• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Hvite strender og sol i Mexico

 • Solreiser
 • 8, 9, 11, 12, 15 eller 16 netter
 • Mexico
pris fra kr 12 429
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Strendene i Mexico i løpet av 7-14 netter i 2 hoteller med svømmebasseng. Inkl. frokost, utflukt til Chichen Itza & Valladolid, transport og fly t/r.

Drømmer du deg bort til kritthvite strender og palmesus? Opplev Mexicos vakre kystlinje med sine paradisiske strender og avdekk samtidig mayafolkets hemmeligheter! Du begynner i Playa del Carmen, en livlig kystby med en vakker strand og ditt hjem for et besøk til et av de syv underverkene Chichen Itza og Valladolid. Du utforsker deretter det idylliske øylivet på Isla Holbox, kanskje Mexicos vakreste øy! I mellomtiden smaker du ekte mexicansk mat, snorkler med havskilpadder og nyter en forfriskende drink i solnedgangen - la deg fortrylle av Mexicos skatter!

Tilbudet inkluderer:
 • 4, 5 eller 7 netter i Hacienda Paradise Boutique Hotel (eller liknende)
 • 3, 5 eller 7 netter i Holbox Dream Hotel (eller liknende)
 • Frokost hver dag i hotellene
 • Fly t/r Cancun (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Gratis WiFi i begge hoteller
 • Transport mellom stedene (med unntak av transport t/r mellom Holbox fergeterminal og hotellet)
Ytterligere tilvalg
 • Tulum, Coba & Playa Paraiso (fra Playa del Carmen)
 • Isla Mujeres i katamaran (fra Playa del Carmen)
 • Oppdagelse på Holbox (fra Isla Holbox)
 • Cabo Catoche (fra Isla Holbox)
Det ultimate Mexico

Sombreros, pyramider i jungelen og drømmeaktige paradisstrender - her kommer Mexico i en luksuspakke. TravelBird har håndplukket noen av landets fineste sandstrender, spennende utflukter med de hyggeligste hotellene for å gjøre din opplevelse i Mexico så bra som det er mulig. Snorkle med havskilpadder i krystallklare Cabo Catoche, oppdag den fortryllende øya Holbox og bli fascinert av Maya-folkets hellige monument i Chichen Itza!

Reiserute

Dag 1 - 4: Playa del Carmen

Reisen begynner med et fly til Cancun, før din sjåfør venter på å ta deg med til hotellet, som ligger i Playa del Carmen, rett ved paradisiske strender. Vandre til nærliggende strender og nyt sand mellom tærne i et havlandskap du hittil bare har kunnet drømme om. Legg deg i hengekøyen ved havet,… Les mer

Hacienda Paradise Boutique Hotel  eller lignende

Dag 5 - 7: Isla Holbox

På den femte dagen tar en sjåfør deg fra hotellet i Playa del Carmen og videre til Chiquila der en kortere båttur venter ut til den paradisiske øygruppen Isla Holbox. Bare båtturen er verdt hele reisen over til Mexico, krystallklart vann karakteriserer dette paradiset som er berømt i hele verden… Les mer

Holbox Dream Beach Front Hotel  eller lignende
Valgfrie utflukter

Vil du bestille en ekstra utflukt? Bestill da en av de følgende utfluktene:

 • Tulum, Coba & Playa Paraiso: Oppdag Mexicos spennende Maya-kultur med unike og minst sagt historiske ruiner. Under utflukten får du følge av en erfaren guide som tar deg til Tulum som ligger på en bakketopp over havet, videre til en av Maya-kulturens høyeste pyramider Nohoch Mul med en fantastisk utsikt over jungelen. Utflukten inkluderer lunsj, inngang til Maya-ruinene samt transport t/r.
 • Isla Mujeres med katamaran & snorkling: Dette er et idyllisk øyparadis i den meksikanske gulfen, perfekt for aktiviteter ved vannet. Denne utflukten tar deg på en katamarantur på det krystallklare vannet rundt det makeløse landskapet med utsikt du kun har drømt om tidligere. Utflukten inkluderer transport, engelsktalende guide, lunsj, og snorkelutstyr.
 • Snorkletur i Cabo Catoche: Velkommen til et idyllisk sted for snorkling. Svømme rundt blant hundreårige havskilpadder, blekksprut og sprakende koraller. Havet er så klart at du ser alt rundt deg. Under utflukten kan du også teste meksikansk fiske samtidig som turen inkluderer lunsj såvel som engelsktalende guide.
 • Discovery Holbox: Under denne utflukten besøker du en noen av de små, vakre øyene rundt Isla Holbox. Først stopper du på Isla Pasion og drar på fuglekikking på Isla Pajaros. Under utflukten kan du se alle mulige slags dyr, som pelikaner, rosa flamingoer og dolfiner! Du avslutter med et besøk til cenote Yalahau, hvor du kan avkjøle deg i det klare vannet. Utflukten varer i ca. 4 timer en inkl. en engelsktalende guide og flaske vann.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • ESTA-kostnader (ved mellomlanding i USA)
 • Transport t/r mellom Holbox fergeterminal og hotellet (koster MXN 30/+-15 NOK per person én vei, kun kontanter mulig)
 • Utflukter (med unntak av utflukt til Chichen Itza & Valladolid, denne er inkludert)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

2 voksne, 1 barn tom 11 år og 1 barn tom 2 år per rom.

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-2 år bor gratis på hotellet
Barn 3-11 år får en varierende rabatt avhengig av alder og reisedato.
Barn 12-17 år regnes som voksne

Hotellene

Dersom de nevnte hotellene er fullbooket, vil du bli booket inn på hoteller av samme standard. Du vil få beskjed om dette med reisedokumentene dine.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Pass- og visuminformasjon

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Mexico.

OBS! ESTA: Vennligst merk at dersom din mellom landing er i USA, må du søke om et ESTA (en innreisetillatelse til USA. Følg denne linken for å søke! https://esta.cbp.dhs.gov/esta/

Helse- og vaksineinformasjon

Vennligst sjekk Folkehelseinstituttets hjemmeside for informasjon om vaksiner til Mexico. https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/

Valuta og betaling

I Mexico betaler du med Meksicansk Peso. I byer og på turiststeder kan du ta ut penger i minibank med VISA eller Mastercard. Vi anbefaler å ha med kontanter til restauranter og mindre butikker, da det ikke alltid går an å betale med kort.

Det anbefales at du tar med kontanter til Isla Holbox, fordi det kan hende at minibankene er tomme.

Vær og temperaturer

Det er et varmt og fuktig klima i Cancun og Isla Holbox, og gjennomsnittstemperaturen i juni er 28 grader og gjennomsnittet i januar er 23 grader. September er måneden med mest regn.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Transport på Isla Holbox

Transport t/r mellom Holbox fergeterminal og hotellet er ekskludert (det koster MXN 30/+-15 NOK per person én vei, kun kontanter er mulig).

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret