Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Tog inkludert
 • Aktivitet inkludert

Kulinarisk eventyr gjennom Italia!

 • Opplevelse
 • Italia
pris fra kr 10 589
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bli med på en fantastisk mat- og opplevelsesreise gjennom Italia! Du bor 2 netter i Venezia med vin-og markedsutflukt, 2 netter i Bologna med matopplevelser, og 3 netter i Roma hvor du vil lære å lage ekte, italiensk pasta. Reisen inkluderer togbilletter fra Venezia til Bologna, og fra Bologna til Roma, og fly fra Tromsø, Ålesund. Stavanger, Trondheim, Bergen, Oslo eller Kristiansand. Pris er p.p. i rom for 2.

Elsker du det autentiske, Italienske kjøkkenet? På denne reisen, nøye satt sammen av våre Italia-eksperter, vil du fordype deg i smakene av både det tradisjonelle og det moderne Italienske kjøkkenet. Samtidig kan du leve deg inn i historiske gater, nyte atomsfæren og oppleve den lidenskapelige kulturen, by for by. Reisen starter i vakre Venezia, fortsetter til enestående Bologna og avslutter i antikkens Roma. Gled deg til en unik italiensk opplevelse!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter i dobbeltrom på Palazzo Contarini della Porta di Ferro i Venezia
 • 2 netter i dobbeltrom på Millenn Hotel i Bologna
 • 3 netter i dobbeltrom på Smooth Hotel Rome Termini i Roma
 • Frokost hver morgen
 • Fly til Venezia fra Tromsø, Ålesund. Stavanger, Trondheim, Bergen, Oslo eller Kristiansand, retur fra Roma
 • Rialto Marked og Vin-tur i Venezia
 • Guidet mat- og omvisning i Bologna
 • Pastakurs og middag i Roma
 • Togbilletter Venezia-Bologna-Roma
 • Gratis WiFi
Reiserute

Dag 1: Velkommen til kulinariske Venezia

I dag setter du deg på flyet til vakre Venezia! Forbered deg på romantisk arkitektur, mystiske kanaler og kulinariske gleder i massevis! Etter at du har sjekket inn på hotellet, kan du begi deg ut på oppdagelse i byen som består av 120 små øyer. Hundrevis av idylliske broer binder byen sammen, d… Les mer

Palazzo Contarini della Porta di Ferro

Dag 2: Venezias gater, markeder, mat og vin!

Dagen i dag byr på et paradis for matentusiaster! På denne 4-timers turen vil en lokal ekspert ta deg med til byens matmarked, restauranter, historiske severdigheter, og de beste Bacari-barene hvor du kan smake på utsøkte viner og fremtredende cicchetti-retter. Din lokale guide vil slippe deg he… Les mer

Dag 3: Fra Venezia til Bologna

Velkommen til enestående, Bologna. Den historiske byen er prisbelønnet for sin rike gastronomiske kultur. Det var akkurat her ragù, (mer kjent som bolognese saus), ble først konstruert. Byens kulinariske perler varierer fra sofistikerte 5-stjerners restauranter til fantastisk 2€ gatemat.
F… Les mer

Millenn Hotel

Dag 4: Bolognas høydepunkter og kulinariske gleder

I dag vil du få utforske et av Bolognas eldste matmarkeder med en lokal guide. Guiden vil også ta deg med til de mest tradisjonelle matbutikkene, drevet av familier i flere generasjoner. Lær om historien, kulturen og arkitekturen, som gjør byens middelaldermarked så unikt. Under denne turen vil … Les mer

Dag 5: Evige Roma

Etter 2 netter i Bologna, takker du for deg, og hopper på toget som tar deg videre til italias flotte hovedstad. Romas pulserende atmosfære vil gi deg en ny energi som du kan leve på, gjennom hele den norske høsten og vinteren. Trendy og tidløs, det er med god grunn at byen bærer navnet "de… Les mer

Dag 6 - 8: Matkurs og middag på en romersk takterasse

På dag seks venter nye kulinariske gleder! I dag vil du endelig få lære og lage et ekte italiensk pastamåltid fra bunnen av! På denne utflukten tar du inn følelsen av å være en lokal romer. En italiensk kokk, ønsker deg velkommen til sitt private loft og du lærer deg hvordan du lager pasta - sam… Les mer

Smooth Hotel Rome Termini
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellene.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for barn

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

Alle hotellene har gratis WiFi

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen di

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Transport

Reisen inkluder fly t/r og togtransport fra Venezia til Bologna og Bologna til Roma. Du vil få tilsendt all nødvendig informasjon om togtidene og billettene i dine reisedokumenter.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret