• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Drømmeferie og velvære i Curaçao

Solreiser 8, 11 eller 15 netter Willemstad

per person fra kr 12 859
basert på 2 personer

Opplev en magisk verden i Karibien! Bo 7, 10 eller 14 netter på 4-stjerners spahotell med frokost, velkomstdrink, 1 gratis massasje, og fly t/r fra Ålesund, Kristiansand, Trondheim, Bergen, Oslo Gardermoen og Sandefjord Torp, og transport mellom flyplass og hotell. Pris er p.p i rom for to.

Legg stress og bekymringer på hyllen, pakk kofferten med solhatt og sandaler, og bli med til en paradisisk drøm. Her venter vakre palmer, krystallklart vann og fløyelsmyk sand. På denne reisen bor du på et 4* spahotell, med den karibiske verden for din føtter. Bli kjent med Curaçaos lystige og harmoniske toner som er fargelagt av korallrev, eksotiske dyr, tropiske blomster, kontrastrik arkitektur og azurblått hav.

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter i deluxerom eller egen villa på ACOYA Hotel Suites & Villa****
 • Frokost hver morgen (mulighet for å oppgradere til halvpensjon)
 • Fly t/r Curaçao fra Ålesund, Kristiansand, Trondheim, Bergen, Oslo Gardermoen og Sandefjord Torp
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • 1 x gratis massasje per person i Lotus Spa and Wellness Centre
 • Daglig shuttleservice til Mambo Beach, Willemstad sentrum og Vreugdenhill supermarket
 • Entré og solstoler på Madero Ocean Club
Eksotiske Curaçao

Velkommen til perlen av Karibien. Curaçao er den perfekte destinasjonen for eventyrlystne livsnytere og naturelskere. Fordyp deg i det trollbindende landskapet, snorkle i det magiske, turkise havet, skjem deg bort med velvære eller koble av med en god bok under et palmetre på den myke puddersanden.

Krever du kulturelle og historiske eventyr, ta et besøk til verdens mest fargerike by, Willemstad. Curaçaos historiske hovedstad er en lett blanding av idyllisk nederlandsk kolonial arkitektur og karibisk karakter. Nyt en cocktail på en av byens livlige barer og føl rytmen av det karibiske livet. Bli kjent med den fascinerende byen, som har fått flere av sine pittoreske gater listet på UNESCOs verdensarvsliste.

ACOYA Hotel Suites & Villas

Hotel Willemstad, Curaçao
pool

Dette hyggelige hotellet ligger rundt en vakker tropisk, innsjø og gir deg en nydelig utsikt over vannet. Hotellet er nærme severdighetene Handel og Hato Caves. I tillegg er du nærme Willemstad City og den berømte Queen Emma Bridge. På feriestedet, får du tilgang til utendørsbasseng med bassengbar, to restauranter, gratis Wi-Fi og en 30 minutters massasje i velværeområdet. Hver dag tilbys gratis transport til Mambo Beach (1,3 km unna), Willem sentrum (4 km) og Vreugdenhill supermarked (1,8 km).

Les mer
Deluxe kamer

Deluxerom

2 personer | Rom

Bo svært komfortabelt i en hyggelig mini villa med to soverom, innredet med en king size-seng i hvert rom. Villaen har et fullt utstyrt kjøkken med mikrobølgeovn, komfyr og kjøleskap og kaffetrakter. Du har også aircondition, gratis Wi-Fi, TV og eget bad.

Villa

Villa med 2 soverom

4 personer | Villa

De store deluxerommene er innredet med en king size-seng, TV, air condition, kjøleskap, kaffetrakter, brødrister, gratis Wi-Fi og eget bad og terrasse.

TravelBirds Curaçao-favoritter!

 • DEN LOKALE FOLKEFAVORITTEN:
 • Old Market - Dette er et ekte og autentisk karibisk Curacao spisested. Den låvelignende strukturen sjarmerer med sine piknikbord og trestoler. Her kan du nyte og lære om Curaçao-matlaging. Spesialiteter som blant annet gresskarpannekaker, kaktuspai og eksotiske fiskegryter venter på å bli utforsket. Maten her er velsmakende, billig og helt autentisk.
 • NATUR
 • Til tross for strandens 38 paradisiske strender, bør du også besøke Curacaos eksotiske innlandsnatur: Christoffel National Park - Et av naturens mesterverk som sprer seg over 1800 hektar er godt bevart. Reservatet er dannet av tre gamle plantasjer, inkludert Savonetplantasjen (nå det utmerkede Savonet-museet). Parken har to kjøreruter og åtte turstier, som gir en rekke perspektiver av øyas landskap, flora og fauna.
 • KULTUR
 • Museum Kura Hulanda - Her finner du en fantastisk samling av kunst og gjenstander fra Vest-Afrika - inkludert en fascinerende skulpturhage - som viser den betydelige afrikanske påvirkningen på karibisk kultur. Museet forteller også historier om kolonitiden.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 12:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Deluxerom: Maks 2 voksne og 1 barn under 2 år per rom.
Villa med 2 soverom: Minst 2 og maks 4 voksne, + 1 barn under 2 år.

Barnerabatt

Barn får en varierende rabatt avhengig av alder og reisedato.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Visum- og passinformasjon

Merk at visum kreves ikke for norske statsborgere. Alle som reiser til land utenfor Schengen må ha et gyldig pass, som oftest må dette være gyldig i 6 måneder etter hjemkomst. Merk også at du må kan bli bedt om å vise til at du har en gyldig billett for hjemreisen. For mer informasjon se https://www.regjeringen.no/

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A og B, difteri, stivkrampe, kikhoste og polio, samt gulfeber før du reiser til Curaçao. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider https://www.fhi.no/ for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Renovasjon fra 27. til 31 okt.

Fra 27. til 31. oktober vil spaområdet, lekeområdet og arrangementsenteret være lukket for renovasjon. I disse dagene vil det gå oftere buss til Madero Beach Club.

Beliggenhet

Hotellet ligger nærme berømte Mambo Beach (1,3 km unna), Willem sentrum (4 km) og Vreugdenhill supermarked (1,8 km).