Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

En uforglemmelig reise i Nepal

 • Rundreise
 • Nepal
pris fra kr 18 009
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev magiske Nepal på en rundreise på 15 netter med frokost hver morgen + 3 dager med helpensjon, utflukt med guide, transport og fly!

I en vakker symfoni av snøkledde fjelltopper, tradisjonelle landsbyer, speilblanke innsjøer, grønne daler og regnskog, ligger Nepal ved føttene av Himalaya. Bli kjent med den fortryllende kulturen, hør de mytiske legendene, og kom i harmoni i naturskjønne omgivelser. Nepal er perfekt for deg som vil oppleve noe helt nytt og eventyreren kan legge ut på en fjelltur opp i Himalayas fantastiske fjellandskap! La deg fortrylle av Nepals magi - bli med på en eventyrlig rundreise fra Kathmandu til Chitwan, Pokhara og Himalaya!

Tilbudet inkluderer:
 • 5 netter i Yatri Suites and Spa i Kathmandu med frokost
 • 2 netter i Hotel Seven Star i Chitwan med helpensjon
 • 1 natt i Sayka Guest House i Lumbini med helpensjon
 • 3 netter på Hotel Crystal Palace i Pokhara med frokost
 • Fly t/r Kathmandu (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Ved 15 netters rundreise: Mulighet for Annapurna vandring med 4 netter i hytter
 • 6 utflukter inkl. engelsktalende guide og inngangspenger (dagstur Kathmandu, dagstur Patan & Bhaktapur, aktiviteter (jeepsafari, hike, kanotur) i Chitwan National Park, dagstur Pokhara, soloppgang Sarangkot (kun ved 11 netter)
 • All transport
Ytterligere tilvalg
 • Matlagingskurs
 • Everest Mountain med fly
 • Paragliding i Pokhara
 • Fly fra Kathmandu til Chitwan og Pokhara til Kathmandu + flyplasstransport
Fortrtryllende Nepal

Nepal ligger i Himalaya, mellom India og Kina, og er etter Tibet det høyest beliggende landet i verden, med det majestetiske Mount Everest som det høyeste punktet. Takket være Himalaya er dette et av de mest populære stedene for fjellklatrere, men også naturelskere forelsker seg i dalene, speilblanke innsjøer og spektakulære landskap.
Du starter i hovedstaden Kathmandu, hele 1400 meter over havet, og reiser videre gjennom nasjonalparken og verdensarvområdet Chitwan som er berømt for sin mangfoldige flora og fauna. Her bor indisk pansarnesehorn, tiger og leopard. Du besøker flere autentiske landsbyer i Himalayas fjell og kan også velge en 4 netters ekstra fjelltur (da velger du 15 netter ved bestilling).

Under finner du reisebeskrivelsen for 11 og 15 netters rundreise. 15 netters rundreisen inkluderer ekstra 4 netter med Annapurna vandring på slutten av reisen!

Reiserute

Dag 1 - 3: Kathmandu

Dag 1: Ankomst til Kathmandu
Velkommen til hovedstaden i Nepal! På flyplassen blir du møtt av en sjåfør som tar deg med til ditt første hotell. Resten av dagen kan du bli kjent med denne fargerike byen med alle sine spennende dufter, særegne kultur og religion! I hektiske Kathmandu overnatt… Les mer

Yatri Suites & Spa  eller lignende

Dag 4 & 5: Chitwan National Park

Dag 4: Kathmandu - Chitwan National Park
På dag 4 forlater du Kathmandu og tar en tidlig buss til Chitwan National Park, Nepals første og mest populære nasjonalpark (ca.160 km, en reise på ca 6-7 timer). Underveis stopper du med et besøk til en tradisjonell Tharu-by, landsbyen Dev Ghat. Th… Les mer

Hotel Seven Star  eller lignende

Dag 6: Lumbini - Buddhas fødested

Lumbini er et veldig spesielt sted for buddhismen ettersom det er stedet der dronning Mayadevi sies å ha født Siddhartha Gautama, som senere ble Buddha. Reisen fra Chitwan til Lumbini tar ca 4-5 timer og går gjennom Terais fengslende sletter. Fremme i Lumbini kommer du til å kjenne på den fredli… Les mer

Sakya Guest House  eller lignende

Dag 7 - 9: Pokhara

På dag 7 er det på tide å reise til en populær destinasjon i Himalaya, Nepals nest største by, Pokhara. Når du får øye på den fortrollende vakre sjøen kommer du til å forstå hvorfor dette stedet har lokket besøkere så lenge. Etter innsjekking på hotellet har du kvelden fri til å bli kjent med by… Les mer

Hotel Crystal Palace  eller lignende

Dag 10 & 11: Kathmandu

På dag 10 går reisen tilbake til Kathmandu med et kort stopp i Bandipur. Totalt tar reisen ca åtte timer, og du bor deretter ytterligere to netter på samme hotell som du gjorde i begynnelsen. Pass på å få med deg det siste av hva Nepals livlige hovedstad har å tilby! Dag 12 er det på tide å dra … Les mer

Yatri Suites & Spa  eller lignende

Dag 12 - 15: Rundreisen på 15 netter: Annapurna vandring

OBS: Bestiller du rundreisen på 15 netter? Da ser din reise fra dag 9 ut som følgende:

Dag 9: Pokhara - NayaPul - Ulleri (5-6 timers vandring)
La bagasjen du ikke vil ta med deg på tur igjen på hotellet og pakk en sekk på maks 9 kg (18kg for 2 personer) fordi etter frokosten starter… Les mer

Naya Pul  eller lignende
Tilvalg på reisen

Du kan legge til følgende turer ved bestilling:

 • Workshop i nepalsk matlagning (dag 11): Lær deg å lage tradisjonelle 'Dahl Bat' med råvarer fra markedet sammen med en lokal familie.
 • Paragliding (dag 8): Sett utfor de snøkledde fjelltoppene i Pokhara med fallskjerm. På 20 minutter får du nyte utsikten over det fantastiske landskapet.
 • Fly over Mount Everest (dag 2, 3 eller 11, avhengig av været): ha verdens tak under dine føtter på en nydelig flytur over Himalaya.
 • Transportoppgradering: Oppgrader reisen fra Kathmandu til Chitwan og Pokhara til Kathmandu fra buss til fly inkl. flyplasstransport.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Visumavgift
 • Ikke nevnte utflukter
 • Tips til guide og sherpa
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Når du bestiller reisen på 15 netter, kan du kun ha med deg 9 kg (resten lar du ligge på Hotel View Point)

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Reisegruppe

I denne pakkereisen er det ikke et minimum eller maksimum antall reisende. Det vil si at det er mulighet for at du kommer til å reise alene, dersom du har bestilt reise for en person. Gruppen består av maks 6 personer. Utflukter nevnt i programmet vil finne sted uansett hvor mange deltakere det er på reisen.

Internett

Alle hoteller hoteller har WiFi, men det kan ikke garanteres i vandringshyttene.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Visum- og passinformasjon

Nordmenn trenger visum for å reise til Nepal. Passet ditt må være gyldig i 6 mnd ved utreise fra Nepal. Vennligst se Regjeringens hjemmesider for oppdatert informasjon om visum på https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/reiseinfo_nepal/id2416354/#innreise

Helse- og vaksineinformasjon

Vennligst sjekk Folkehelseinstituttets hjemmeside for informasjon om vaksiner. https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/

Valuta og betaling

Valutaen er nepalsk rupee. Du kan ta ut kontanter i minibanker i Kathmandu og Pokhara med American Express, Mastercard og Visa. Kredittkort kan også i stadig større grad brukes i butikker og på større restauranter og hoteller, men i de fleste tilfeller er det beste å ha med kontanter.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Annapurna trekking

Vil du bestille reisen for 15 netter med Annapurna vandring? Vær oppmerksom på følgende:
- Utflukten er anbefalt for deg som er i generelt god form og kan være med på dagstur på opptil 7 timer
- Du bor på enkle turisthytter med basiskomfort og fellesdusjer
- Inkludert: profesjonell guide under utflukten, 1 sherpa som kan bære maks 18 kg bagasje fordelt på 2 personer, maks 9 kg per person, transport og overnatting.
- Måltider er ikke inkludert i utflukten, men alle hyttene serverer enkel mat mot en ekstra avgift.
- Hvis du reiser alene, får du med deg en sherpa, som maks kan bære 7 kg bagasje.
- Resten av bagasjen din lar du være på hotellet i Pokhara
- Viktig å ta med: klær og sko som er tilpasset alle typer vær og sko, en ryggsekk, solbriller, hodelykt og førstehjelpsutstyr.

Fjellhyttene

Fjellhyttene har grunnleggende fasiliteter. Du bor i et rom med to enkeltsenger og bruker et fellesbad. I alle hyttene serveres det nepalske måltider og drikke mot en ekstra avgift.

Transport

Din transport deles med maks 12 personer.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret