Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Juleeventyr i storslåtte New York!

 • Storbyferie
 • New York
pris fra kr 15 849
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev New York i sin magiske førjulsdrakt! Bo 4, 5 eller 7 netter på glitrende Manhatten, og stå opp til en god frokost hver morgen. Fra hotellet har du gangavstand til Wall Street og et mangfold av andre New York-klassikere. Denne pakken inkluderer fly t/r fra Oslo Gardermoen, Trondheim, Sandefjord Torp, Bergen eller Stavanger. Pris er p.p. i rom for 2.

Julen i New York er akkurat det alle juledrømmer er laget av. Tusenvis av lys skinner opp byens travle julegater, og snødekket i Central Park glitrer som tusen krystaller under den klare stjernehimmelen. Elegante juledekorasjoner pynter avenyer mellom skyskraperne og stemningsfulle julesanger setter sang på byen. De klassiske "avis og hot dog" kioskene lyses opp med julelys, røde sløyfer og mistletoe. Folk står på skøyter under det imponerende juletreet ved Rockefeller Center, mens toppen Empire State Building glimter i alle julens farger. Alt dette og mye mer gjør New York til det klassiske juleeventyret. Unn deg en fortryllende julereise i år!

Tilbudet inkluderer:
 • 4, 5 eller 7 netter på Holiday Inn Manhattan Financial District
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r New York fra Oslo Gardermoen, Trondheim, Sandefjord Torp, Bergen eller Stavanger
 • Turistskatt
New York: En julefortelling

Det var 23. November i 1987 at the Pogues først ga ut singelen som skulle bli en tidløs juleklassiker. Irsk-amerikansk "Fairytale of New York" skrevet av Jem Finer og Shane MacGowan har for mange blitt et symbol på julen. Den ikoniske musikkvideoen viser magiske Manhatten og Central Park i juletider, mens Shane MacGowan og Kirsty MacColl synger om julebyen New York fra en mørk whiskeybar. Lag ditt helt eget New York eventyr og opplev førsjultiden i New York: Shop på Bloomingdales, spis en Manhatten bagel, nyt vakre juledekorasjoner og spaser på Broadway, mens the Pouges synger juler inn.

Holiday Inn Manhattan Financial District

 • Hotel
 • New York, USA
Holiday Inn Manhattan Financial District

I hjertet av nedre Manhatten og i gangavstand til Wall Street, 9/11 monumentet og flere av New Yorks mest populære attraksjoner, ligger verdens høyeste Holiday Inn hotell. Holiday Inn Manhattan Financial District er et behagelig 4-stjerners hotell med alle de fasilitetene du måtte behøve for et minneverdig opphold i verdens beste storby. Her finner du blant annet et døgnåpent treningsstudio, concierge-service og WiFi. Nyt utsikten fra 50. etasje og unn deg selv et bedre måltid på hotellets St. George Restaurant.

 • +-4
Les mer
Holiday Inn Manhattan Financial District ROOM

King Standard

2 personer | Rom

Selv om du er i byen som aldri sover skal du selv sove som en kongelig under ditt opphold i New York. Du innlosjeres på et King Standard-rom med skrivebord, skap, klimaanlegg, telefon, TV med over 80 kanaler og eget bad med hårføner og badekar. Du sover godt på din madrass som selvsagt kommer i stor, amerikansk størrelse. Før du starter dagen med en rikholdig frokost i hotellets restaurant kan du slappe av og lese dagens avis, som leveres på rommet uten ekstra kostnader. På rommet er det også mulig å lage seg en kopp te eller kaffe.

Standard 2 doble senger

4 personer | Rom

Selv om du er i byen som aldri sover skal du selv sove som en kongelig under ditt opphold i New York. Du innlosjeres på et King Standard-rom med skrivebord, skap, klimaanlegg, telefon, TV med over 80 kanaler og eget bad med hårføner og badekar. Du sover godt på din madrass som selvsagt kommer i stor, amerikansk størrelse. Før du starter dagen med en rikholdig frokost i hotellets restaurant kan du slappe av og lese dagens avis, som leveres på rommet uten ekstra kostnader. På rommet er det også mulig å lage seg en kopp te eller kaffe. Dette rommet har 2 doble senger.

Juletips!

Vi elsker New York i juletider, blant våre favoritter er:

 • Bryant Park's Winter Village, som ligger i nærheten av ditt hotell, er et av de mest idylliske julemarkedene. Markedet åpner allerede fra 29. oktober og varer til 3. januar. Omgitt av snødekkede trær, finner du en skøytebane og et julemarked som tilbyr klær, smykker, juledekorasjoner og amerikansk julemat.
 • Nyttårsfeiringen på selveste Times Square! Tradisjonen som startet for over 100 år siden i 1907 er hvert år, en spektakulær feiring som starter fra kl 18 med live show fordelt på to scener. Fyrverkeriet vil komme i over 3000 glitrende nyanser!
 • Grand Central Holiday Fair er et koselig innendørsmarked med over 76 forskjellige boder. Markedet er åpent fra 14. november til 24. desember, og er det perfekte stedet for unike julegaver.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Visum- og passinformasjon

Merk at du må fylle inn et ESTA-skjema for å besøke USA. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter avreisedato fra USA.

Vennligst merk at dersom du er fra Sudan, Somalia, Iran, Yemen, Syria eller Libya, vennligst sjekk med Utenriksdepartementet om du har tillatelse til å reise til USA, før du bestiller en reise

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot difteri, stivkrampe, kikhoste og polio før du reiser til USA. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er tilgjengelig mot betaling.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Større grupper

Reiser du med større grupper? Kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet!

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Når du har mottatt dine reisedokumenter, vennligst trykk på de blå lenkene under “Dine reisedokumenter” for å skrive dem ut.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 48 timer etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Sentralt på nedre Manhattan finner du Holiday Inn Manhattan Financial District. Herfra kan du lett spasere til Ground Zero (9/11 monumentet), Wall Street og flere av New Yorks kjente landemerker. Det er heller ikke langt til Battery Park og havnen hvor du tar deg over til Ellis Island og avlegger selveste Frihetsgudinnen et besøk.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret