Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert

Opplev storslåtte St. Petersburg

 • Storbyferie
 • Sankt Petersburg
pris fra kr 4 699
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bli med på et kulturelt eventyr til praktfulle St. Petersburg. Bo 4, 5, eller 6 netter på sentrale Hotel ibis Saint Petersburg med frokost hver morgen. Reisen inkluderer fly t/r fra Kristiansand, Ålesund, Stavanger, Tromsø, Trondheim, Sandefjord, Oslo, Kristiansand, Bergen eller Haugesund. Pris er p.p. i rom for to.

Vakre avenyer, storslåtte palasser, historiske kanaler og et hav av kulturskatter, du har kommet til St. Petersburg. Et enestående mystisk maleri i slående farger. Russlands nest største by ble i 2016 æret med den mest prestisjefylte prisen innenfor turisme, nemlig World Travel Award. St. Petersburg har blitt belønnet med tittelen "Verdens kulturhovedstad", og det er lett å forstå hvorfor med en gang man setter fot i sentrum. St. Petersburg tilbyr en storbyopplevelse i verdensklasse!

Tilbudet inkluderer:
 • 4, 5 eller 6 netter Hotel ibis Saint Petersburg
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r fra Kristiansand, Ålesund, Stavanger, Tromsø, Trondheim, Sandefjord, Oslo, Kristiansand, Bergen eller Haugesund
 • Privat transport mellom flyplass og hotell
St. Petersburg, en by av kunst, kreativitet og kultur!

St. Petersburg er hjem til verdens største og eldste museum, The Hermitage, som var det tidligere Vinterpalasset. Det praktfulle palasset var fra 1732 til 1917 det offisielle hjemmet til den russiske monarken. St. Petersburg er i tillegg hjem til tidløse poeter og berømte forfattere som Nekrasov og Turgenev, og klassiske komponister som Nikolai Rimsky-Korsakov, Boris Tischenko og Sergei Slonimsky. I århundrer har den vakre byen vært inspirasjon for kreative mesterverk.

Ibis Saint Petersburg Centre

 • Hotel
 • Sankt Petersburg, Russland
Hotellobby

Ditt moderne hotell ligger i hjerte av St. Petersburg, 400 meter fra Nevski Prospekt og togstasjonen Moskovsky Station. Fra hotellet kan du lett nå flere av byens severdigheter, blant annet historiske Hermitage (ca. 4 km fra hotellet), som er verdens største museum for kunst og kultur. Hotellet har kostnadsfri WiFi og frokosten serveres i en rustikk middelhavsrestaurant. Hotellet har en bar og en resepsjon som er åpen 24 timer i døgnet.

 • +-2
Les mer
Room

Dobbeltrom 4 netter

2 personer | Rom

De behagelige rommene har klimaanlegg, satellitt-TV og et skrivebord. De private badene er utstyrt med hårføner og kostnadsfrie toalettartikler.

TravelBird Tips!

 • "The Church on Spilled Blood" - med sin utrolige domer og nesten uvirkelige mosaikker, denne ekstraordinære bygningen like ved Nevsky Prospekt ble bygget tidlig på 1900-tallet på stedet av 1881-mordet på tsar Alexander II.
 • Peter and Paul Fortress - Denne spektakulære festningen ble bygget i 1703 og er en av de første bygningene som ble oppført i St Petersburg, inkludert den barokke Peter og Paul-katedralen, som er det siste hvilestedet for nesten alle Russlands pre-revolusjonære ledere, fra Peter den store og videre.
 • Mariinsky Theatre - Mariinsky-teatret ble først åpnet i 1860, og har lenge vært en av verdens mest berømte arenaer for ballett og opera. På den samme scenen hadde Prokofiev og Tchaikovsky sine premierer.
 • Russian Museum - Mens State Hermitage viser kunst fra hele verden, konsentrerer det russiske museet seg om hjemmelagde mesterverk. Åpent siden 1898, museet inneholder alt fra prisløse religiøse ikoner til verk av anerkjente kunstnere som Kandinsky.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Visum
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn (opptil 12 år per rom)

Barnerabatt

Barn får en varierende rabatt avhengig av alder og reisedato.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Visum - og passinformasjon

Du må ha visum for reiser til Russland. Fra 1. januar 2017 kan du søke om visum til Russland på ambassadens nettside: http://www.norway.mid.ru/visa_01.html
Kontakt Russlands ambassade for mer informasjon. For mer informasjon se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Du er selv ansvarlig for å undersøke dette.

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Asia. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Beliggenhet

Ibis Saint Petersburg Centre ligger i hjertet av St. Petersburg sentrum på Ligovsky Avenue.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret