• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Playa del Carmen & Isla Holbox

Solreiser 8, 9, 11, 12, 15 eller 16 netter Mexico

per person fra kr 12 829
basert på 2 personer

Oppdag de paradisiske strendene i Mexico i løpet av 7, 10 eller 14 netter i 2 hoteller med svømmebasseng inkl. frokost, utflukt til Chichen Itza & Valladolid, transport og fly t/r fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Sandefjord, Ålesund eller Kristiansand. Pris er p.p. i rom for 2.

Drømmer du deg bort til kritthvite strender og palmesus? Opplev Mexicos vakre kystlinje med sine paradisiske strender og avdekk samtidig mayafolkets hemmeligheter! Du begynner i Playa del Carmen, en livlig kystby med en vakker strand og ditt hjem for et besøk til et av de syv underverkene Chichen Itza og Valladolid. Du utforsker deretter det idylliske øylivet på Isla Holbox, kanskje Mexicos vakreste øy! I mellomtiden smaker du ekte mexicansk mat, snorkler med havskilpadder og nyter en forfriskende drink i solnedgangen - la deg fortrylle av Mexicos skatter!

Tilbudet inkluderer:
 • 4, 5 eller 7 netter i Hacienda Paradise Boutique Hotel (eller liknende)
 • 3, 5 eller 7 netter i Holbox Dream Hotel (eller liknende)
 • Frokost hver dag i hotellene
 • Fly t/r Cancun fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Sandefjord, Ålesund eller Kristiansand
 • Gratis WiFi i begge hoteller
 • All transport mellom stedene
Ytterligere tilvalg
 • Tulum, Coba & Playa Paraiso (fra Playa del Carmen)
 • Isla Mujeres i katamaran (fra Playa del Carmen)
 • Oppdagelse på Holbox (fra Isla Holbox)
 • Cabo Catoche (fra Isla Holbox)
Det ultimate Mexico

Sombreros, pyramider i jungelen og drømmeaktige paradisstrender - her kommer Mexico i en luksuspakke. TravelBird har håndplukket noen av landets fineste sandstrender, spennende utflukter med de hyggeligste hotellene for å gjøre din opplevelse i Mexico så bra som det er mulig. Snorkle med havskilpadder i krystallklare Cabo Catoche, oppdag den fortryllende øya Holbox og bli fascinert av Maya-folkets hellige monument i Chichen Itza!

 1. Dag 1 - 4: Playa del Carmen

  Reisen begynner med et fly til Cancun, før din sjåfør venter på å ta deg med til hotellet, som ligger i Playa del Carmen, rett ved paradisiske strender. Vandre til nærliggende strender og nyt sand mellom tærne i et havlandskap du hittil bare har kunnet drømme om. Legg deg i hengekøyen ved havet, les reiseromanen din, skål inn kvelden under himmelens aftenrøde sol og nyt de første to dagene akkurat som du vil. Playa del Carmen har mange livlige barer på kveldstid, stemningsfulle restauranter, koselige caféer og shoppinggater.

  Dag 3 venter med en spennende utflukt i Maya-folkets navn. Bli kjent med den verdensberømte og historiske Maya-kulturen. Din sjåfør henter deg ved hotellet kl. 07:00 og tar deg hele veien til Chichen Itza, som regnes som et av verdens syv underverk. En guide tar deg gjennom mayakulturens fascinerende historie og spesielle levemåte som har påvirket hele Sør-Amerika. Utflukten inkluderer også en tur innom ruiner som El Castillo og tempelet Kukulcan som nådde sin zenit ved startskuddet for den spanske kolonialmakten. På dagen blir du servert lunsj og på kvelden taren sjåfør deg tilbake til ditt hyggelige hotell.

  Dag 4 er den siste dagen i Playa del Carmen og passer utmerket for å nyte dette strandparadiset. Reis på snorkletur og svøm med hundre år gamle havskilpadder, fargesterke koraller, blekksprut og mye annet spennende, før du setter deg ned ved en strandbar for å nyte en klassisk, iskald Margarita i kveldssolen. Etter en god natts søvn venter dag 5, der du reiser videre mot Isla Holbox.

  pool

  Hacienda Paradise Boutique Hoteleller lignende

  Hotel Playa del Carmen, Mexico

  Her bor du kun to kvartaler fra stranden i hjertet av Playa del Carmen. Hotellet tilbyr mengder aktiviteter samtidig som du kan nyte solen og det eksotiske klimaet ved det elegante svømmebassenget utenfor døren til rommet ditt. Frokost serveres hver morgen og du kan nyte lokale, mexikanske spesialiteter på restauranten. Du bor i et elegant dobbeltrom med lekker innredning, organiske toalettartikler, en billig minibar, behagelige senger såvel som et privat bad med dusj, toalett samt en hårføner.

  Les mer
 2. Dag 5 - 7: Isla Holbox

  På den femte dagen tar en sjåfør deg fra hotellet i Playa del Carmen og videre til Chiquila der en kortere båttur venter ut til den paradisiske øygruppen Isla Holbox. Bare båtturen er verdt hele reisen over til Mexico, krystallklart vann karakteriserer dette paradiset som er berømt i hele verden. Vel fremme i Holbox møter du sjarmerende, karibiske husbygninger - palmer som svaier i vinden, krystallklart hav og en paradisstrand uten like.

  Øygruppen Holbox er et sted for avkobling med en ekte mañana mañana atmosfære - dette karibiske paradiset ligger for dine føtter. Her kan du også se eksotiske fugler, ville pelikaner, flamingoer og en undervannsverden med delfiner, havskilpadder og om du har flaks - hvalhai! For å utforske dette øyparadiset anbefaler vi en av de valgbare utfluktene. Hva med en snorkletur i Cabo Catoche eller en spennende båtutflukt? Holbox er nemlig mer enn bare sol og strand.

  Merk at du selv velger hvor lenge du ønsker å bo på Holbox Dream Hotel. Etter et paradisisk opphold i Holbox venter en transport tilbake til Playa del Carmen såvel som fly hjem til Norge - med solkysset hud, sand i ryggsekken og uforglemmelige minner. Takk for denne gangen, Viva Mexico!

  Holbox Dream Beachfront Hotel

  Holbox Dream Beach Front Hoteleller lignende

  Hotel Holbox, Mexico

  Vi beholder den røde tråden og tilbyr et strandhotell - utrustet med et stort svømmebasseng, en koselig innergård såvel som en stor hotellfrokost hver morgen. Hotellet tilbyr også en privat strand for maksimal nytelse av ferien. Her finner du også en privat restaurant med lokale spesialiteter samtidig som du kan runde av dagen i hotellets egne bar. Du bor i et romslig dobbeltrom utrustet med behagelige senger, balkong samt et privat bad med dusj og toalett.

  Les mer
Valgfrie utflukter

Vil du bestille en ekstra utflukt? Bestill da en av de følgende utfluktene:

 • Tulum, Coba & Playa Paraiso: Oppdag Mexicos spennende Maya-kultur med unike og minst sagt historiske ruiner. Under utflukten får du følge av en erfaren guide som tar deg til Tulum som ligger på en bakketopp over havet, videre til en av Maya-kulturens høyeste pyramider Nohoch Mul med en fantastisk utsikt over jungelen. Utflukten inkluderer lunsj, inngang til Maya-ruinene samt transport t/r.
 • Isla Mujeres med katamaran & snorkling: Dette er et idyllisk øyparadis i den meksikanske gulfen, perfekt for aktiviteter ved vannet. Denne utflukten tar deg på en katamarantur på det krystallklare vannet rundt det makeløse landskapet med utsikt du kun har drømt om tidligere. Utflukten inkluderer transport, engelsktalende guide, lunsj, og snorkelutstyr.
 • Snorkletur i Cabo Catoche: Velkommen til et idyllisk sted for snorkling. Svømme rundt blant hundreårige havskilpadder, blekksprut og sprakende koraller. Havet er så klart at du ser alt rundt deg. Under utflukten kan du også teste meksikansk fiske samtidig som turen inkluderer lunsj såvel som engelsktalende guide.
 • Discovery Holbox: Under denne utflukten besøker du en noen av de små, vakre øyene rundt Isla Holbox. Først stopper du på Isla Pasion og drar på fuglekikking på Isla Pajaros. Under utflukten kan du se alle mulige slags dyr, som pelikaner, rosa flamingoer og dolfiner! Du avslutter med et besøk til cenote Yalahau, hvor du kan avkjøle deg i det klare vannet. Utflukten varer i ca. 4 timer en inkl. en engelsktalende guide og flaske vann.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Utflukter med unntak av utflukt til Chichen Itza & Valladolid, denne er inkludert)
 • ESTA-kostnader (ved mellomlanding i USA)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

2 voksne, 1 barn tom 11 år og 1 barn tom 2 år per rom.

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-2 år bor gratis på hotellet
Barn 3-11 år får en varierende rabatt avhengig av alder og reisedato.
Barn 12-17 år regnes som voksne

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Hotellene

Dersom de nevnte hotellene er fullbooket, vil du bli booket inn på hoteller av samme standard. Du vil få beskjed om dette med reisedokumentene dine.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på flyplassen.

Pass- og visuminformasjon

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Mexico.

OBS! ESTA: Vennligst merk at dersom din mellom landing er i USA, må du søke om et ESTA (en innreisetillatelse til USA. Følg denne linken for å søke! https://esta.cbp.dhs.gov/esta/

Helse- og vaksineinformasjon

Vennligst sjekk Folkehelseinstituttets hjemmeside for informasjon om vaksiner til Mexico. https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/

Valuta og betaling

I Mexico betaler du med Mexicansk Peso. I byer og på turiststeder kan du ta ut penger i minibank med VISA eller Mastercard. Vi anbefaler å ha med kontanter til restauranter og mindre butikker, da det ikke alltid går an å betale med kort.

Det anbefales at du tar med kontanter til Isla Holbox, fordi det kan hende at minibankene er tomme.

Vær og temperaturer

Det er et varmt og fuktig klima i Cancun og Isla Holbox, og gjennomsnittstemperaturen i juni er 28 grader og gjennomsnittet i januar er 23 grader. September er måneden med mest regn.