Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Baltikums perle gir deg julestemning

 • Storbyferie
 • Tallinn
pris fra kr 3 409
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Unn deg en idyllisk førjulstid i vintervakre Tallinn. Bo på et flott og sentralt 4* hotell med frokost hver morgen, nyt en velkomstdrink ved ankomst og fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Molde, Harstad, Tromsø eller Haugesund. Pris er p.p. i rom for 2.

Få byer er like vintervakre som Tallinn. Som en julefortelling fra gamledager, der snødekket legger seg over middelalderske tårn og smale brosteins gater. Lukten av grantrær og julebakst kjennes rundt hele byen, og du kan rusle rundt med lyden av gamle julesanger som bakgrunnsmusikk. Det var akkurat her i Tallin at det første juletreet ble tent. La deg fortrylle av Tallinns romantiske julegater, knitrende julemarkeder, og ikke minst fantastiske (og svært rimelige) juleshopping.

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter på PK Ilmarine Hotel Tallinn
 • Frokost hver morgen
 • Fly (t/r) Tallinn fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Molde, Harstad, Tromsø eller Haugesund
 • Velkomstdrink
 • Fri tilgang til hotellets treningsstudio
Det berømte juletreet i Tallinn

Visste du at Tallinn var den aller første byen som pyntet treet? Allerede i 1441 ble et juletre reist, tent og pyntet, på akkurat det samme torget som du finner treet idag. Fra så tidlig som i november kan besøkende komme og gi sine julehilsener under det frodige juletreet på Rådhusplassen. Tallinns juletre har alltid en historie å fortelle, det blir valgt hvert år gjennom en folkekonkurranse, der vinneren har funnet Estlands vakreste grantre.

PK Ilmarine Hotel

 • Hotel
 • Tallinn, Estland
Ilmarine Hotel Tallinn

PK Ilmarine Hotel er et sjarmerende hotell som tilbyr 105 rom midt i Tallinns gamleby. På hotellet finner du restauranten Wiegand hvor du kan nyte et bedre måltid laget av ferske råvarer. I restauranten får du med dette tilbudet 20% rabatt på a la carte menyen og 3 flasker vin for prisen av 2 så etter en lang dag med sightseeing kan du nyte et herremåltid og et herlig glass vin. Du har også mulighet til å ta en frisk cocktail i den koselige baren. Som gjest på PK Ilmarine kan du benytte deg av treningsstudioet eller unne deg selv en behandling på Beauty Salon Angel's Rose (mot en ekstra kostnad).

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +7
Les mer
Bedroom - PK Ilmarine Room Tallinn

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Du blir innlosjert på et 19 m2 stort hotellrom som er smakfullt innredet med klassiske møbler og lyse farger. Rommet er utstyrt med en dobbelseng eller to enkeltsenger, et skrivebord, lenestol, samt eget bad med hårføner. På rommet har du også gratis WiFi-tilkobling.

Enkeltrom

1 personer | Rom

Du blir innlosjert på et stort enkeltrom som er smakfullt innredet med klassiske møbler og lyse farger. Rommet er utstyrt med en enkeltseng, et skrivebord, lenestol, samt eget bad med hårføner. På rommet har du også gratis WiFi-tilkobling.

TravelBirds tips!

I Tallinn kan du finne julemarkeder fra 17. November og utover. Noen av våre julefavoritter i Tallinn er:

 • Det største julemarkedet finner du midt på Tallinn torget. Markedet åpner fredag 18. November og har åpent til 07. Januar. Her står det kjente, store treet, omringet av små boder som tilbyr alt fra juledelikatesser, kunst og håndlagede smykker.
 • Jõulujazz, julejazzfestival (25. november - 13. desember): Julejazz i Tallinn har blitt organisert helt siden 1990 og er en absolutt førjulsklassiker. Det organiseres av Jazzkaar, Baltikums største jazzfestival. De ulike konsertene har et variert program og holdes i kirker, på klubber og konsertsaler.
 • Prøv den estiske julematen: fantastiske smaker av estisk mat er et must under ditt besøk til Tallinn. Estisk mat, tradisjonell eller moderne, endres gjennom året, og hver sesong har sine egne unike smaker. Vinteren bringer en rekke ferske og varme retter. På en ekte estisk julemiddag finner du saltet kjøtt (sült på estisk), rødbetsalat, sild, ovnsbakte poteter, svinekjøtt, surkål, julebrød, svart pudding med syltet gresskar og lingonbær syltetøy.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Personopplysninger

Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

PK Ilmarine er et sjarmerende hotell i Tallins gamleby. Herfra er du kun få minutter unna fergeterminalen, togstasjonen og byens shoppingområde.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret