk juleforestilling for å få gnist i julestemningen. Velg mellom klassiske sesongopptredener, inkludert operaer, balletter og musikaler. Tips: Vi anbefaler Nøtteknekkeren, en juleklassiker spekket med nydelig dans, klassisk musikk og vakre kostymer.
 • Se det norske juletreet på Trafalgar Square. Hvert har Norge gitt et juletre i julegave til London. Denne fine tradisjonen har vart helt siden 1947.
 • Hyde Park Winter Wonderland - Hvert år arrangerer romantiske Hyde Park et eventyr av juledrømmer. Her kan du gå på skøyter, kose deg på lysende julemarked og ta en runde på pariserhjulet.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Hop on - hop off

Den beste måten å se Londons prakt på er fra den berømte elven Thames. Med dette hop-on-hop-off-passet kan du cruise opp og ned elven i en hel dag. Båten har åpne, øvre dekk, perfekt for sightseeing, og komfortable salonger på det nedre dekket. Slapp av og nyt utsikten av byen og seil forbi historiske severdigheter, mens du lytter til kommentatoren.
Med denne billetten kan du hoppe på eller av ved bryggestoppene. Den korteste turen mellom brygge til brygge, varer i ca 20-30 minutter, mens en full rundtur tar ca 2,5 timer.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Dobbeltrom: Maks. 2 personer
Trippeltrom: Maks. 3 personer

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant
Bar

Frokost

Frokosten er kontinental, dersom du ønsker varm mat må du betale ekstra på stedet.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Hotellet ligger på sentrale Russel Square. Her er instruksjoner fra flyplassen:
Stansted: Ta toget til London Liverpool Street, herfra til Tottenham Hale, derfra ta Victoria linjen til Euston, her fra er det ca 9 minutter å gå til hotellet. Reisen fra flyplassen er ca 1 time.
Gatwick: Fra Gatwick Airport Station til London Victoria Station herfra ta Victoria linjen til Euston.
Reisen tar ca 1 time.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret