Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Aktivitet inkludert
 • Reiseguide inkludert

Berlin ringer julen inn

 • Storbyferie
 • Berlin
pris fra kr 8 109
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

2, 3 eller 4 netter på flotte Hotel Catalonia Berlin Mitte med frokost og velkomstdrink i hjertet av Berlin. Guidet julemarked tur og fly t/r!

Fra slutten av November blir Berlin forvandlet fra en fantastisk og levende storby, til en glitrende og stemningsfull juleby. Lev deg inn de tyske julefortellingene som står skrevet i eventyrbøkene og la deg beundre av den historiske tyske julepynten. En lokal guide vil ta deg med på en reise gjennom Berlins glade julemarkeder. Bli fortryllet av de magiske markedene som lyser opp byen, og nyt den unike av tradisjonell glühwein. Velkommen til julebparadiset, Berlin.

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter i dobbeltrom på Hotel Catalonia Berlin Mitte****
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Berlin (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Guidet omvisning på Berlins beste julemarkeder
 • Velkomstdrink
Berlin

Man forbinder Berlin med koselige brune puber, gode bakerier og hippe småbutikker. Med byens rike keizerhistorie, barokke arkitektur og krigshistorie fungerer byen omtrent som et levende museum. I dag er Berlin en av Europas mest moderne byer, hele året rundt skinner byen av kreativitet med kunst og kultur rundt alle hjørner, nedlagte fabrikker har blitt omgjort til vakre gallerier og gamle herberger til hippe barer. Med hotell i sentrale Mitte bor du tett på flere av Berlins historiske høydepunkter; Brandenburger Tor, Reichstag, Checkpoint Charlie, Alexanderplatz og Potsdamer Platz.

Hotel Catalonia Berlin Mitte

 • Hotel
 • Berlin, Tyskland
bar

Catalonia Berlin Mitte ligger sentralt i Mitte, rett foran Heinrich-Heine-Str. T-banestasjon, og innen 10 minutters gange fra Berlins viktigste severdigheter. Hoteller tilbyr gratis Wi-Fi på alle områder, og et helt nytt treningsstudio og en liten badstue. Du er velkommen til å nyte en drink i Catalonia-cocktailbar, eller et måltid i Kunstwerk-restauranten, som har en terrasse på gårdsplassen. Frokost er tilgjengelig hver morgen, og i helgene kan nytes til kl. 12.00. På Catalonia Berlin Mitte finner du en døgnåpen resepsjon og en felles stue. Hotellet har en unik livsstil sjarm og er dekorert med graffiti av Berlin kunstnere. Gjester vil bli forsynt med PressReader-programmet, som gir deg fri tilgang til et bredt spekter av internasjonale aviser og blader.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +4
Les mer
double room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Rommene er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, WiFi, flatskjerm-TV med satellittkanaler og aircondition. De private badene har gratis toalettartikler og hårføner. Rommene inkluderer i tillegg skrivebord, safe og minibar.

Din guide tar deg med på en julereise

 • Se julemarkedene rundt Kaiser Wilhelm Memorial Church i hjertet av gamle Vest-Berlin; Vandre langs markeder i middelalderbyen Spandau; Og topp turen med det vakre barokke julemarkedet på eventyrslottet, Charlottenburg Palace. Mens dere går fra marked til marked, vil din guide fortelle deg om alle de store severdighetene dere passerer på veien.
 • Turen varer i ca 4 timer, og begynner ved Restaurant Weihenstephaner, ved siden av Hackescher Markt kl 14:00.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Andre TravelBird julefavoritter!

Julemarkedet på Alexanderplatz - Like ved det ikoniske TV tårnet, finner du Europas største julemarked med over 5000 julelys. Dette er å gå direkte inn i en julefortelling med nydelige trehytter med julepynt, julebakst, glassblåsere og mye mer. Julemarkedet på Alexanderplatz er åpner vanligvis 21 November.

Winter World på Potsdamer Platz - Fra tidlig November kan du oppleve et adrenalinfylt vinter-rush midt i byen. Her kan du gå på skøyter og skli ned verdens største toboggan sklie. I tillegg til det finner du flere snø aktiviteter midt i mellom skyskraperne. Åpner vanligvis i begynnelsen av November.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne + 1 barn opptil 11 år per rom.

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-1 år bor gratis på hotellet
Barn 2-11 år bor gratis på hotellet og betaler ekstra for frokost
Barn 12-17 år regnes som voksne

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Beliggenhet

Hotellet ligger i hjertet av Berlin, perfekt beliggenhet for sightseeing. Det er også undergrunnsstasjon rett rundt hjørnet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret