Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert
 • Aktivitet inkludert

Karibiske Aruba med seiltur i solnedgang

 • Solreiser
pris fra kr 20 139
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bli med til Arubas kritthvitte strender i Karibien! 7, 10 eller 14 netter på Amsterdam Manor Beach Resort**** med frokost, tur med seilbåt i solnedgangen, fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Sandefjord, Ålesund eller Kristiansand og transport t/r mellom flyplass og hotell. Pris er p.p. i rom for 2.

Ønsker du deg vekk til en karibisk øy? Et paradis med kritthvite strender og krystallklart hav? Fra øyeblikket du går ut av flyet på nydelige Aruba vet du at du har valgt riktig sted - sol fra skyfri himmel, tropiske temperaturer og en ekte ferieatmosfære. Det er ikke for ingenting at øya kalles 'One Happy Island'. Med et 4-stjerners hotell rett ved en kritthvit strand med svømmebasseng om gitt av palmer, byr de lokale også opp til fest! Glem den hektiske hverdagen hjemme og skru tempoet ned til feriemodus. Bon Biní - velkommen til Aruba!

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter på Amsterdam Manor Beach Resort****
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Aruba fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Sandefjord, Ålesund eller Kristiansand
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Seilbåt i solnedgangen med åpen bar og lyst snacks (ca. 2 timer) inkl. transport
 • Velkomstdrink
 • Bruk av svømmebassenger, liggestoler og strandsenger
 • Gratis WiFi
 • Aktiviteter på hotellet
Aruba i Karibien

Arubas beliggenhet i Det karibiske hav utenfor Venezuelas kyst er et perfekt utgangspunkt for ferien din! Den paradisiske øya er en del av Nederland sammen med Curacao og Sint Maarten. I dette tropiske paradiset er det umulig å ikke kose seg! Hvem har ikke drømt om å bo i tropiske omgivelser med kort gange ned til en vakker strand eller et avkjølende svømmebasseng i solen? Så har du den happy-go-lucky lokalbefolkningen som tilbyr sin gjestfrihet og avslappede øyholdning - på Aruba finner du ekte gledesspredere. Sol deg på stranden, lat deg ved bassenget eller svøm med fargerike, tropiske fisk! Oppfyll drømmen om et karibisk paradis.

Amsterdam Manor Beach Resort Aruba

 • Hotel
 • Aruba, Aruba
Hotel pool

Den idylliske 4-stjerners resorten Amsterdam Manor Beach Resort Aruba ligger kun 1 minutt fra stranden, og ovenfor Arubas vakre Eagle Beach. Hotellet er bygget etter inspirasjon fra nydelig, nederlandsk, kolonial arkitektur, og her har du et utendørs svømmebasseng og et barnebasseng. Lei deg snorkelutstyr for noen timer, slapp av i solsenger ved bassenget eller vandre ned til stranden med sarongen om livet og bruk hele dagen der hvis du vil jobbe med brungfargen. Mango's restaurant tilbyr en rikelig buffé frokost med live cooking, og internasjonale retter til middag. Nyt noen cocktails, fersk sjømat og grillet kjøtt på stranden på Passions Beach Bar & Lounge. Du får også gratis snacks ved Manager's Cocktail party hver torsdag. Gratis WiFi er tilgjengelig. Amsterdam Manor Beach Resort er et EarthCheck hotel, som er en turismegruppe som fokuserer på bærekraftig økoturisme.

 • +-4
Les mer
Room1

Standard studio

2 personer | Studio

Dette studioet er 18m2 stort og har en terrasse, aircondition, safe og en TV. Den har også et lite kjøkken med et kjøleskap, en kokeplate, magnetron, kaffemaskin, brødrister, kjele, servise og bestikk. Badet har et toalett, en dusj, hårføner og toalettartikler.

Room2

Ettroms suite

4 personer | Suite

Suiten er 70m2 stor og har en dobbeltseng og en sovesofa for to personer. Du har også en stue, et kjøkken og en balkong med utsikt over svømmebassenget eller havet, aircondition, safe og en TV. Kjøkkenet har et kjøleskap, en kokeplate, magnetron, kaffemaskin, brødrister, kjele, servise og bestikk. Badet har et toalett, en dusj, hårføner og toalettartikler.

Når du ikke er på stranden...

... er det mer enn nok å ta seg til! Ta en titt på disse tipsene:

 • I Oranjestad finner du spor av landet med tulipaner og tresko - Nederland har satt sitt preg på arkitekturen her. Fasadene er riktignok mer fargerike enn bygninger i Nederland, der de sjarmerer i gult og oransje, men de koloniale bygningene ser du igjen i hele byen. En av de viktigste severdighetene i Oranjestad er Fort Zoutman, byens eldste bygning satt opp som en del av fortet, av den nederlandske hæren i 1798.
 • Smak alt du kan av lekre, arubiske retter, som Bolo preto! Bokstavelig talt betyr det bare "Svart kake", og høres kanskje ikke så innbydende ut! Hva om vi forteller deg at dette er en fruktkake med frukt som har ligget i romlikør?
 • Ønsker du å bli enda bedre kjent med Arubas undervannsverden? Begi deg ut på et dykkeeventyr! I havet rundt Aruba ligger det skipsvrak som venter på å bli utforsket og enda flere fargerike og mystiske fisk.
 • Strandhopping? For en strand med silkemyk sand, varmt vann og et korallrev reiser du på utflukt til Baby Beach. Ikke glem snorkelutstyr!
Seiltur i solnedgangen

Solnedgangen på Aruba er som en drøm! Den oransjerøde himmelen, det vuggende havet, den svakre sjøbrusen - en magisk følelse. En drink i solnegangen fra en strandbar er jo helt fantastisk, men hva om du kan gjøre det fra innsiden av en yachtbåt utenfor kysten av Aruba?
Med denne uforglemmelige reisen har vi gjort det mulig! Cruiset begynner kl. 17:30 og reiser fra De Palm Pier. Ved ankomst på hotellet får du når du blir hentet av din transport t/r. Drikke og lette snacks er inkludert.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Min. 1 og maks. 4 personer og 1 barn tom 2 år per Suite.
Min. 1 og maks. 2 personer og barn t/m 2 år per Studio.

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-1 år bor gratis på hotellet
Barn 2-11 år får 50% rabatt på hotellet
Barn 12-17 år regnes som voksne

Barneseng er tilgjengelig, ta kontakt med kundeservice.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Svømmebasseng

Åpent året rundt.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Helse- og vaksineinformasjon

Vennligst sjekk Folkehelseinstituttets hjemmeside for informasjon om vaksiner ved reise til Aruba. https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/

Visum- og passinformasjon

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato.

Seilbåt i solnedgang

Cruiset begynner kl. 17:30 og drar fra Palm Pier. Ved ankomst i hotellet får du høre når du blir hentet med transporten. Turen er mulig hver dag med unntak av mandag. Barn under 5 år er ikke tillatt på turen.

Valuta og betaling

Valutaen på Aruba er florin, men USD er ofte akseptert. Du kan betale med kort i store butikker, resorts og hoteller ved å bruke VISA, MasterCard eller American Express. Du kan ta ut penger i minibanken med Cirrus eller VISA-kort.

Vær og temperaturer

Det er varmt året rundt på Aruba, gjennomsnittstemperaturen ligger mellom 24 og 31 grader. I september og oktober er det mest regn.

Beliggenhet

Resorten ligger i kort gange fra stranden, ved Eagle Beach.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret