• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

New Zealand med leiebil

Rundreise 18 netter New Zealand

per person fra kr 26 869
basert på 2 personer

Se naturskjønne New Zealand med egne øyne! Med 15 netter på 12 steder, oppdager du det beste av dette landet med leiebil! Inkl. fly t/r fra Oslo. Pris er p.p. i rom for 2.

Avdekk maorienes hemmeligheter på en nydelig rundreise til New Zealand! Se landets høydepunkter på reisen til Nord-øya og Sør-øya med egen leiebil. La deg fortrylle av de gylne strendene, dramatiske klipper, elegante landskap og vingårder før du reiser videre til speilblanke innsjøer, skyhøye fjell og fjordlandskap som vil ta pusten fra deg! New Zealand er som en magisk eventyrverden av naturskjønnhet - oppdag magien du også!

Tilbudet inkluderer:
 • 1 natt på Hotel The Quadrant i Auckland
 • 1 natt på Pauanui Pines Motor Lodge i Pauanui
 • 2 netter på Ibis Hotel Rotorua i Rotorua
 • 1 natt på Scenic Hotel Te Pania i Napier
 • 1 natt på ibis Hotel Wellington i Wellington
 • 2 netter på Grand Mercure Monaco i Nelson
 • 1 natt på Punakaiki Resort i Punakaiki
 • 1 natt på Punga Grove ved Franz Josef Glacier
 • 2 netter på Copthorne Lakefront i Queenstown
 • 1 natt på Kingsgate Hotel Te Anau i Te Anau
 • 1 natt på Mercure Dunedin Leisure Lodge
 • 1 natt på Ashley Hotel Christchurch
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Fergebillett Devonport (tur/retur)
 • Tilgang til Rainbow Springs
 • Billetter til kortfilmen Ata Whenua på Fiordland Cinema
 • Tilgang til Antarctic Centre
 • Ferge fra nord-øya til sør-øya
 • Fly fra Oslo til Auckland
 • Returfly fra Christchurch til Oslo
Ytterligere tilvalg
 • Whakarewarewa Kultur/Hangi Opplevelse - min 2. personer
 • Art Deco Guidet Tour (2-4 pm) i Napier
 • Zealandia The Karori Sanctuary Nocturnal Tour (avreise en halvtime før solnedgang og varer i 2 timer)
 • Franz Josef Glacier Pools (Private Pool Admission)
 • Boutique Wine Tour (12- 5 pm) enkelte datoer har andre åpningstider
 • Lord of the Rings safari
Et eventyr i New Zealand

På denne vidunderlige rundreisen til eventyrlandet New Zealand, har du tilsammen 15 netter fordelt over 12 vidunderlige steder. Du starter med et besøk til landets største by i Auckland for 1 natt, før turen går videre til Pauanui for Coromandels vakre landskap for 1 natt. 2 netter bor du på kurbadstedet Rotorua, og neste natt i kystbyen Napier. Den 6. natten bor du i hovedstaden Wellington, før leiebilen tar deg til sentrum av New Zealand, Nelson, for de flotte nasjonalparkene. Pancake Rocks er et must på tur i New Zealand og du er 1 natt i Punakaiki. La deg fortrylle av den ville naturen ved Franz Josef Glacier i 1 natt, og 2 netter i vakre Queenstown. Reisen går videre for 1 natt til Te Anau, stedet du kommer til etter Milford Sound. Dunedin er ofte kalt Sørkulens svar på Edinburgh, og her har du 1 natt til å se både kultur og natur. Den siste natten tilbringer du i Christchurch, før du vender snuten tilbake til Norge.

 1. Dag 1: Auckland

  Velkommen til New-Zealand, et land som ikke kan sammenliknes med noe annet! New Zealand er best kjent for sin naturskjønnhet, men ditt eventyr begynner i byen. Du henter leiebilen din og begir deg mot Auckland, byen som en tredjedel av befolkningen kaller hjem. Avhengig av flytidene dine har du tid allerede på den første dagen til å utforske denne storbyen. I dag kan du også bruke den inkluderte fergebilletten din til Devonport. Ta med deg betalingsbeviset som du fikk med de andre reisedokumentene dine til Auckland Ferry Terminal i Quay Street. Etter alt det praktiske kan du gå ombord fergen, som tar ca. en halvtime. Vel fremme i Devonport er du fri til å utforske denne skjønne havnebyen. For en spektakulær utsikt kan du klatre opp Mount Victoria. Der har du også en nydelig panoramautsikt over Auckland skyline og havnen. Deretter tar du fergen tilbake og overnatter i Auckland.

  Hotel

  The Quadrant Hotel & Suites

  Hotel Auckland, New Zealand

  Dette hotellet tilbyr moderne rom 1 km fra havnen i Auckland. Den har en restaurant og en bar, hvor du kan avslutte dagen med en god drikke. De store rommene har et eget bad og gratis WiFi.

  Les mer
 2. Dag 2: Pauanui

  På reisens andre dag begynner rundreisen din på ekte! Sett deg i leiebilen din og reis 180 km i retning av
  Pauanui. Du følger det flotte landskapet via Pacific Coast Highway til halvøya Coromandel. I tillegg til den fortryllende kystlinjen, ideell for å se hvaler og delfiner, finner du også regnskog her. Det er ikke uten grunn at dette er en favoritt for økoturister, som liker å leve i harmoni med naturen. New Zealendere kommer hit om sommeren for å selv nyte de paradisiske strendene, for ikke å snakke om høydepunkter som den vakre Cathedral Cove. Gå på den gylne sandstranden omgitt av spektakulære stener og klipper før du ender opp i Cove, en slags hule som et testament til tidens tann. I dette historiske området kan du også besøke en gammel gullmine. Denne fascinerende halvøya er full av kontraster.

  pool

  Pauanui Pines Motor Lodge

  Hotel Pauanui, New Zealand

  På den fortryllende Coromandel halvøya finner du dette vakre hotellet. Her er du i nærheten av stranden og flere andre aktiviteter. Så golf er veldig populært i regionen. Hotellet selv har et svømmebasseng som er åpent hver dag fra 8:00 til 20:30. Golfklubber og sykler kan leies om du ønsker ved hotellet. Rommene er romslige og har alle et eget bad og et lite kjøkken.

  Les mer
 3. Dag 3 & 4: Rotorua

  Ta avskjed med Coromandels paradisiske strender og mystiske skoger eller grip sjansen til et bad i havet før du setter deg tilbake i bilen. Du bestemmer selv når du dra til de varme kildene i kurbadbyen Rotorua. Etter ca. 250 km kommer du til termalbyen som ligger oppå en vulkansk høyslette, som forklarer den geotermiske aktiviteten her. Gjør deg klar for total avslapping i idyllisk natur og termale kilder.

  Tips! Er du fan av Lord of the Rings? Gjør da et stopp på veien til Rotorua i landsbyen Matamata, hvor du kan dra på tour til hobbitenes hjemsted, Hobbiton! Se filmsettet omgitt av lange sletter og selvsagt det store treet The Party Tree.

  På dag 4 er det på tide å utforske omgivelsene, og du er fri til å gjøre det du ønsker. Noe du ikke bør gå glipp av er den unike naturparken Rainbow Springs (inngang er inkludert i tilbudet). Her ser du den New Zealandske naturen i all sin prakt med unike planter, trær og blomster i full blomst. Bli samtidig kjent med den unike fuglen kiwi, nasjonens stolthet og landets viktigste beboer. Her kan du også bestille en utflukt til Maori-landsbyen Whakarewarewa for et unikt innblikk i kulturen til New Zealands opprinnelige befolkning. Vil du besøke flere termiske kilder? Champagne Pool er ca. 30 km fra hotellet ditt og garanterer spektakulære bilder! Natten tilbringer du i Rotorua.

  outside

  Ibis Rotorua

  Hotel Rotorua, New Zealand

  Hotel Ibis Rotorua ligger nesten rett på Lake Rotorua. Med denne beliggenheten er kaféer og restauranter ikke langt unna. The Whakarewarewa Maori Village ligger ca. 4 km unna. Hotellet har en restaurant og en bar hvor du kan nyte middag eller en drink. Rommene har en fin og enkel innredning og er utstyrt med moderne fasiliteter og et eget bad.

  Les mer
 4. Dag 5: Napier

  På dag 5 reiser du ca. 230 km mot sør til du ankommer havnebyen Napier. Ønsker du deg en pause på veien? I landsbyen Taupo kommer du til ro ved innsjøen med samme navn. Når du ankommer ditt hjem for natten, kan du utforske denne byen som måtte bygges på nytt igjen etter et jordskjelv på 30-tallet. Bli kjent med den flotte art deco- arkitekturen i et av New Zealands arkitekturparadis. Du kan velge om du vil være med på en omvisning i byen om ettermiddagen. Etter at du har beundret den flotte naturen, kan du besøke vingårder for Napiers omgivelser er kjent for sin vinproduksjon.

  aerial view

  Scenic Hotel Te Pania

  Hotel Napier, New Zealand

  Dette moderne hotellet ligger på Napiers kyst. Det er en perfekt beliggenhet for å utforske Hawke's Bay. Den har et brasserie, en bar og døgnåpen resepsjon. I tillegg er turistinformasjonen også tilgjengelig ved tour desken. Rommene har en moderne interiør og fasiliteter som aircondition og minibar. Alle rommene har et privat bad.

  Les mer
 5. Dag 6: Wellington

  Den 6. dagen reiser du videre til den nydelige hovedstaden Wellington! 325 km fra Napier ligger denne sjarmerende byen, som vil få deg til å føle deg som hjemme på et øyeblikk. Få steder finner du en mer avslappende småbyatmosfære i en hovedstad. For kunst og kultur er virkelig riktig by for det, og det koselige sentrum her utforsker du lett til fots. Et absolutt must er den ikoniske kabelbanen Kelburn Cable Car Lane for en helt fantastisk panoramautsikt over hele byen ut mot havnen og havet. Få også med deg den hyggelige botaniske hagen. Selv i hovedstaden er du omgitt av naturidyll, og skogen ligger rett ved utkanten av bysentrumet. Denne dagen kan du også velge til en utflukt om kvelden kalt "ecosanctuary". Rett før solnedgang går du inn i naturparken Zealandia, hvor guiden din tar deg med på en kveldssafari for at du skal se litt av det unike dyrelivet. En spennende erfaring utenom det vanlige!

  outside

  Ibis Wellington

  Hotel Wellington, New Zealand

  Hotel Ibis Wellington ligger i Wellington Harbor, i nærheten av flere restauranter og barer. Det store, moderne hotellet har også sin egen bar-restaurant. Rommene har en enkel innredning og et privat badet.

  Les mer
 6. Dag 7 & 8: Nelson

  I dag begir du deg mot havnen, hvor du leverer fra deg leiebilen for å gå på fergen som tar deg fra Sør-øya til Nord-øya. Etter 3 timer på fergen, går du i land i Picton og henter din nye leiebil for resten av reisen. Fergeturen i seg selv er også en severdighet i seg selv, og passasjen i Marlborough Sounds imponerer deg med det som best beskrives som druknede daler, der det som en gang var øyer nå ligger under vannet. Med leiebilen tar du deg fra Picton til Nelson, en avstand på ca. 110 km. Nelson ligger ved Tasmania-bukten og er Sør-øyas eldste by. Hit kommer reisende først og fremst for de spektakulære nasjonalparkene som den populære Abel Tasman National Park, hvor du kan gå lange fotturer i den frodige skogen over bakkelandskapet og langs havet med sitt mangfoldige dyreliv. Ønsker du å stå i sentrum av New Zealand? Sett av noen timer til en lett fottur opp til Botanical Hill. Her kan du i tillegg til å plante føttene i sentrum av landet, nyte en nydelig panoramautsikt over byen og naturen!

  outside

  Hotel Grand Mercure Nelson Monaco Apartments

  Hotel Nelson, New Zealand

  Dette vakre 4-stjerners resorten er omgitt av frodige hager. De som ønsker mer informasjon om de nasjonalparker i området, kan derfor alltid konsultere den hjelpsomme betjeningen. Kjøkkenet i Monaco kan du nyte et deilig måltid, men også for en forfriskende drikke i barområdet. Du bor på et komfortabelt rom. Det har et privat bad og har utsikt over bukten eller hotellhage.

  Les mer
 7. Dag 9: Punkaiki

  På dag 9 står det igjen en spesiell roadtrip langs kystlinjen på programmet. Du kjører 300 km langs den røffe vestlige kystlinjen og den historiske minelandsbyen Westport. Du ender deretter opp i kystbyen Punakaiki. Punakaiki er kjent for sine fantastiske Pancake Rocks, de pannekakeformede kalksteinklippene, som er formet av spillet mellom hav, vind og regn. Punakaiki er også inngangsporten til Paparoa National Park. Se vannet slå inn mellom steinene og sprute tilbake igjen- dette er virkelig et naturfenomen å få med seg!

  Hotel

  Punakaiki Resort

  Hotel West Coast, New Zealand

  Kun 600 meter fra hotellet begynner stien som leder til berømte Pancake Rocks, som er en super beliggenhet i Punakaiki. Resort ligger på stranden og har den egne restauranten Jacob's Grill. For en drink drar du til The Club Bar. Rommene er moderne og har et privat bad og utsikt over hagen.

  Les mer
 8. Dag 10: St Franz Josef Glacier

  Akkurat når du tenkte New Zealand ikke kunne overraske deg mer, går reisen til den gigantiske isbreen St Franz Josef Glacier! Etter 185 km i bilen er du ved en av de største isbreene i Westland National Park, som totalt har ikke mindre enn 60 isbreer. Dette naturvidunderet er en drøm for deg som liker fotturer, og som også setter pris på utenomjordiske fossefall - alt dette ser du her! Ønsker du å kombinere en aktiv tur i vakker natur med en god dose avslapning? Bestill da en valgfri utflukt til St Franz Joseff Glacier Pools. Senk deg ned i de varme kildene omgitt av fortryllende naturomgivelser i det krystallklare vannet fra isbreen. Dette har en helbredende effekt på kroppen og sjelen. Er du av den eventyrlige typen er dette også et nydelig sted å hoppe i fallskjerm, over det dramatiske fjellandskapet og isbreer.

  Hotel

  Punga Grove

  Hotel Franz Josef Glacier, New Zealand

  Du bor i nærheten av Franz Josef Glacier i rolige omgivelser akkurat som det passer seg på et idyllisk sted som dette. Natur og komfort møtes i dette koselige hotellet, som ligger fint til på veien som fører til isbreen. Rommene har et lite kjøkken, et dobbeltrom og et privat bad og du kan også bruke de felles grillfasilitene hotellet tilbyr.

  Les mer
 9. Dag 11 & 12: Queenstown

  Har du behov for å hvile bena etter fotturer dagen før, passer det bra at du skal sitte store deler av dagen i bilen! Etter 407 km er du fremme i Queenstown. Etter 11 dager i New Zealand vet du selvsagt at det alltid er noe nytt å se underveis. I dag kjører du langs motorveien Haast Pass, som ikke er som andre motorveier. Se fantastiske fossefall, turkise innsjøer og spennende dyreliv. Et annet høydepunkt på veien er Gibbston Valley, hvor talløse vinranker står tett i det grønne landskapet. På dag 12 kan du bli kjent med Queenstown på egen hånd eller bestille til en valgfri utflukt, og du har valget mellom to utflukter. Den første er en elegant vintur, og den andre er en safari til noen av Lord of the Rings filmlokasjoner. Du får heldigvis med deg det vakre landskapet uansett hvilken utflukt du skulle velge. Begge utfluktene varer i 5 timer.

  Lakeview

  Copthorne Hotel and Resort Lakefront

  Hotel Queenstown, New Zealand

  Dette 4-stjerners hotellet ligger som navnet tilsier, i nærheten av innsjøen, som i dette tilfellet er vakre Lake Wakatipu. Det ligger også rett ved den botaniske hagen i Queenstown. En oversikt over all den naturlige skjønnheten får du fra panoramiske Hillary's Restaurant. Ønsker du deg også litt snacks og en god drink på farten? Ta da plass på Rocks Café & Bar. Rommene har en moderne innredning, et privat bad og en balkong.

  Les mer
 10. Dag 13: Te Anau

  Dag 13 er her og etter 2 dager i Queenstown er du igjen helt klar til å sette deg i bilen og kjøre ut på den new zealandske veien. Den raskeste veien til reisemålet ditt Te Anau er ca. 183 km lang, men i dag er det absolutt verdt å ta turen innom Milford Sound. Dette fantastiske landskapet med skyhøye fjell, regnbuefossefall og speilblanke innsjøer er så vakkert at det føles som om du vandrer inn i en eventyrverden. Om du velger å vandre langs Milford Sound eller ikke, kommer du etter hvert til den lille byen Te Anau, som ligger idyllisk til ved en innsjø. Den roen og freden du opplever her er som balsam for kropp og sjel. I Te Anau, har du enda en liten overraskelse inkludert i tilbudet. Du har en billett til kortfilmen Ata Whenua in Fiordland Cinema!

  Hotel

  Kingsgate Hotel Te Anau

  Hotel Te Anau, New Zealand

  Hotellet ligger på Lake Te Anau. Innsjøens vakre omgivelser gir deg fred og ro. Sett deg ned på den panoramiske restauranten Jimmy Cook's Kiwi Kitchen, som definitivt er et must ved solnedgang! Rommene har en enkel innredning i lyse farger, og alle et privat bad.

  Les mer
 11. Dag 14: Dunedin

  På dag 14 går reisen videre denne gangen mot Dunedin, og dette blir nok en dag full av mangfold og kontraster. På den ene siden er Dunedin en livlig universitssby og New Zealands kulturelle høydepunkt. På den andre siden er det også en anledning til å få med deg litt av omgivelsenes flora og fauna. Dette er den perfekte muligheten til å se pingviner og albatrosser i sitt naturlige habitat. Det er ca. 292 km med vakre utsikter på veien til New Zealands svar på Edinburgh. Besøk for eksempel kuriositeten Baldwin Street, som antas å være verdens bratteste gate, eller ta turen til den kinesiske hagen.

  Hotel

  Mercure Dunedin Leisure Lodge

  Hotel Dunedin, New Zealand

  Dette stilige hotellet er ikke bare rett ved Dunedins botaniske hage, men har også sin egne skjønne hage. Hotellet har en restaurant McGavins, hvor du får servert internasjonal cuisine. For en smakfull aperitiff eller måltid anbefaler vi McGavins Bar. Rommene er enkelt innredet og er komfortable for ditt opphold i denne historiske byen.

  Les mer
 12. Dag 15 & 16: Christchurch

  På dag 15 ankommer du Christchurch, også kalt "garden city". Her er det mye å velge mellom av kunst, kultur og restaurantliv! Besøk for eksempel Christchurch Art Gallery Te Puna o Waiwhetu, som er et stort kunstgalleri med en stor samling av egen kunst av både lokale og internasjonale kunstnere, samt andre midlertidige utstillinger, der du kan tilbringe flere timer hvis du skulle ønske. Den botaniske hagen er virkelig en fryd for øyet med en stor samling av både lokal og eksotisk flora. Kjøp med deg en kaffe, ta med et teppe og nyt denne grønne lungen i midten av Christchurch sentrum, og stopp innom den skjønne Påfuglfontenen, Rosehagene eller Vannhagen med sine liljer og iris. Etter jordskjelvet i 2011, ble deler av byen og flere av de tradisjonsrike turistattraksjonene lagt i ruiner. Vær derfor en smule kritisk til turistguiden din. På dag 16 er det på tide å levere leiebilen og fly tilbake til Norge, etter et naturidyllisk eventyr!

  Hotel

  Ashley Hotel Christchurch

  Hotel Christchurch, New Zealand

  Dette hotellet ligger i Christchurch, og er innen gangavstand fra flere barer og restauranter. Ashley Hotel sørger for et opphold i komfortable og moderne omgivelser. Vil du utforske byen ved å sykle? Hotellet ditt tilbyr sykkelleie. Alle rommene har en king-size seng, et privat bad og moderne fasiliteter.

  Les mer
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Måltider (frokost, lunsj og middag må arrangeres på egen hånd)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per dobbeltrom
Maks 3 voksne per tremannsrom

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Parkering

Gratis ved Pauanui Pines Motor Lodge, Ibis Rotorua, Scenic Hotel Te Pania, Grand Mercure Monaco, Punakaiki Resort, Punga Grove, Mercure Dunedin Leisure Lodge, Ashley Hotel Christchurch.

Tilgjengelig ved The Quadrant for ca. 35 NZD (ca. 215 NOK) per dag.
Tilgjengelig ved Ibis Wellington for 25 NZD (ca. 150 NOK) per dag (med reservasjon fra hotellet).
Tilgjengelig ved Copthorne Lakefront Queenstown for 20 NZD (ca. 120 NOK) per dag.

Det er gratis offentlig parkering ved Kingsgate Hotel Te Anau.

Internett

Gratis WiFi i The Quadrant, Pauanui Pines Motor Lodge, Scenic Hotel Te Pania, Grand Mercure Monaco, Punakaiki Resort, Punga Grove, Mercure Dunedin Leisure Lodge, Ashley Hotel Christchurch

Mot betaling i Ibis Rotorua, Ibis Wellington (10 NZD (ca. 60 NOK) per dag), Copthorne Lakefront Queenstown (5 NZD (ca. 30 NOK) per dag)

Ikke tilgjengelig ved Kingsgate Hotel Te Anau

Reisegruppe

Dette er en individuell reise. Dersom du bestiller en reise alene, reiser du alene langs hele ruten.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Valuta og betaling

Valuta i New Zealand er New Zealand Dollar. 1 NZD er ca. 6 NOK. Det er vanlig å betale med vanlige kredittkort, og du kan ta ut penger i minibanker de fleste steder, men vi anbefaler at du gjør det i en større by.

Vær og temperaturer

I New Zealand er klimaet liknende det du finner i Norge, med fire sesonger. Sommeren er fra desember til februar, og det er da også den beste tiden å reise, da det kan være kjølig andre tider på året. På nord-øya er det varmere temperaturer enn på Sør-øya, der det er kaldt nok til å stå på ski fra juni til september, og mye regn. I nord kan det være tropisk klima, med palmer enkelte steder. Ta med klær for alle typer vær på denne reisen!

Pass-og visuminformasjon

Nordmenn trenger ikke visum før innreise til New Zealand, men må vise en gyldig returbillett. Passet må være gyldig i 6 mnd. ved hjemreise. For oppdatert informasjon se: https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/reiseinfo_newzealand/id2415533/#innreise

Helse- og vaksineinformasjon

Du trenger ingen ekstra vaksiner for å reise til New Zealand. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider: https://www.fhi.no/sv/vaksine/ for oppdatert informasjon om vaksine og helseråd før du drar.

Regler for biologisk materiale ved innreise

Merk at reglene for innføring av biologisk materiale er svært strenge ved innreise til New Zealand. Det betyr at du kan få en høy bot dersom du forsøker å ta med deg frukt, grønnsaker eller andre matvarer og biologisk materiale inn i landet.

Vilkår for leiebil

Avhengig av reisefølget ditt får du en Toyota Aygo, Opel Corsa eller liknende. 
Din leiebil er klar når du ankommer Budget Rent a Car på Auckland flyplass. Før du reiser fra Wellington til Picton, kan du leie bilen ved Interisland fergeterminal. I Picton får du din nye leiebil. På slutten av reisen, leveres den tilbake til Christchurch flyplass. 
Hovedsjåføren må ha et kredittkort registrert i sitt navn, med nok kreditt til å dekke et depositum med NZD 1000, - (ca. 650, - €). 
Hovedsjåføren må ha et gyldig internasjonalt førerkort og minst 2 års kjøreerfaring.
Leiebilen hentes med full tank, og leveres med full tank.
Hvis du henter bilen utenom ordinære åpningstider tilkommer det en avgift på NZD 50, - (ca. 300 NOK). Summen kan betales på stedet.
Hovedsjåføren må være minst 21 år gammel og maks 67 år gammel med et gyldig førerkort og pass. 
Forskrikring: Grunnleggende forsikring 
Vennligst ta med deg reisedokumentene i utskrevet form. Du kan leie et navigasjonssystem mot en avgift som betales på stedet.