Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Tog inkludert
 • Aktivitet inkludert

Kulinarisk eventyr gjennom Italia!

Opplevelse 7 netter Italia

per person fra kr 10 589
basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bli med på en fantastisk mat- og opplevelsesreise gjennom Italia! Du bor 2 netter i Venezia med vin-og markedsutflukt, 2 netter i Bologna med matopplevelser, og 3 netter i Roma hvor du vil lære å lage ekte, italiensk pasta. Reisen inkluderer togbilletter fra Venezia til Bologna, og fra Bologna til Roma, og fly fra Tromsø, Ålesund. Stavanger, Trondheim, Bergen, Oslo eller Kristiansand. Pris er p.p. i rom for 2.

Elsker du det autentiske, Italienske kjøkkenet? På denne reisen, nøye satt sammen av våre Italia-eksperter, vil du fordype deg i smakene av både det tradisjonelle og det moderne Italienske kjøkkenet. Samtidig kan du leve deg inn i historiske gater, nyte atomsfæren og oppleve den lidenskapelige kulturen, by for by. Reisen starter i vakre Venezia, fortsetter til enestående Bologna og avslutter i antikkens Roma. Gled deg til en unik italiensk opplevelse!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter i dobbeltrom på Palazzo Contarini della Porta di Ferro i Venezia
 • 2 netter i dobbeltrom på Millenn Hotel i Bologna
 • 3 netter i dobbeltrom på Smooth Hotel Rome Termini i Roma
 • Frokost hver morgen
 • Fly til Venezia fra Tromsø, Ålesund. Stavanger, Trondheim, Bergen, Oslo eller Kristiansand, retur fra Roma
 • Rialto Marked og Vin-tur i Venezia
 • Guidet mat- og omvisning i Bologna
 • Pastakurs og middag i Roma
 • Togbilletter Venezia-Bologna-Roma
 • Gratis WiFi
 1. Dag 1: Velkommen til kulinariske Venezia

  I dag setter du deg på flyet til vakre Venezia! Forbered deg på romantisk arkitektur, mystiske kanaler og kulinariske gleder i massevis! Etter at du har sjekket inn på hotellet, kan du begi deg ut på oppdagelse i byen som består av 120 små øyer. Hundrevis av idylliske broer binder byen sammen, de to mest berømte broene er den vakre Rialto broen fra 1588 og den beryktede "sukkenes bro" fra 1602.
  Du kan allerede nå fortape deg i det autentiske, venetianske kjøkkenet. Venezia, ligger vakkert til i Veneto regionen, og på grunn av regionens ekspansive geografi, sammen med den venetianske historien, tilbyr denne delen av Nord-Italia et av landets mest fargerike og varierte kjøkken. Naturlige råvarer fra havet til foten av alpene og de frodige slettene i Emlia Romagna beriker det venetianske kjøkkenet et mangfold av forskjellige nyanser. Mens du er i Venezia, anbefaler vi å prøve de himmelske Veneszia-rettene: Scampi alla veneziana, Pincia, Caparossoi a scota deo og Risi e bisi.

  Hotel

  Palazzo Contarini della Porta di Ferro

  Hotel Metropolitan City of Venice, Italia

  Du bor i et historisk palass fra 1300-tallet, kun 900 meter fra Piazza San Marco. Du kommer sikkert til å bli inspirert til å oppdage byens severdigheter! Her finner du en vakker hage, en gammel venetiansk innredning med krystallkroner fra Murano samt en enestående utsikt over San Francesco-kanalen. I denne luksuriøse atmosfæren og med dette sentrale beliggenhet kan du umiddelbart dykke ned i det venetianske livet og oppdage byens unike skjønnhet.

  Les mer
 2. Dag 2: Venezias gater, markeder, mat og vin!

  Dagen i dag byr på et paradis for matentusiaster! På denne 4-timers turen vil en lokal ekspert ta deg med til byens matmarked, restauranter, historiske severdigheter, og de beste Bacari-barene hvor du kan smake på utsøkte viner og fremtredende cicchetti-retter. Din lokale guide vil slippe deg helt inn til Venezias hjerterot. Den smakfulle turen starter fra Campo San Giacometto, et historisk torg som har bevart sitt opprinnelige utseende siden middelalderen. Du vil besøke markeder med fersk frukt, grønnsaker, fiskeretter og mye mer. Du vil få muligheten til å prøve Venezias versjon av tapas, og nyte smaken av lokal ost, deilig pasta og sjømat, mens du lærer mer om Venezias flotte kultur. Turen inkluderer lunsj og guidet omvisning, og avsluttes ved Campo San Giovanni e Paolo ca kl. 15.

 3. Dag 3: Fra Venezia til Bologna

  Velkommen til enestående, Bologna. Den historiske byen er prisbelønnet for sin rike gastronomiske kultur. Det var akkurat her ragù, (mer kjent som bolognese saus), ble først konstruert. Byens kulinariske perler varierer fra sofistikerte 5-stjerners restauranter til fantastisk 2€ gatemat.
  Folk som har en spesiell interesse innenfor gastronomi og akademisk historie, har i lang tid besøkt Bologna, men selv om byen er en historisk og autentisk italiensk skjønnhet, er den fortsatt nokså uoppdaget for den store turistmassen, når det er sagt, er det kanskje bare snakk om noen få år til, før turismen boomer (med god grunn) her også.
  Middelalderske Bologna er en nydelig labyrint av fargerik arkitektur, idylliske gater og vakre piazzaer, omringet av Emlia Romagnas frodige åser, preget av livlig nord italiensk kultur. Byen er hjem til det eldste universitetet i Europa, bygget i 1088. Bologna er en by å forelske seg i!
  Togturen fra Venezia Santa Lucia til Bologna Centrale tar ca 1,5 timer. Du vil få all nødvendig informasjon om tidspunkter og avreise i bestillingsbekreftelsen.

  Hotel Millenn - façade

  Millenn Hotel

  Hotel Bologna, Italia

  Dette avslappede hotellet ligger i en koselig rød mursteinsbygning, 5 minutters gange fra Bologna sentralstasjon. Du er nærme flere historiske severdigheter og trivelige gater. Towers of Bologna, som dateres tilbake til det 12. århundre, ligger 1,6 km unna. De klassiske rommene og suitene har mørke tremøbler, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV og minibar. Romservice er tilgjengelig, hotellet har en gratis frokostbuffé og en minimalistisk bar

  Les mer
 4. Dag 4: Bolognas høydepunkter og kulinariske gleder

  I dag vil du få utforske et av Bolognas eldste matmarkeder med en lokal guide. Guiden vil også ta deg med til de mest tradisjonelle matbutikkene, drevet av familier i flere generasjoner. Lær om historien, kulturen og arkitekturen, som gjør byens middelaldermarked så unikt. Under denne turen vil du nyte en rekke spesialiteter og delikatesser, som har sikret Bolognas rykte som Italias gastronomiske hovedstad.
  Denne 3,5-timers matturen tilbyr 5 autentiske smaksprøver på et mangfold av steder. I tillegg til matmarkedet vil du bli introdusert til Bolognas eldste bakeri, et pasta-laboratorium, byens beste gelatosjapoe og en gammeldags sjokoladefabrikk. Fortap deg i ferskpresset i olivenolje, rike oster, fantastiske søtsaker og edle dråper fra regionens vingårder. Sammen med guiden og en liten gruppe vil få se byens historiske høydepunkter som Piazza Maggiore, Neptune fontenen, St. Petronio Basilica, Archiginnasio Palace, bytårnene, det gamle universitetet og mye mer!

 5. Dag 5: Evige Roma

  Etter 2 netter i Bologna, takker du for deg, og hopper på toget som tar deg videre til italias flotte hovedstad. Romas pulserende atmosfære vil gi deg en ny energi som du kan leve på, gjennom hele den norske høsten og vinteren. Trendy og tidløs, det er med god grunn at byen bærer navnet "den evige by". Se de historiske klassikerne som Colosseum og verdens minste stat Vatikanet. Store deler av Romas arkitektur er hele 2000 år gamle. Spaser blant romantiske fontener, smale brosteinsgater, rustikke murhus, søte kafeer og uendelige kulturskatter! Du vil elske å tilbringe dine tre siste netter på denne reisen i antikkens hjerte.

 6. Dag 6 - 8: Matkurs og middag på en romersk takterasse

  På dag seks venter nye kulinariske gleder! I dag vil du endelig få lære og lage et ekte italiensk pastamåltid fra bunnen av! På denne utflukten tar du inn følelsen av å være en lokal romer. En italiensk kokk, ønsker deg velkommen til sitt private loft og du lærer deg hvordan du lager pasta - samtidig som du nyter rike viner, oster og italiensk snacks. Deretter kan du nyte middagen dere har laget sammen på en vakker, privat takterrasse i sentrale Roma.
  Med små grupper på bare 14 personer eller færre (og noen få glass vin) blir dette mer som middag med venner enn et tradisjonelt matlagingskurs. Det er ingenting som et hjemmelaget italiensk måltid, spesielt når det er tilberedt med hjelp av en profesjonell kokk. Du møter kokken i hans nydelige loftleilighet i Roma sentrum, og du vil bli møtt med prosecco og snacks, den perfekte aperitivo for å få kvelden din startet!
  Dag 7 og 8 kan du selv utforske den evige byen, nyt byparkene, gå deg vill i gatene, og spis enda litt til!

  Hotel

  Smooth Hotel Rome Termini

  Hotel Roma, Italia

  En av de beste karakterene ved dette designerhotellet er den unge, moderne følelsen, blandet inn de historiske gatene. Dette elegante hotellet ligger en 5-minutters spasertur fra t-banestasjonen Castro Pretorio, 2 km fra Spansketrappen og 4 km fra både Colosseum og Trevifontenen. Se moderne rommene har gratis Wi-Fi og flatskjerm-TV med satellittkanaler, samt minibar, kaffetrakter og skrivebord. I frokostsalen venter en deilig buffet hver morgen med både søte og salte elementer fra kaker, frukt, egg, ristet brød og mange andre smakfulle elementer.

  • +3
  Les mer
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellene.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for barn

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

Alle hotellene har gratis WiFi

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen di

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Transport

Reisen inkluder fly t/r og togtransport fra Venezia til Bologna og Bologna til Roma. Du vil få tilsendt all nødvendig informasjon om togtidene og billettene i dine reisedokumenter.

Beliggenhet

Hotellet ligger kun 900 meter fra Piazza San Marco.