Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Økoferie på Sicilia med ostemaking

 • Solreiser
pris fra kr 9 909
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

La deg fortrylle av vakre Sicilia på en økoferie! Bo 7, 10 eller 14 netter på Villa Dafne, en biologisk gård! Fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Sandefjord, Ålesund eller Kristiansand med leiebil. Inkl. ostesmaking og matlagingskurs! Pris er p.p. i rom for 2.

La deg forføre av Sicilias drømmeaktige landskaper, mangfoldig naturidyll og autentiske kulturopplevelser! Oppfyll drømmen om bonderomantikk og gårdsferie på den tradisjonsrike melkegården Villa Dafne. Pirr smaksløkene med italienske oster og lær å lage ekte, italiensk mat av økologiske råvarer i rolige omgivelser. Ønsker du å utforske denne nydelige øya, setter du deg i leiebilen og reiser dit du ønsker. Dette er en ferie for livsnytere!

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter i dobbeltrom på Villa Dafne
 • Kontinental frokost hver morgen
 • Fly t/r Palermo fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Sandefjord, Ålesund eller Kristiansand
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Omvisning på biogården med guide
 • Smaking av biologisk ost
 • Matlagingskurs
 • Velkomstdrink
Opplev gårdslivet på Sicilia

Villa Dafne er en biologisk melkegård som i mer enn tre generasjoner har dyrket grønnsaker og drevet dyreoppdrett med respekt for dyrene, landområdet og mennesker. Mascarella-brødrene er spesialister på osteproduksjon, og virksomheten drives på en helt bærekraftig måte for å beskytte områdets økosystem og sørge for at produktene er sunne og av topp kvalitet. Melken til Villa Dafnes kyr er perfekt for produksjon av lokale ostevarianter: tuma, primo sale, nero di Sicilia, caciocavallo, provola, fersk mozzarella og selvfølgelig den deilige ricottaen. Som gjest på gården smaker du ost, får et matlagingskurs og kan nyte det fantastiske landskapet og utsikten over de naturidylliske omgivelsene.

Villa Dafne

 • Hotel
 • Province of Palermo, Italia
pool

Villa Dafne er en ekte familiedrevet gård og ble startet på 90-tallet av Antonio Mascarella, og drives i dag av hans sønner. Gården er omgitt av vakre sicilianske omgivelser og fortryllende landskap. Gårdshotellet tilbyr hesteridning og sykler, matlagingskurs og fotturer i flott natur, for her har du hele 4000 m2 å boltre deg på. Ta deg en svømmetur og nyt solen i svømmebassenget (åpent fra april til september), som ligger utendørs. Spis lunsj eller middag i restauranten med lokale delikatesser eller en deilig, lokal vin i baren. Her får du servert en kontinental frokost hver dag, før ditt sicilianske eventyr begynner. Du nyter i tillegg gratis WiFi og gratis parkering. Villa Dafne er drevet med en filosofi om å drive gården på en bærekraftig måte, og kombinere teknologi og tradisjon på en måte som respekterer mennesker, naturen og dyr.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +3
Les mer
bathroom

Standard dobbelt/tvillingrom

2 personer | Rom

Rommet ditt er innredet i varme farger med tradisjonelle tremøbler og hvite murvegger. Her har du aircondition, en safe, en minibar, TV, telefon, WiFi, privat bad med hårføner og toalettartikler.

Tips til omgivelsene

Benytt muligheten til å utforske gårdens vakre omgivelser:

 • Er du glad i vinsmaking, ligger Tasca D'Almeria ca. 20 km fra gårdshotellet. Her kan du bli med på vinsmaking og omvisning på gården, og nyter ekte siciliansk gjestfrihet.
 • Baglio di Panetto er en annen vingård som passer bedre som en dagstur, ca 80 km unna hotellet. Dette er en organisk vingård med gjesterom og en restaurant. Her er det også mulighet for smaking av organisk vin og en omvisning på gården. Merk at du må si ifra at du kommer på forhånd.
 • Sicilias hovedstad Palermo ligger ca 75 km unna hotellet og tilbyr en blanding av bysantinske mosaikker, arabiske kupler og freskomalerier. Dette er en by i sentrum av den antikke verden, et sted hvor souklignende markeder er blandet med barokkirker og gotiske palasser. Med Italias største operahus, livlige gater og restaurantliv, er denne byen perfekt for en dagstur og kulturopplevelser.
 • Gå ikke glipp av Farmer's Market som holdes i diverse sicilianske byer flere ganger i uken. Smak ferske, lokale delikatesser fra forskjellige gårder på markedet, som er en motvekt til supermarkedene. Her støtter du lokalsamfunnet ved å kjøpe med deg noe godt. Villa Dafne stiller selvsagt med sine gode, ferske oster.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn (0-10 år) per rom.

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-3 år bor gratis på hotellet
Barn 4-10 år får 50% rabatt på hotellet
Barn 11-17 år regnes som voksne

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Svømmebassenget åpningstider

Svømmebassenget er åpent fra april til september, fra 10 til 19.

Beliggenhet

Villa Dafne ligger 80 km fra Palermo flyplass, og det tar ca. 1 time og 40 min å kjøre fra flyplassen til hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret