Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert
 • Aktivitet inkludert

Romantiske eventyr i Verona

 • Solreiser
 • Caselle
pris fra kr 5 619
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Unn deg 5 eller 7 netter i vakre Verona. Bo på flotte Hotel Saccardi Spa Caselle med frokost hver morgen, og bli med på en guidet sykkeltur langs vingårdene i Valpolicella. Reisen inkluderer leiebil og fly t/r fra Ålesund, Tromsø, Molde, Sandefjord Torp, Oslo Gardemoen eller Kristiansand. Pris er p.p. i rom for 2.

Velkommen til Verona. Byen som er hjem til verdens mest berømte kjærlighetshistorie. Det var nettop her Shakespares tidløse stykke om Romeo & Julie ble satt, og i Verona kan du selv se det historiske herrskapshuset, Casa di Giulietta og den ikoniske balkongen til Julie. Verona er en romantisk edelsten. Spaser blant rustikke gater og middelaldersk arkitektur, mens du nyter sangen av levende, myk bakgrunnsmusikk. Besøk den ene stearinopplyste baren etter den andre. Spis himmelsk mat og fordyp deg i regionens edle dråper.

Tilbudet inkluderer:
 • 5 eller 7 netter på Hotel Saccardi Spa Caselle
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Verona fra Ålesund, Tromsø, Molde, Sandefjord Torp, Oslo Gardemoen eller Kristiansand
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Guidet sykkeltur og vinsmaking
Et historisk paradis

Middelalderske Verona er en labyrint av idylliske gater, koselige barer og historiske monumenter. Store deler av byen er listet på UNESCO verdensarvliste, her blomstrer mektig romersk arkitektur gotiske kirker og renessanse palasser. Verona er i tillegg en av Italias mest kulinariske byer, og byens lidenskapelige kokker er noen av de fremste spesialistene i det autentiske nord italienske kjøkkenet.

Hotel Saccardi & Spa

 • Hotel
 • Caselle, Italia
kanon-spa

Dette 4-stjerners hotellet rett utenfor Verona byr på en herlig opplevelse, med både spa og velvære og en italiensk restaurant som byr på herlige tradisjonelle retter. Obs: kun frokost er inkludert i tilbudet, men mot betaling kan du spise så mange måltider her som du selv ønsker. Hotel Saccardi Spa tilbyr, som navnet allerede sier, et stort spa-område og har i tillegg en hyggelig hage og et basseng- det perfekte stedet for å slappe av etter en lang dag med sightseeing i byen.

 • +7
Les mer
rum

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Dobbeltrommene er behagelige og pene rommene har gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, romservice og minibar. Rommene har eget bad med dusj eller badekar.

Enkeltrom

1 personer | Rom

Enkelttrommene er også behagelige og pene rommene har gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, romservice og minibar. Rommene har eget bad med dusj eller badekar.

Restaurant tips i Verona

 • Trattoria Muramare - Denne elegante sjømatrestauranten har basert sin meny på sjøens gaver. Nyt sjømat pasta, muslinger, scampi, risottoer og blekksprut, sjømaten her er noe av Veronas aller beste. Restauranten tilbyr i tillegg et mangfold av hvite viner som passer til maten.
 • La Tradision - Bli med lokalbefolkningen og besøk denne lille, avslappede gastro-baren, basert på det tradisjonelle italienske kjøkkenet. Her kan du smake på lokale oster og kvalitetsviner til svært rimelige priser. Prøv signaturretten, et kaldt, italiensk Tapas måltid, perfekt for deling for to personer, med et glass Valpolicella eller to. La Tradision er et fantastisk sted til å starte kvelden.
 • Locanda 4 Cuoch - Moderne italiensk cuisine med en kreativ tvist. Med sitt åpne kjøkken, urbane atmosfære og trendye kokker, har du rett til å forvente gode ting fra Locanda. Dette er et kulinarisk eventyr med førsteklasses råvarer, nøye tilberedt med dyktighet.
Sykkeltur i vinregionen

Utforsk Valpolicella vinregionen med sykkel. Turen starter fra Veronas sentrum, du sykler langs Camuzzoni-kanalen og over Adige-elven ved Chievo. Stopp på en familiegård med din lokale guide for å smake på de røde vinene i regionen laget med Corvina, Corvinone og Rondinella druer. Turen starter kl 9:00 og varer ca 4 timer.

Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt 2 € p.p.p.n. som betales på stedet
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltrom er tilgjengelig.

Romkapasitet

Maks 2 voksne

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Parkering

Parkering er tilgjengelig.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Beliggenhet

Verona Valerio Catullo lufthavn ligger en 5-minutters kjøretur unna, motorveien til Sommacampagna ligger 5 km unna, og Gardasjøen ligger en 15-minutters kjøretur unna.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret