Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Privat luksus på paradisiske Maldivene

 • Solreiser
pris fra kr 50 849
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Unn deg en velfortjent 5-stjerners ferie på vakre Maldivene. Bo 7, 10 eller 14 netter i en luksusvilla med helpensjon. Inkl. transport og fly t/r!

Ditt eget personlige paradis, Maldivene er en barfot drøm av kritthvite strender, azurblått hav og svaiende palmer. Kjenn den prisløse følelsen av å stå i fløyelsmyk sand mens en mild, tropisk bris kysser deg på kinnet. Med det krystallklare Indiske hav som hage kan du glemme alt av bekymringer og hverdagsstress. På denne reisen bor du i en liten og luksuriøs strandvilla med helpensjon (frokost, lunsj og middag). Dette øyparadiset er en naturlig skjønnhet som skiller seg ut fra resten av verden, la drømmen om tropiske oaser og blå laguner bli en virkelighet!

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter på Dhigufaru Island Resort
 • Helpensjon
 • Fly t/r Maldivene (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport mellom flyplass og hotell
Maldivene

Maldivene er en gruppe av ca. 1190 paradisiske øyer, perfekt plassert i Det Indiske Hav. Med en gjennomsnitts temperatur på 28 varmegrader året rundt, er Maldivene det perfekte tropiske reisemålet. Maldivene garanterer rike naturopplevelser og spennende eventyr. Oppdag den fargerike verden under havet og prøv deg på dykking eller snorkling, skjem deg bort med barfot luksus, kulinariske gleder, late dager og pleiende spabehandlinger. Bli kjent med Maldivenes varme kultur og hyggelige mennesker.

Dhigufaru Island Resort*****

 • Hotel
 • Baa Atoll, Maldivene
island and pool

Velkommen til en 5-stjerners strandresort i verdensklasse. Du bor i din egen, luksuriøse strandvilla og eiendommen av Dhigufaru tilbyr et utendørsbasseng som er åpent hele året rundt, i tillegg til et pittoresk privat strandområde. Anlegget tilbyr både spa og vannsporter, og gjestene kan nyte måltider i den kulinariske restauranten, Athiri Restaurant. Resorten er omgitt av tropisk natur, fargerike blomster, kritthvit sand, perfekte palmer og krystallklart vann. I tillegg til at du nyter et opphold med helpensjon (frokost, lunsj og middag), kan du også bestille spabehandlinger på stedet. Resepsjonen har åpent 24 i døgnet, og gratis WiFi er tilgjengelig.

 • +-2
Les mer
beach villa

Strandvilla

Snakk om luksus! Du vil bo i din egen strandvilla. Hver villa har en egen privat hage med solsenger og utsikt over stranden. Du vil finne en idyllisk blå lagune utenfor soverommet ditt.
Villaen er ikke mindre luksuriøs på innsiden, med en kingsize seng og eksklusive møbler. Villaene er i tillegg utstyrt med flatskjerm, telefon, skrivebord, safe, minibar og te- og kaffekoker. Villaens elegante bad har et flott badekar og en dusj, toalett og silkemyke håndklær. Din private hage er også utstyrt med en forfriskende utendørs dusj.

TravelBird Tips!

Maldivene er en drøm! Sørg for å:

 • Leve deg inn i det rike naturreservatet under vann, anerkjent av UNESCO. Maldivene er kjent for sitt ekstremt unike marineliv, så gå ikke glipp av denne sjansen! Foretrekker du å se havets kongerike fra overflaten istedenfor? Ta en guidet båtutflukt! Med et undervannsverden i særklasse, kan du se alt fra søte delfiner til vakre korallrev.
 • Overrask din kjære med en piknik til en av de ubebodde og urørte øyene. Resepsjonen på resorten kan hjelpe deg med å organisere dette.
 • Ta en tur til Maldivenes enestående hovedstad Male. Byen er kjent for sine historiske moskeer og fargerike bygninger. Nasjonalmuseet, i Sultan Park, viser gjenstander og gamle skatter fra sultans troner. Besøk også Hukuru Miskiiy, en spektakulær moske fra 1600-tallet bygget av korallstein.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn per rom (opptil 11 år)

Barnerabatt

Barn opptil 11 år får en varierende rabatt avhengig av alder og reisedato.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Visum- og passinformasjon

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Maldivenel. Kontakt Maldivenes konsulat i Norge for mer informasjon: Hammerbakken 30
1352 Kolsås, Norge, (+47) 932 32 130. liv@mantareiser.no

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Maldivene. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Beliggenhet

Dhigufaruvinagandu ligger i Baa Atoll regionen 29 km fra Dharavandhoo, Baa Atol.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret