Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Opplev den praktfullle Amalfikysten

 • Solreiser
 • Ravello
pris fra kr 7 289
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Unn deg unik ferie ved Italias vakre Amalfikyst. På denne 7- eller 14 netters lange reisen har du leiebil under hele oppholdet, slik at du kan oppleve alt av Amalfikystens historiske og naturlige skjønnhet. Pakken inkluderer i tillegg frokost, 2 utflukter arrangert av hotellet og fly t/r fra Tromsø, Ålesund, Kristiansand, Trondheim, Bergen, Oslo eller Stavanger. Pris er p.p. i rom for 2.

Amalfikysten er et verdenseksempel på enestående middelhavslandskap. Hele kysten er listet på UNESCOs verdensarvsliste og omtalt som Italias rustikke diamant. Ta inn det nydelige synet av bratte fjell som stuper opp fra kystens blå hav, lett drysset med sitrontrær og pastellfargede hus. Fra du stiger av flyplassen i Roma, kan du allerede plukke opp leiebilen, så da er det bare til å og lene seg tilbake, sette på roadtrip musikken og starte reisen som tar deg gjennom noen av verdens vakreste fjell- og kystlandskap!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 14 netter på Hotel Graal
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Roma fra Tromsø, Ålesund, Kristiansand, Trondheim, Bergen, Oslo eller Stavanger
 • Leiebil under hele oppholdet
 • 1x velkomstdrink og lokal ostesmaking
 • 1x valgfri utflukt hver lørdag med guide rundt Ravello (fra 22. mai til 30. oktober)
 • 1x valgfri utflukt hver mandag med guide Ravello- Valle delle - Ferriere- (fra 22. mai til 30. oktober)
Ravello - en landsby å forelske seg i!

Du bor i idylliske Ravello som ligger 365 meter over det tyrrhenske havet ved Amalfikysten. Den rustikke fjellandsbyen er hjem til den berømte eiendommen Villa Rufolo fra 1300-tallet og middelalderske Villa Cimbron med sine historiske hager og spektakulære utsikt. Den lille landsbyperlen er også kjent for sine årlige sommerfestivaler, Ravello Festivalen. Denne kultur- og musikkfestivalen har blitt holdt hvert år siden 1953. Ravellos sommerfestival er kjent som Wagner Festivalen, og har blitt oppkalt etter den tyske komponisten Richard Wagner og hans enorme kjærlighet for Ravello i 1880.

Hotel Graal

 • Hotel
 • Ravello, Italia
Pool

Dette eksklusive hotellet ligger høyt over Middelhavet og tilbyr en spektakulær utsikt over kysten. Hotellet er bare en 3-minutters spasertur fra Villa Rufolo fra 1200-tallet og 12 km fra Grotta dello Smeraldo-hulen. En kostnadsfri frokostbuffé serveres i en flott restaurant med panoramautsikt over sjøen. Hotellets interiør er utsmykket med fargerike fliser og bjelke tak. Du finner også en eksklusiv restaurant og en bar på hotellets eiendom. Andre fasiliteter inkluderer et stort sesongbasert utendørsbasseng, parkering på stedet (mot en avgift) og gratis WiFi.

 • +1
Les mer
Bed

Dobbeltrom

2 personer | Rom

De lyse dobbeltrommene er dekorert med flislagt gulv og antikke møbler, rommene har balkong med utsikt, gratis Wi-Fi, flatskjerm-T, minibar og eget bad.

Bedroom

Superior dobbeltrom

2 personer | Rom

De store superior dobbeltrommene er dekorert med flislagt gulv og antikke møbler, rommene har balkong med utsikt over havet, gratis Wi-Fi, flatskjerm-T, minibar og eget bad. Noen av superior rommene har et privat jacuzzi.

Tips med leiebilen

Du leiebil under hele oppholdet, så mulighetene for å oppdage historiske severdigheter, naturens ville skjønnhet og kulturskatter er uendelige! Noen av våre absolutt favoritter er:

 • Babel - Den lokale folkefavoritten. En liten delikafé med en kompakt meny av småretter og snacks. Fra Campanian salumi (charcuterie) og oster, til bruschetta, polenta og kreative salater med kombinasjoner som sitron eller appelsin med geitost og kastanje honning. Babel har også et utmerket utvalg av lokale viner, myk jazzmusikk på lydanlegget. pluss et unikt utvalg av stilige, håndlagede keramikk produkter til salgs. Både kunst og mat på denne stemningsfulle kaféen er laget av lokale råvarer.
 • Cattedrale di Sant’Andrea - Denne praktfulle katedralen er en blanding av arkitektoniske stiler. Først og fremst er Amalfi-katedralen et av de sterke bevisene på byens fortid som en maritim supermakt fra det 11. århundre. Mellom 10.00 og 17.00 er også inngangen til historiske Chiostro del Paradiso, klosteret fra 1200-tallet åpent. Store deler av katedralen dateres helt tilbake til begynnelsen av det 10. århundre.
 • Soul & Fish - er uten tvil et av de beste spisestedene på vannkanten ved Marina Grande. Nyt stranden og restaurantens shack-chic interiør med et glass lokal prosecco. Fortap deg i spennende retter som Caponatina og imponerende risottoer.
2 valgfrie utflukter

Hotellet arrangerer 2 valgfrie og guidede utflukter til fots hver mandag og hver lørdag.

-Lørdag: Tur rundt Ravello. Lengde 4 km, varighet 2,30 timer, start: 10:00 Ravello (Piazza Vescovado)
-Mandag: Trekkingtur fra Ravello - Valle delle Ferriere. Lengde 6 km, 3, 45 timer, start: 10:00 Ravello (Piazza Vescovado)

For begge turene anbefaler vi komfortabelt fottøy.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuelt turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 5 år per rom.

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne
Barn 0-1 år bor gratis på hotellet
Barn 2-5 år betaler et tillegg på 15€ per natt
Barn fra 6 år regnes som voksne og betaler full pris

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er tilgjengelig mot en kostnad

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Beliggenhet

Hotellet ligger i den idylliske landsbyen Ravello. Fra flyplassen i Roma tar det ca. 3, 15 timer å kjøre til Ravello.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret