Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Drømmeferie og velvære i Curaçao

 • Solreiser
 • 8, 11 eller 15 netter
 • Willemstad
pris fra kr 15 789
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev en magisk verden i Karibien! Bo 7, 10 eller 14 netter på 4-stjerners spahotell med frokost, 1 gratis introduksjonsdykk, fly t/r og transport.

Legg stress og bekymringer på hyllen, pakk kofferten med solhatt og sandaler, og bli med til en paradisisk drøm. Her venter vakre palmer, krystallklart vann og fløyelsmyk sand. På denne reisen bor du på et 4* spahotell, med den karibiske verden for din føtter. Bli kjent med Curaçaos lystige og harmoniske toner som er fargelagt av korallrev, eksotiske dyr, tropiske blomster, kontrastrik arkitektur og azurblått hav.

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter i deluxerom eller egen villa på ACOYA Curacao Resort Villas & Spa****
 • Frokost hver morgen (mulighet for å oppgradere til halvpensjon)
 • Fly t/r Curaçao (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • Et gratis introduksjonsdykk per person
 • Daglig shuttleservice til Mambo Beach, Willemstad sentrum og Vreugdenhill supermarket
 • Entré og solstoler på Madero Ocean Club
Eksotiske Curaçao

Velkommen til perlen av Karibien. Curaçao er den perfekte destinasjonen for eventyrlystne livsnytere og naturelskere. Fordyp deg i det trollbindende landskapet, snorkle i det magiske, turkise havet, skjem deg bort med velvære eller koble av med en god bok under et palmetre på den myke puddersanden.

Krever du kulturelle og historiske eventyr, ta et besøk til verdens mest fargerike by, Willemstad. Curaçaos historiske hovedstad er en lett blanding av idyllisk nederlandsk kolonial arkitektur og karibisk karakter. Nyt en cocktail på en av byens livlige barer og føl rytmen av det karibiske livet. Bli kjent med den fascinerende byen, som har fått flere av sine pittoreske gater listet på UNESCOs verdensarvsliste.

ACOYA Hotel Suites & Villas

 • Hotel
 • Willemstad, Curaçao
pool

Dette hyggelige hotellet ligger rundt en vakker tropisk, innsjø og gir deg en nydelig utsikt over vannet. Hotellet er nærme severdighetene Handel og Hato Caves. I tillegg er du nærme Willemstad City og den berømte Queen Emma Bridge. På feriestedet, får du tilgang til utendørsbasseng med bassengbar, to restauranter, gratis Wi-Fi og en 30 minutters massasje i velværeområdet. Hver dag tilbys gratis transport til Mambo Beach (1,3 km unna), Willem sentrum (4 km) og Vreugdenhill supermarked (1,8 km).

 • +6
Les mer
Deluxe kamer

Deluxerom

Bo svært komfortabelt i en hyggelig mini villa med to soverom, innredet med en king size-seng i hvert rom. Villaen har et fullt utstyrt kjøkken med mikrobølgeovn, komfyr og kjøleskap og kaffetrakter. Du har også aircondition, gratis Wi-Fi, TV og eget bad.

Villa

Villa med 2 soverom

De store deluxerommene er innredet med en king size-seng, TV, air condition, kjøleskap, kaffetrakter, brødrister, gratis Wi-Fi og eget bad og terrasse.

TravelBirds Curaçao-favoritter!

 • DEN LOKALE FOLKEFAVORITTEN: Old Market - Dette er et ekte og autentisk karibisk Curacao spisested. Den låvelignende strukturen sjarmerer med sine piknikbord og trestoler. Her kan du nyte og lære om Curaçao-matlaging. Spesialiteter som blant annet gresskarpannekaker, kaktuspai og eksotiske fiskegryter venter på å bli utforsket. Maten her er velsmakende, billig og helt autentisk.
 • NATUR: Til tross for strandens 38 paradisiske strender, bør du også besøke Curacaos eksotiske innlandsnatur: Christoffel National Park - Et av naturens mesterverk som sprer seg over 1800 hektar er godt bevart. Reservatet er dannet av tre gamle plantasjer, inkludert Savonetplantasjen (nå det utmerkede Savonet-museet). Parken har to kjøreruter og åtte turstier, som gir en rekke perspektiver av øyas landskap, flora og fauna.
 • KULTUR: Museum Kura Hulanda - Her finner du en fantastisk samling av kunst og gjenstander fra Vest-Afrika - inkludert en fascinerende skulpturhage - som viser den betydelige afrikanske påvirkningen på karibisk kultur. Museet forteller også historier om kolonitiden.
Acoya Curacao Resort - Gavekort

Bytur til Willemstad og området rundt ved bestilling mellom 25. mars - 8. april (utflukten tar sted på tirsdager og torsdager - reisende bestemmer foretrukket dag ved ankomst på resorten)

Resort rabatt-kuponger til 1000 USD per rom per opphold. Kupongene kan brukes på spabehandlinger, oppgradering av rom, middag, leiebil, utflukter og mer i løpet av oppholdet. Det er ikke mulig å bruke alle kupongene på samme tjeneste. Her er noen eksempler:
Spa - opp til 200 USD (maks. en kupong per behandling)
Romantisk middag - opp til 50 USD per par (en middag per opphold)
Leiebil - opp til 100 USD (maks 50 USD for leiebil 4-7 dager)
Utflukter - opp til 50 USD (en kupong på 25 USD per person)
Oppgradering av rom - opp til 200 USD (avhengig av tilgjengelighet)

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt ca. kr 14 Per person per natt
 • Depositum på 350$ USD
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 12:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Deluxerom: Maks 2 voksne og 1 barn under 2 år per rom.
Villa med 2 soverom: Minst 2 og maks 4 voksne, + 1 barn under 2 år.

Barnerabatt

Barn får en varierende rabatt avhengig av alder og reisedato.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Visum- og passinformasjon

Merk at visum kreves ikke for norske statsborgere. Alle som reiser til land utenfor Schengen må ha et gyldig pass, som oftest må dette være gyldig i 6 måneder etter hjemkomst. Merk også at du må kan bli bedt om å vise til at du har en gyldig billett for hjemreisen. For mer informasjon se https://www.regjeringen.no/

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A og B, difteri, stivkrampe, kikhoste og polio, samt gulfeber før du reiser til Curaçao. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider https://www.fhi.no/ for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Depositum

Et depositum på 350$ må betales ved ankomst.

Beliggenhet

Hotellet ligger nærme berømte Mambo Beach (1,3 km unna), Willem sentrum (4 km) og Vreugdenhill supermarked (1,8 km).

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret