• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

La deg fortrylle på rundreise i Brasil

 • Rundreise
 • 12, 13, 15 eller 16 netter
 • Brasil
pris fra kr 16 439
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Fargerike Brasil utfolder sin skjønnhet på en opplevelsesrik rundreise på enten 11 eller 14 netter inkludert frokost, utflukter, transport og fly.

Bem vindo ao Brasil! Opplev livlige og ikoniske Rio de Janeiro, den magiske utsikten over fossefallene Foz do Iguaçu, den koloniale kystbyen Paraty og paradisøya Ilha Grande med sine kritthvite strender. La deg fortrylle av landets naturlige skjønnhet, de imponerende strendene, lidenskapelige brasilianerne i karnevalmodus og et pulserende storbyliv - se noe av det beste Brasil har å by på!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter i Rio de Janeiro
 • 3 netter i Foz do Iguaçu
 • 3 netter i Paraty
 • 2 netter i Ilha Grande (eller 5 netter dersom du velger reisen på 14 netter)
 • Frokost hver dag
 • Fly t/r Rio de Janeiro (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Utflukt på sykkel i Rio de Janeiro på dag 2 med guide (ekskl. transport)
 • Utflukt til den argentinske siden av Iguaçu Falls på dag 5 med guide og transport
 • Utflukt til den brasilianske siden av Iguaçu Falls på dag 6 med guide og transport
 • Fergebillett mellom Angra dos Reis og Ilha Grande
 • Transport t/r mellom flyplass og hoteller samt mellom hoteller og utflukter på 5. og 6. dag
 • Innenlandsfly fra Rio de Janeiro til Foz do Iguaçu
 • Innenlandsfly fra Foz do Iguaçu til São Paulo
Ytterligere tilvalg
 • Gran Aventura båttur Iguazu Falls
 • Helikoptertur Iguazu Falls
 • Heldagsomvisning i Rio de Janeiro
 • Heldagsbåttur i seilbåt ved Paraty
Dette opplever du:

På denne nøye sammensatte reisen får du med deg noen av Brasils høydepunkter! Tenk Kristusstauen i Rio de Janeiro, naturvidunderet Foz do Iguaçu, kyststedet Paraty og øya Ilha Grande. Her nyter du deilige temperaturer og sol fra blå himmel. Du bor 3 netter i Rio de Janeiro, 3 netter ved Foz do Iguaçu, 3 netter i Paraty og 2 netter på Ilha Grande. Dersom du ønsker noen netter til i øyparadiset Ilha Grande, kan du kjøpe 14 netters reisen ved bestilling, og nyte 3 ekstra netter ved de vakre strendene, og nyte det avslappende øylivet til det fulle!

Reiserute

Dag 1: Rio de Janeiro

Din rundreise starter i Rio de Janeiro — metropolen som huser over 6 millioner mennesker. Her tilbringer du de neste 3 nettene.Ved ankomst til flyplassen blir du hentet av en lokal guide, som tar deg med til hotellet ditt, og resten av ettermiddagen kan du bruke som du vil — kanskje du kan bli m… Les mer

Mirador Rio Copacabana Hotel  eller lignende

Dag 2 & 3: Rio de Janeiro på sykkel

På dag 2 skal du på din første inkluderte utflukt, nemlig en guidet sykkeltur gjennom Rio. Sammen med en lokal guide sykler du langs Copacabana-stranden og i kvartalene Lagoa og Botafogo. Turen starter kl. 09.00, men vær oppmerksom på at du selv må sørge for transport til startpunktet. Turen var… Les mer

Mirador Rio Copacabana Hotel  eller lignende

Dag 4: Iguaçu-fossefallene

På dag 4 forlater du den pulserende storbystemningen i Rio de Janeiro og drar videre til Brasils fantastiske og frodige natur. Du flyr med innenlandsfly til Foz do Iguaçu, og møtes på flyplassen av din sjåfør, som vil kjøre deg til hotellet. Resten av dagen kan du gjøre hva du vil. Foz do Iguaçu… Les mer

Foz Plaza Hotel - Rua Marechal Deodoro - Centro  eller lignende

Dag 5: Nyt naturskjønnhet fra Argentina-siden

På dag 5 begynner du med å utforske den argentinske siden av fossefallene. Utflukten til de spektakulære begynner kl. 09.00, hvor du blir hentet på hotellet av din private guide. Iguaçu-fossefallene består av nesten 300 fossefall fordelt over 2½ km i lengden og 82 meter i høyden. Gled deg til å… Les mer

Foz Plaza Hotel - Rua Marechal Deodoro - Centro  eller lignende

Dag 6: Beundre panoramautsikten fra Brasil-siden

På dag 6 er det tid for å gå på oppdagelse på den brasilianske siden. Du blir hentet kl. 09.00 på hotellet og kjørt til den brasilianske siden av fossefallene av din private guide. Selv om størstedelen av parken ligger i Argentina, kan Brasil være stolt av å ha den beste utsikten, her har du nem… Les mer

Foz Plaza Hotel - Rua Marechal Deodoro - Centro  eller lignende

Dag 7 - 9: Paraty

På dag 7 er det på tide å reise til de flotte strendene i Paraty! Du flyr til São Paulo, hvor du blir kjørt de siste 270 km til ditt hotell i Paraty. Byen ligger i den sørligste delen av delstaten Rio på Costa Verde, og her ser det ut som tiden har stått stille. Omgitt av fjell, jungler, fossef… Les mer

Pousada do Príncipe - Avenida Roberto Silveira - Centro  eller lignende

Dag 10 - 12: Ilha Grande

På dag 10 når du reisens siste mål: Ilha Grande, hvor du tilbringer de siste 2 nettene av din rundreise (eller de siste fem nettene, hvis du har bestilt 14 netter).

Der er ingen minibanker på denne paradisiske øya, så husk å ta ut kontanter i Paraty til oppholdets siste dager.

Les mer

Recreio da Praia  eller lignende
Valgfrie utflukter

Ønsker du å få med deg så mye som mulig? Du kan legge til en av disse valgfrie utflukter på turen:

 • Heldagstur til Rio de Janeiro: Gled deg til en spennende dag i Rio de Janeiro, hvor din engelsktalende guide vil føre deg til byens viktigste severdigheter, som den 38 meter høye kristusstatuen Cristo Redentor (Kristus-frelseren) på toppen av Corcovado-fjellet. Du tar kabelbanen opp, og får lov til å nyte den fantastiske utsikten over den vakre storbyen. Du starter kl. 09.00 om morgenen og er hjemme i 17-tiden. Turen varer omkring 8 timer med frokost inkludert, og foregår på reisens 3. dag.
 • Gran Aventura båttur ved Iguaçu Falls: Kom helt tett på de brusende fossefallene med en seiltur. Turen varer omkring 30 min og foregår på reisens 5. eller 6. dag. Dette er for deg som setter pris på action!
 • Helikoptertur over Iguaçu Falls: Opplev de spektakulære fossefallene fra luften! Flyturen varer omkring 10 minutter og foregår på reisens 5. eller 6. dag.
 • Heldagstur til Paraty i en seilbåt: Denne seilturen langs kysten fører deg forbi regionens ikke mindre enn 65 småøyer. Underveis på den guidede seilturen får du mulighet til å snorkle og svømme i det azurblå havet. Du starter kl. 11.00 om formiddagen. Turen varer omkring 6 timer og foregår på reisens 8. dag.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom hotellet og startpunktet for sykkelturen i Rio de Janeiro på dag 2
 • Måltider utenom frokost
 • Inngangspenger til Foz do Iguaçu, som betales på stedet (ca. 400 NOK tilsammen per person)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Dobbeltrom: Maks. 3 voksne

Barnerabatt og rabatt på en 3. voksen

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-12 år får en varierende rabatt avhengig av alder og reisedato
En 3.person fra 13 år avhengig av reisedato

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Reisegruppe

På denne rundreisen kan du både komme til å reise alene, og du kan komme til å reise sammen med en gruppe. Dette avhenger av antall bestillinger på den gitte dato.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Pass- og visuminformasjon

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til den Brasil.

Helse - og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste og polio før du reiser til Brasil. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Vær og temperaturer

Sommeren i Brasil tilsvarer vår vinter og det er varmest i februar med et gjennomsnitt på 28 grader og kaldest i juli med et gjennomsnitt på 21 grader. Stedene du skal reise til nyter tropiske temperaturer hele året.

Valuta og betaling

Du betaler med Real (flertall relais), og 1 real tilsvarer 2,8 NOK. Du kan bruke VISA eller Mastercard til å ta ut penger i minibanker, som du finner i byer og turiststeder. Det er mest vanlig å betale med kontanter i restauranter og butikker.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret