• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert
 • Tog inkludert

Idyllisk storbyreise til Lisboa & Porto

Rundreise 7 netter Portugal

per person fra kr 5 779
basert på 2 personer

La deg fortrylle av de skjønne byene Lisboa og Porto! Bo 7 netter med frokost + tog mellom byene, transport én vei mellom flyplassen og hotellet i Lisboa, og fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Sandefjord eller Kristiansand. Pris er p.p. i rom for 2.

Er du klar for å utforske litt mer av Europa i år? Unn deg en reise til Portugals idylliske storbyer! På denne reisen lander du først i Lisboa, med sin ikoniske gul trikk som snegler seg oppover bakkene, de unike bydelene, og den lange kyststripen. Etter en togtur er du i Porto, kystbyen best kjent for sin portvinproduksjon og imponerende, fargerike arkitektur. Nyt en storbyreise i to livlige byer - La deg fortrylle av Portugals skjønnhet!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 netter: 2 netter i Lisboa + 3 netter i Porto + 2 netter i Lisboa
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Lisboa fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Sandefjord eller Kristiansand
 • Tog t/r Lisboa: fra Lisboa til Porto og Porto til Lisboa
 • Transport mellom flyplassen og hotellet i Lisboa én vei (ikke ved retur)
Kultur, gastronomi og historie i Lisboa & Porto

På denne reisen opplever du noe av det beste Portugal har å by på med en tur i kulturen, historien, og kulinariens tegn. Du utforsker først den vakre hovedstaden Lisboas skatter, og tar deretter en togtur til Porto. Se selv hvorfor portugisere er et av Europas stolteste folk med sitt unike språk, legendariske historie, eksotiske kultur og kulinari du ikke finner andre steder.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

 1. Dag 1 & 2: Et fargerikt eventyr i Lisboa

  En storbyreise i Lisboa gir deg sol fra skyfri himmel, søte brosteinsgater blant fargerik arkitektur, majestetiske palasser, vakkert utsmykkede kirker og ikoniske slott. Her nyter du et livlig gatebilde, grillet sjømat rett fra havet, nydelige bakverk og lokale viner, på en fortauskafé eller en førsteklasses restaurant. På en varm sommerdag kan du også ta trikken til stranden og tilbringe noen forfriskende timer på stranden. Byen er også perfekt for kunst- og historieelskere ettersom du her kan vandre fra museum til museum hele dagen. Det er ingen grenser for hva du kan oppleve i denne flotte hovedstaden!

  Turim Restauradores - Hotel

  Turim Restauradores Hotel

  (5 anmeldelser)
  Hotel Lisboa, Portugal

  Turim Restauradores Hotel ligger fint til i hjertet av Lisboa, kun noen minutters gange fra Rossio Station. Restauradores Square er i kort gange fra hotellet. Hotellet har en restaurant og en bar med en felles salong og et TV-rom, der du kan slappe av etter en spennende dag med sightseeing. Det er ca. 1 km til den historiske Tagus-elven. Rommet ditt er stilfullt innredet i varme farger, har en skrivepult, en safe, satelitt-TV og et privat bad.

  • +3
  Les mer
 2. Dag 3 - 6: Bruk alle sanser i Porto!

  Rett før Douro-elven renner ut i Atlanterhavet, ligger Portugals nest største by ved elvebanken. Historien har lagt sin elsk på byen, og du ser dette igjen i gatebildet med sine historiske tårn som ruver mellom de bratte gatene, kirker og palasser fra storhetstider, og skjønne brosteinsgater side om side med moderne arkitektur. Her er det også surfestrender, grønne parker og torg i en by som du lett kan ta deg frem til fots. For en tur i solen, vandrer du langs surfestranden i den fasjonable bydelen Foz do Douro, nyter utsikten fra lysthuset og nyter den friske sjøbrisen. For museumsentusiasten er det mye å se: Serralves Museum of Contemporary Art er det viktigste muséet i Portugal for moderne kunst. Her finner du, i tillegg til utstillingene, en kinosal og en gigantisk hage du kan vandre rundt i. Maten har en hovedrolle i Porto og alt fra små, rare restaurantkonsepter til mat i verdensklasse er på menyen. For en spesiell lunsj bør du besøke eklektiske Miss’Opo, en søt fusjon av restaurant, butikk, gjestehus og galleri. Ta i bruk alle sanser ved et besøk i spennende Porto!

  Classic Room 2

  Descobertas Boutique Hotel

  (1 anmeldelser)
  Hotel Porto, Portugal

  Descobertas Boutique Hotel Porto er et stilig 4-stjerners boutiquehotell, som ligger i Ribeira kun 800 meter fra Aliados Avenue og São Bento metrostasjon. Ikoniske D. Luis I-broen er 4-minutters gange unna, slik at du enkelt kan krysse Douro-elven og besøke de berømte Port Wine kjellerne. I tillegg til frokostsalen på hotellet, finner du mange kaféer og restauranter noen minutters gange unna hvor du kan smake tradisjonelle delikatesser og retter. Hotellet har en døgnåpen resepsjon, og gratis WiFi. The Hard Club, Palácio da Bolsa og Monument-kirken av São Francisco er innen 4-minutters gange. Rommenes innredning er inspirert av de portugisiske oppdagelsesreisende og tilbyr en flatskjerm-TV, en minibar, en safe og et privat bad med hårføner og gratis toalettartikler.

  • +4
  Les mer
 3. Dag 7 & 8: Opplev mer av Lisboa!

  Bli enda bedre kjent med byen de siste to nettene. Få med deg muséet for kunst, arkitektur og teknologi og Museu Calouste Gulbenkian for en rekke forskjellige kunstarter med alt fra egyptisk kunst til moderne portugisisk. For en god portugisisk middag med panoramautsikt i solnedgangen, besøk Insolito. En dag med sightseeing avsluttes helst med en drink på en hyggelig bar. Føl historiens vingesus med en tur innom Pensao Amor og gled deg over å sitte i en ekte salong med antikke møbler, klassiske bilder fra svunne tider og underholdning fra alt fra en DJ, et live-band eller et burlesque-show i 20-talls stil. Nyt Lisboa til det fulle!

Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt EUR 1 per natt per person
 • Transport til flyplassen på tilbakeveien
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Parkering

Offentlig parkering er tilgjengelig mot betaling.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.