Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Mat og vin i Umbria med leiebil

 • Opplevelse
pris fra kr 7 689
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Matopplevelser i Umbria: Tilbring 7 eller 9 netter på det 4-stjerners hotellet Abbazia dei Collemedio inkl. frokost (kan oppgraderes til halvpensjon), matlagingskurs, vinsmaking, leiebil samt fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Ålesund, Kristiansand eller Tromsø. Pris er p.p. i rom for 2.

Grønne bakketopper, maleriske olivenlunder, idylliske landsbyer og legendarisk gastronomi...Nyt uspolert natur på en ferie i gastronomiens tegn i Umbria! Hvil øynene på et tidligere franciskanerkloster på en bakketopp 30 km fra regionens hovedstad. Smak noen av regionens deilige dråper på vinsmaking og lær å lage ekte italiensk mat på et matlagingskurs, hvor du får kjennskap til Umbrias aller beste råvarer og delikatesser. Buon appetito!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 9 netter i dobbeltrom på Abbazia dei Collemedio****
 • Frokost (kan oppgraderes til halvpensjon i forbindelse med bestilling)
 • Fly t/r Roma fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Ålesund, Kristiansand eller Tromsø
 • Fri adgang til svømmebasseng (fra mai til oktober avhengig av været)
 • Velkomstdrink per person per opphold
 • Vinsmaking
 • 1 times matlagingskurs (for to personer)
 • Leiebil (VW Polo eller lignenede modell)
 • Gratis parkering (avhengig av tilgjengelighet)
Velkommen til Umbria!

Umbria er Italias grønne hjerte og byr på utallige kulturskatter, naturidyll og matopplevelser. Regionen er ikke bare et gastronomisk paradis med frodige vinmarker, maleriske olivenlunder og en matkultur i en klasse for seg, men gjemmer også på opplevelser innenfor sport og sightseeing. De idylliske landsbyene gjemmer på gamle religiøse bygninger, vakre kunstmuseer og hyggelige lokale matmarkeder. Utenfor landsbyene venter vidunderlig natur, perfekt for fotturer langs blomstrende enger, majestetiske fjell og bakketopper. Velkommen til Umbria!

Abbazia Collemedio

 • Hotel
 • Province of Perugia, Italia
restaurant 2

Det 4-stjerners Abbazia dei Collemedio huser i et gammelt kloster på en bakketopp i hjertet av Umbria. Stedet oser av historie og er et av de franciskanerklostre, som ble oppført til ære for Frans af Assisi omkring år 1200. I dag er klosteret forvandlet til et hotell med svømmebasseng, hvor du kan nyte panoramautsikten over det umbriske landskapet. Utover det har hotellet en restaurant, hvor det serveres lokale og sesongbetonte retter samt en døgnåpen resepsjon, treningsrom og tennisbaner.

 • +3
Les mer
superior bedroom

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Du bor på et romslig superior dobbeltrom på 20 m², som er plassert i klosterets daværende sovesal. Rommet er innredet med aircondition, TV, et skrivebord, minibar (mot betaling) og safe. Det private bad har en stor dusj eller badekar, toalettartikler og hårføner.

TravelBirds tips

Dette og mye mer kan du se på reisen din!

 • Cirka 25 minutters kjøring fra hotellet finner du i hovedstaden i Umbria, Perugia. Utover å være en riktig hyggelig og malerisk by, er Perugia også hjemsted for et kunstgalleri, som absolutt er verdt å besøke.
 • Bli med på fottur i den uspolerte naturen. Valnerina-dalen og Sibillini-fjellene er våre favoritter.
 • Umbria er et paradis for matelskere. Smak den lokale pastaen, "strangozzi", som minner om tagliatelle, og gå ikke glipp av lokalt kjøtt fra Norcia (pølser og skinker). Umbria er spesielt kjent for sin lekre olivenolje takket være et gunstig klima, og skal du smake på lokal vin, er rødvinen fra Sagrantino di Montefalco og hvitvinen fra Orvieto er fantastisk gode!
 • Også brødet har en helt spesiell smak i Umbria. Det skyldes at brødet siden det 16. århundre ikke er blitt tilsatt salt. Paven påla i sin tid innbyggerne i Perugia en skatt på salt, som har resultert i en saltfri kost, som man ennå lever etter den dag i dag.
 • Siste gastronomiske tips er den lokale retten pølse med linser. Du finner den aller beste på Taverna Castelluccio i landsbyen Castelluccio. La Taverna del Lupo i Gubbio serverer også fantastiske lokale retter!
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport
 • Drikkevarer ved halvpension (der kan opgraderes til halvpension i forbindelse med booking)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet og leiebilen.

Romkapasitet

Dobbeltrom: Maks. 2 voksne

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Svømmebasseng

Det utendørs svømmebassenget er åpent mellom mai og oktober avhengig av været

Matlagingskurs og vinsmaking

Du mottar mer informasjon om matlagingskurset på hotellet.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Beliggenhet

Ditt hotell ligger i Collepepe mindre enn 3 km fra Collazzone og cirka 30 km fra Perugia, som er hovedstaden i Umbria.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret