Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert
 • Tog inkludert

Portugals livlige storbyer

 • Rundreise
 • 7 netter
 • Portugal
pris fra kr 6 269
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

La deg fortrylle av Lisboa og Porto! Bo 7 netter med frokost + tog mellom byene, transport én vei mellom flyplass og hotell i Lisboa, og fly t/r.

Er du klar for å utforske litt mer av Europa i år? Unn deg en reise til Portugals idylliske storbyer! På denne reisen lander du først i Lisboa, med sin ikoniske gul trikk som snegler seg oppover bakkene, de unike bydelene, og den lange kyststripen. Etter en togtur er du i Porto, kystbyen best kjent for sin portvinproduksjon og imponerende, fargerike arkitektur. Nyt en storbyreise i to livlige byer - La deg fortrylle av Portugals skjønnhet!

Tilbudet inkluderer:
 • 4 netter i Lisboa (de 2 første og de 2 siste nettene)
 • 3 netter i Porto
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Lisboa (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Tog t/r Lisboa: fra Lisboa til Porto og Porto til Lisboa
 • Transport mellom flyplassen og hotellet i Lisboa én vei (ikke ved retur)
Kultur, gastronomi og historie i Lisboa & Porto

På denne reisen opplever du noe av det beste Portugal har å by på med en tur i kulturen, historien, og kulinariens tegn. Du utforsker først den vakre hovedstaden Lisboas skatter, og tar deretter en togtur til Porto. Se selv hvorfor portugisere er et av Europas stolteste folk med sitt unike språk, legendariske historie, eksotiske kultur og kulinari du ikke finner andre steder.

Reiserute

Dag 1 & 2: Et fargerikt eventyr i Lisboa

En storbyreise i Lisboa gir deg sol fra skyfri himmel, søte brosteinsgater blant fargerik arkitektur, majestetiske palasser, vakkert utsmykkede kirker og ikoniske slott. Her nyter du et livlig gatebilde, grillet sjømat rett fra havet, nydelige bakverk og lokale viner, på en fortauskafé eller en … Les mer

Turim Restauradores Hotel

Dag 3 - 6: Bruk alle sanser i Porto!

Rett før Douro-elven renner ut i Atlanterhavet, ligger Portugals nest største by ved elvebanken. Historien har lagt sin elsk på byen, og du ser dette igjen i gatebildet med sine historiske tårn som ruver mellom de bratte gatene, kirker og palasser fra storhetstider, og skjønne brosteinsgater sid… Les mer

Descobertas Boutique Hotel

Dag 7 & 8: Opplev mer av Lisboa!

Bli enda bedre kjent med byen de siste to nettene. Få med deg muséet for kunst, arkitektur og teknologi og Museu Calouste Gulbenkian for en rekke forskjellige kunstarter med alt fra egyptisk kunst til moderne portugisisk. For en god portugisisk middag med panoramautsikt i solnedgangen, besøk Ins… Les mer

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport til flyplassen på tilbakeveien
 • Turistskatt ca kr 20 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret