Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert
 • Aktivitet inkludert

Besøk vakre Roma og utrolige Pompeii!

 • Storbyferie
 • Roma
pris fra kr 4 239
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bo 5 eller 7 netter i hjerte av Roma og bli med på en opplevelsesrik utflukt til Pompeii. Fly t/r fra Oslo, Bergen, Trondheim eller Stavanger. Pris er p.p. i rom for 2.

Reis på et langtids opphold til Roma, og bli på en spennende utflukt til historiske Pompeii! I dette tilbudet kan du virkelig kjenne på den herlige by-atmosfæren og velge mellom 5 eller 7 netter, i tillegg er det inkludert en utflukt til mystiske Pompeii. Bli kjent med Italias pulserende hovedstad og lev deg inn i den livlige atmosfæren. På denne reisen får du tid til å oppleve Romas klassiskere som Vatikanet, spanske trappen og Colosseum, i tillegg til å finne dine helt egne Roma-favoritter!

Tilbudet inkluderer:
 • 5 eller 7 netter på B&B Circus Maximus
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Roma fra Oslo, Bergen, Trondheim eller Stavanger
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Gratis WiFi
 • Utflukt til Pompeii

B&B Circus Maximus

 • Hotel
 • Roma, Italia
room

Det sentrale hotellet ligger i hjerte av Roma og er bare en 4-minutters spasertur fra Circo Massimo metrostasjon, og bare en 14-minutters spasertur fra Colosseum og ca 2 km fra Forum Romanum. Kontinental frokost blir servert hver morgen i hotellets koselig restaurant.

 • +-2
Les mer
room

Standard dobbeltrom

3 personer | Rom

De lyse og avslappende rommende har alt du trenger for et hyggelig opphold med gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV og eget bad med dusj erller badekar. Roomservice er tilgjengelig.

TravelBird tips

 • Gå deg vill! Romas fantastiske gater varierer fra små brosteinsgater store boulevarder! Ta med deg et bykort og bruk en hel dag på utforske byen til fots!
 • The Mithraeum at Circus Maximus - En av de største hemmelige mithraiske templene i Roma er skjult ved siden av den berømte Circus Maximus.
 • Porta Alchemica - En alkymistens "magiske dør" står midt i en romersk park. Mens denne "magiske døren" er kjent for romerne, er det knapt lagt merke til av turister som besøker Roma.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Utflukt til Pompeii

På reisens andre dag forlater du Roma for å utforske Pompeiis mystiske historie. På denne 13 timers ekskursjonen vil reise langs "Highway of the Sun". På veien kan du nyte den vakre utsikten over det italienske landskapet. Lunsj er inkludert etter ankomst i Pompeii. Følg deretter din lokale guide som vil ta deg gjennom en arkealogisk reise; Lær om året 79 e.Kr. og lev deg inn i antikkens historie før utbruddet. Møtestedet for utflukten er Via Giovanni, Amendola, 32. kl 7:30.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt € 3,50 p.p.p.n. som betales på hotellet
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 10:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende får en rabatt som er avhengig av reisedato.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2 år bor gratis på hotellet og betaler full på flyet.
Barn fra 3-17 får en rabatt per natt og betaler full på flyet.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er ikke tilgjengelig.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Avgift for sen innsjekking

Ved innsjekking etter kl. 22:00 må det betales et tillegg på 20 EUR i resepsjonen. I det tilfelle ta vare på kvitteringen og send den til kundeservice for refusjon.

Beliggenhet

Det sentrale hotellet ligger i hjerte av Roma og en 4-minutters spasertur fra Circo Massimo metrostasjon, og bare en 14-minutters spasertur fra Colosseum og ca 2 km fra Forum Romanum. Hotellet er ca en 25-minutters kjøretur fra flyplassen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret