Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Eksotisk storbyferie: 5*-hotell i Marrakesh

 • Storbyferie
 • Marrakech
pris fra kr 4 969
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Unn deg en storbyferie i Marrakesh på 5* Adam Park Marrakech Hotel & Spa i 4/5/7 netter med frokost, inkludert transport og fly.

Opplev kontrasten mellom pulserende Marrakesh og luksus i et 5-stjerners hotell og spa! Nyt noen uforglemmelige dager i en av verdens mest fargerike og sjarmerende byer. Avdekk den rike historien, utforsk den fortryllende ørkenen og nyt ditt luksuriøse opphold - føl deg som en kongelig i Marokko!

Tilbudet inkluderer:
 • 4, 5 eller 7 netter på Adam Park Marrakech Hotel & Spa*****
 • Daglig frokost
 • Fly t/r Marrakesh (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Ytterligere tilvalg
 • Ourika-dalen med lunsj (uten guide)
 • Utflukt til Essaouria
 • Utflukt til Ouzoud uten guide
 • Middag Chez Ali
 • Marrakech byomvisning (med lunsj) med guide
 • Kamelridning
Magiske Marrakesh

Marrakesh er en livlig og spennende by med mange fargerike severdigheter, kaotiske bylyder og fristende lukter som venter på deg til å se og oppdage. Besøk det imponerende området Djemaa El-Fna på reisen din, hvor du oppdager gatekunstnere, slangetemmere og markedsboder. Hvis du vil trekke deg bort fra menneskemengdene bør du få med deg det fascinerende museet Musee de Marrakech, der du kan se utstillinger av tradisjonell kunst og kultur og lære om byens rike historie. Museet ligger i bygningen som en gang var Mnebhi Palace.

Så enten du går deg vill i fargerike markeder i bydelene, blir mett på deilige marokkanske retter eller beundrer de mest populære monumentene som Koutoubia Mosque eller Bahia Palace, er du rett og slett nødt til å forelske deg i Marrakesh!

Adam Park Marrakech Hotel & Spa

 • Hotel
 • Marrakech, Marokko
Hotel

Denne luksuriøse 5-stjerners hotell- og sparesorten er det perfekte stedet for å slappe av når du ikke oppdager Marrakesh sine små gater og livlige markeder. Du kan se frem til å senke pulsen med en drink ved siden av bassenget eller ta et svalende bad. For deg som liker å holde deg i form mens du er på ferie, finner du her også et treningsstudio. Ditt opphold på Adam Park Marrakech Hotel & Spa er inkl. frokost og hvis du ønsker å spise middag ved hotellet, har du hele fire forskjellige restauranter å velge mellom. Blant disse finner du Sidibibi, som serverer tradisjonelle marokkanske retter, og italiensk-inspirerte Traviata, for deg som helst ønsker pizza eller pasta. Gratis WiFi er også tilgjengelig på hotellet.

 • +5
Les mer
Room

Dobbeltrom

De komfortable og romslige dobbeltrommene har en tradisjonell innredning med alt du trenger for å slappe av og ta en pause fra den livlige byen. Rommene har privat bad med dusj, og har også TV, telefon, gratis WiFi og aircondition.

Spennende utflukter!

Følgende turer kan legges til ved bestilling:

 • Foretrekker du en guidet omvisning i Marrakesh? På denne turen besøker du de viktigste severdighetene i byen. Guide og lunsj er inkludert. Se pris på bestillingssiden.
 • Oppdag den vakre kystbyen Essaouira. inkludert transport. Den ligger på Atlanterhavskysten, og du kan smake fersk marokkansk sjømat såvel som å beundre den gamle havnen. Denne utflukten varer en hel dag og du vil bli hentet fra hotellet kl 07:00 og kommer tilbake kl 18:00. Se pris på bestillingssiden.
 • Nyt en uforglemmelig kveld med Fantasia Chez Ali Marrakech Show & middag. Dette er inkl. en god marokkansk middag mens du blir underholdt av magedans, flammesvelging og spektakulære akrobater. Se pris på bestillingssiden.
 • Tilfredsstill nysgjerrigheten med en kameltur: Kamelturen er et 90 minutters eventyr i ørkenen utenfor Marrakesh. Turen varer totalt 3 timer med transport til og fra ørkenen. Se pris på bestillingssiden.
 • Kun en times kjøretur fra byen i Atlasfjellene ligger den vakre Ourika Valley. Her gjør du en guidet tur og ser Berber-kvinner som jobber med produksjon av arganolje. Deretter kjører du gjennom vakre fjelloverganger , gamle landsbyer og ved Oukaimeden Valley til Asni-dalen (kjent for sine mange frukttrær). Beundre fosser og fantastisk utsikt over snødekte topper - og bli kjent med de lokale innbyggerne. Lunsj i et typisk Berber-hus er inkludert i prisen. Turen varer fra kl. 10:00 til kl. 16:00. Se pris på bestillingssiden.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt: ca. kr 25 per per person per natt, betales i lokal valuta på stedet
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 11 og 1 barn opptil 1 per rom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-3 år gamle: får en rabatt på 100% rabatt per natt
Barn fra 4-11 år gamle: får en rabatt på 50% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Visumkrav

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Marokko. Kontakt Morokkos ambassade i Norge for mer informasjon:
Holtegata 28
0355 Oslo
oslosifam@yahoo.com

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Marocco. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Adam Park Marrakech Hotel & Spa ligger ca. 1,5 km fra Agdal Gardens og ca. 3 km fra Djemaa el Fna. Marrakesh Airport er ca 5 km fra hotellet.

Adresse:
Adam Park Marrakech Hotel & Spa
Zone Touristique de l'Agdal
Agdal, 40000
Marrakesh
Marokko

Vilkår & Betingelser: 1. Denne reisen er kun gyldig for den valgte datoen på Adam Park Marrakech Hotel & Spa. 2. Se TravelBirds vilkår og betingelser for mer informasjon om kansellering. 3. TravelBird forbeholder seg retten til å foreta eventuelle endringer i dette arrangementet. 4. Eventuelle ekstra utgifter (gebyrer og turistskatt) betales på hotellet og denne bekreftelsen gjelder ikke for disse utgiftene. 5. For dette tilbudet gjelder TravelBirds vilkår og betingelser: http://travelbird.no/vilkar-og-betingelser

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret