Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Halvpensjon og palmedrømmer i Palma

 • Solreiser
pris fra kr 11 549
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Oppdag en paradisisk side av Palma! Bo 5, 7 eller 10 netter på de 4-stjernede HM Gran Fiesta med frokost, halvpensjon eller all-inclusive og fly t/r fra Ålesund, Stavanger, Harstad/Narvik, Trondheim, Oslo, Molde, Bergen, Haugesund og Kristiansand. Pris er p.p. i rom for 2.

Røm til sommeren på Mallorca! Stå opp til utsikten av azurblått hav, duften av spansk frokost med ferskpresset appelsinjuice fra regionens egne appelsintrær. Det er på høy tid å pakke bort bekymringer og fylle kofferten med solkrem og sandaler. På denne reisen nyter du et ekslusivt opphold direkte på stranden. I tillegg vil du være i nærheten av sprudlende Palma med sine fantastiske kulturskatter, livlige barer og trivelige gater! Gled deg til gleden herlig ferie på Mallorca!

Tilbudet inkluderer:
 • 5, 7 eller 10 netter på HM Gran Fiesta****
 • Frokost (med mulighet for å oppgradere til halvpensjon eller all-inclusive)
 • Fly t/r fra Ålesund, Stavanger, Harstad/Narvik, Trondheim, Oslo, Molde, Bergen, Haugesund og Kristiansand
 • Transport mellom flyplass og hotell
Playa de Palma

Playa de Palma er en del av Bay of Palma, og strekker seg 45 km mellom Cape Enderrocat i øst og Cape Cala Figuera i vest. På denne delen av Mallorca vet de hvordan livet skal nytes. Den herlige atmosfæren er både avslappende og levende. Slapp av under palmene på stranden eller ved bassenget på dagen, og sving deg inn på en av Playa de Palmas flotte cocktail barer på kvelden. Denne ferien er perfekt for de som ønsker total avkobling og fyll nytelse!

HM Gran Fiesta

 • Hotel
 • Balearic Islands, Spania
Outside pool

Hotellet ligger bare 1 minutts gange fra stranden. Det 4-stjernede Hotel HM Gran Fiesta tilbyr innendørs og utendørsbassenger, boblebad og badstue. Alle rommene har klimaanlegg, balkong med utsikt over sjøen eller svømmebassenget. Gran Fiesta restaurant serverer regionale og internasjonale retter. Det finnes også mange barer og restauranter innen 5 minutters gange, i det populære Playa de Palma-området.

 • +5
Les mer
Room 1

Dobbeltrom med sideutsikt av sjøen

2 personer | Rom

Disse lyse dobbeltrommene har en sideutsikt av havet. Rommet har satellitt-TV, minibar i tillegg til et privat bad. Romservice er tilgjengelig og WiFi på rommet er tilgjengelig mot betaling.

Room 2

Dobbeltrom med frontutsikt av sjøen

2 personer | Rom

Disse lyse dobbeltrommene har en front utsikt mot havet. Rommet har satellitt-TV, minibar i tillegg til et privat bad. Romservice er tilgjengelig og WiFi på rommet er tilgjengelig mot betaling.

TravelBird Tips!

 • Bli met ut på havet! Mallorca har naturligvis et stort utvalg av dagsturer som tar deg med ut på det spennende havet. På enkelte båtturer kan du også prøve deg på snorkling eller dykking.
 • Elsker du vannsklier og actionfylte vannaktiviteter? Gå ikke glipp av Mallorcas store badeland, Aqualand. La adrenalinet pumpe ved de høye skliene eller i det ville surfebassenget . Her finnes det noe moro for alle.
 • Benytt anledningen til å utforske hovedstaden Palma. Med sine sjarmerende hus, vakre gamleby, flotte havn og praktfulle monumenter som La Seu-katedralen, imponerer Palma på høyt nivå. Ta et besøk til det fargerike markedet "Mercat de l'Olivar", og føl den autentiske baleariske atmosfæren.
Halvpension eller all-inclusive

Halvpensjon (inkludert i prisen)
Frokostbuffé: kl. 7:30-10:30
Middag: kl. 18:30-21:00

All-inclusive (kan velges ved bestilling)
Frokostbuffé: kl. 7:30-10:30
Sen frokost: kl. 11:00-12:00
Lunsj: 13:00-14:00
Snacks: 16:00-17:00
Middag: kl. 18:30-21:00

Kaffe, te, mineralvann eller musserende vann, øl, lokale alkoholholdige drikker, cocktailer og sangria er tilgjengelig mellom 10:00 til 23:00

Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt (vanligvis ca 10-15 kr per person per natt i Palma, som betales på stedet)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne i dobbeltrom med direkte utsikt over havet
Maks 2 voksne og 1 barn opptil 12 år i dobbeltrom med side utsikt over havet.

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-1 år bor gratis på hotellet
Barn 2-11 år får 50% rabatt på hotellet

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er tilgjengelig mot en kostnad på 10 euro per dag som betales på plassen.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Beliggenhet

Hotellet ligger i det populære Playa de Palma-området, bare 1 minutts gange fra stranden.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret